Хорор филмови

Вондерфул

Chemical love
Член од
2 јуни 2008
Мислења
251
Поени од реакции
157
Најдобар хорор што сум го гледала мора да е . Не е како сите други хорори кои само покажуваат гнасни сцени, му вадат око па ај плашете се, или има убиец што никако не можат да го убијат и оди 3 пати побрзо од луѓето кои трчаат.
Овај ми е многу интересен, повеќе накај трилер можеби, те тера да мислиш што всушност се случува, и те држи во некоја неизвесност цело време.
Не е најгрозен или најстршен, ама дефинитивно најитересен :)

Woofer

I'm a very neat monster.
Член од
21 април 2010
Мислења
854
Поени од реакции
325
Ќе сака некој да ми каже дали го има гледано The Human Centipede?
Филмов на трејлер ми личи премногу извитоперено и болно, па некој ако го гледал нека каже дали би вредело да седнам пред ТВ за филмов.
Јас го имам гледано, ептен е гаден филмот али мене ми се свиѓаше, како глуми германецот што е главна улога неверојатно lol болесник

penkaloto

......
Член од
17 април 2010
Мислења
412
Поени од реакции
269
Наидов на одлична листа на најдобрите 100 Европски Хорор Филмови според членовите на Британскиот Филмски Институт, па за оние кои немаат идеја кој хорор филм да изгледаат, мислам дека листава има што да понуди.100 European Horror Films:)

M

Mario Gómez

Гостин
Дефинитивно нејќам хорор филмој, се бројат на прсти тие што ги имам изгледано.

Mirrors, the mist, Мајкл Маерс, и не планирам да гледам од кога во трето одделение за малце ќе одев на психијатар заради silver bullet филмот.

Член од
20 август 2010
Мислења
149
Поени од реакции
16
И ја можам на прсти да ги избројам хорорите што сум ги гледала...многу ми маваат на психата, и како помала се дешаваше по недела дена да не можам во веце да одам навечер, од страв да не ми излезе чудовиште од шољата, да не ме пречека некој на врата со секира во рака и такви ствари........:icon_eek::icon_eek::icon_eek::icon_eek:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Факт е дека старите хорори се подобри. Карпентер и компанија, од новиве хорори на Мајкл Беј ми се иде у веце само.
Последен хорор кој добар впечаток ми оставил е овој! Стварно добар хорор, и напнат и може да те уплаши! Вреди да се погледа

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Факт е дека старите хорори се подобри. Карпентер и компанија, од новиве хорори на Мајкл Беј ми се иде у веце само.
Мајкл Беј има правено хорор?
.....
проверувам
....
имдб вели дека бил само продуцент. Сега изгледа се учи за после да изрежира еден хорор :D.

M

m00nwalker

Гостин
Ја најдобар хорор филм шо го имам гледано е The Grudge 1,2 и 3 дел.
Нешто по напнато, по адреналинско, здравје, иако у III продолжение малце ги зафркнаа работите!!

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
deathtunnel.jpg

Death tunnel можеби не е најдобриот хорор што го имам гледано, ама сигурно е меѓу првите 5. Има доста добра приказна и создава доста тензија додека го гледате, така да деновиве ако ви се гледа некој добар хорор, ѕирнете го.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.737
Поени од реакции
18.483
Прегледај го приврзокот 34369

Death tunnel можеби не е најдобриот хорор што го имам гледано, ама сигурно е меѓу првите 5. Има доста добра приказна и создава доста тензија додека го гледате, така да деновиве ако ви се гледа некој добар хорор, ѕирнете го.
Tаман сакав да го симнам, ама на Имдб, има катастрофални мислења/рецензии... за него.

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Tаман сакав да го симнам, ама на Имдб, има катастрофални мислења/рецензии... за него.
Обично не се ориентирам според рецензиите на ИМДБ или пак рејтингот што го има.
Ако сакаш филмови во кои една лудница крие многу мистерии, симни го и гледај го.
Јас го гледав вчера вечер и беше доста тензично:)
Ама, секој има различен вкус за хорор:smir:

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.737
Поени од реакции
18.483
Обично не се ориентирам според рецензиите на ИМДБ или пак рејтингот што го има.
Ако сакаш филмови во кои една лудница крие многу мистерии, симни го и гледај го.
Јас го гледав вчера вечер и беше доста тензично:)
Ама, секој има различен вкус за хорор:smir:
Ок фала на објаснувањето, не е дека се водам само по рецензиите далеку од тоа. Но обично кога некој филм има толку ниска оцена, а воедно е од слаба продуцентска куќа па има и лоши рецензии све води накај негативно исксутво. Кога на сето тоа ќе се додаде мојот висок критериум за квалитетни филмови мислам дека појасна слика ќе добиеш, без навреда на твојот вкус се разбира :)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
naj naj Horror spored mene se site filmoj , Od ko che izgledam film ne mozham charshija da odam ili do Wc :) a sakam da gledam horori ,a mnogu mi e strav... Inache naj naj horror sho se imam isplasheno e Jeepers Creeper i The Ring site deloj

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.737
Поени од реакции
18.483
naj naj Horror spored mene se site filmoj , Od ko che izgledam film ne mozham charshija da odam ili do Wc :) a sakam da gledam horori ,a mnogu mi e strav... Inache naj naj horror sho se imam isplasheno e Jeepers Creeper i The Ring site deloj
Te поздрави Солунски! :pos:

L

Lu

Гостин
Ако сакате да гледате добар хорор,тогаш ви го препорачувам The Grudge - (Клетва,Злоба),сите 3 дела.

The Grudge (прв дел)

The Grudge (втор дел)

The Grudge (трет дел)

Уживајте во Клетвата/Grudge

Kajgana Shop

На врв Bottom