Хорор филмови

B

Beck's

Гостин
mi trebaat horror filmovi ali da bidat HD-Bluray,ako moze nekoj da mi dae nekoj link kaj bi mozel da najdam horror filmovi so HD rezolucija;)

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.545
Поени од реакции
5.855
најачи хорор Сенки.:D Paranormal Activity е добар, но да го гледаш во кино. Сите врескаат и се кријат. Ке излезе и паранормал активити 2. One missed call ми се свиѓа, иако не го догледав целиот само до пола, кога ке одат кај девојчето што ќути. Неможам да сватам зашто тие бубачките влагаат во телото на лугето. Може некој да каже како завршува на крај филмот? фала однапред. The Legion e многу глуп филм, типичен со зомбиња, добра приказна но не е страшен.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.737
Поени од реакции
18.483
најачи хорор Сенки.:D Paranormal Activity е добар, но да го гледаш во кино. Сите врескаат и се кријат. Ке излезе и паранормал активити 2. One missed call ми се свиѓа, иако не го догледав целиот само до пола, кога ке одат кај девојчето што ќути. Неможам да сватам зашто тие бубачките влагаат во телото на лугето. Може некој да каже како завршува на крај филмот? фала однапред. The Legion e многу глуп филм, типичен со зомбиња, добра приказна но не е страшен.
Епа сега знаеш каков викаат, глуп избор за гледање = глуп филм :)

Шала на страна, ако веќе глеате хорори заебете ги новите бљувотини, и пребацете се на оние од 80/90-те :)

Еве ти предлог..

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Епа сега знаеш каков викаат, глуп избор за гледање = глуп филм :)

Шала на страна, ако веќе глеате хорори заебете ги новите бљувотини, и пребацете се на оние од 80/90-те :)

Еве ти предлог..
Jас искрено не можам да го поднесам органски Нокта на Вештерките.Смачено ми е да гледам клања,крвишта бла бла.Го гледав и Егзорцист ама не ми фати око.Дали е до мене или до што е појма немам.
Веке не знам кој филм да го гледам па да ме извади од петици :)

T

Tetro

Гостин
Jас искрено не можам да го поднесам органски Нокта на Вештерките.Смачено ми е да гледам клања,крвишта бла бла.Го гледав и Егзорцист ама не ми фати око.Дали е до мене или до што е појма немам.
ако го немаш гледано Dark Water, римејкот му е овој
го препорачувам првиот, ако можеш да си најдеш

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.737
Поени од реакции
18.483
Во Хелоуин нема крвишта освем на неколку сцени, филмот се смета за еден од најдобрите хорори на сите времиња, вкусови се во прашање. Е сега ако сакаш нешто по психолошко т.е. да нема насилство а сепак да те извади од памет, тогаш овој или овој. Тешка параноја се двата..

Сепак, во скоро секој хорор филм има барем малце насилство или некоја крвава сцена/убиство.

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Во Хелоуин нема крвишта освем на неколку сцени, филмот се смета за еден од најдобрите хорори на сите времиња, вкусови се во прашање. Е сега ако сакаш нешто по психолошко т.е. да нема насилство а сепак да те извади од памет, тогаш овој или овој. Тешка параноја се двата..

Сепак, во скоро секој хорор филм има барем малце насилство или некоја крвава сцена/убиство.
Да се разбереме...филмот не велам дека е лош ама сепак ми е веке видено.Истото го има и во Петок 13 така да не ми е веке интересно...
Едно време сакав да го гледам Масакрот во Тексас со Џесика Бил и почнав да гледам ама цедето не беше во ред и заебав.Го имаш ли гледано тој филм?:)

--- надополнето ---

ако го немаш гледано Dark Water, римејкот му е овој
го препорачувам првиот, ако можеш да си најдеш
Благодарам:back:

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.737
Поени од реакции
18.483
Да се разбереме...филмот не велам дека е лош ама сепак ми е веке видено.Истото го има и во Петок 13 така да не ми е веке интересно...
Едно време сакав да го гледам Масакрот во Тексас со Џесика Бил и почнав да гледам ама цедето не беше во ред и заебав.Го имаш ли гледано тој филм?:)

--- надополнето ---

Благодарам:back:
Не те пратам баш, The Texas Chainsaw Masscare е најкрвавиот и најбуталниот филм со многу насилство, мислам дека нема да ти одговара. Ако веќе го гледаш, заборави ја новатa веризја (т.е. римејкот..) погледни го оргиналот!

Друго, не би рекол дека е веќе видено бидејќи Хеловин (1978) го започна слешер стилот во хорор филмовите т.е. беше прв со таква тематика. Фрајдер 13 е филм/серијал правен на некој начин по идеја на Хелоуин :)

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Не те пратам баш, The Texas Chainsaw Masscare е најкрвавиот и најбуталниот филм со многу насилство, мислам дека нема да ти одговара. Ако веќе го гледаш, заборави ја новатa веризја (т.е. римејкот..) погледни го оргиналот!

Значи и тој има свој римејк..Убавини -.-
Баш ке го погледнам:)Благодарам :pipi:

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Инаку ајде една мала информација во однос на хорор филмовите..Филмот ПИЛА е прогласен за најуспешен хорор серијал на сите времиња според гледаност и заработка...продуцентите на филмот биле помалку изненадени особено што овој серијал се покажал поуспешен од Ноќ на Вештерките.

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.545
Поени од реакции
5.855
МНогу добар хорор е и Преплашената Пени, го гледав на канал 5 пред извесно време. И Кендимен 2 мислам беше. Аман веке во темава се едни исти филмови се вртат.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.737
Поени од реакции
18.483
Инаку ајде една мала информација во однос на хорор филмовите..Филмот ПИЛА е прогласен за најуспешен хорор серијал на сите времиња според гледаност и заработка...продуцентите на филмот биле помалку изненадени особено што овој серијал се покажал поуспешен од Ноќ на Вештерките.
Јака идеја, просечна екранизација,едитинг па и фотографија. Но пред се, со исклучок на главната улога исто така просечна глума...Далеку далеку (светлосни години) е тој филм во споредба со Хеловин! ејј!! Џон Карпентер.... со Пила го спoредуваат :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom