mene licno mi se dopadna. stom imas vreme gledaj go, moze ke ti se dopadne:smir:дали вреди да се гледа? има оценка 4.7
mene licno mi se dopadna. stom imas vreme gledaj go, moze ke ti se dopadne:smir:дали вреди да се гледа? има оценка 4.7
фала на препорака.mene licno mi se dopadna. stom imas vreme gledaj go, moze ke ti se dopadne:smir:
Епа сега знаеш каков викаат, глуп избор за гледање = глуп филмнајачи хорор Сенки. Paranormal Activity е добар, но да го гледаш во кино. Сите врескаат и се кријат. Ке излезе и паранормал активити 2. One missed call ми се свиѓа, иако не го догледав целиот само до пола, кога ке одат кај девојчето што ќути. Неможам да сватам зашто тие бубачките влагаат во телото на лугето. Може некој да каже како завршува на крај филмот? фала однапред. The Legion e многу глуп филм, типичен со зомбиња, добра приказна но не е страшен.
Jас искрено не можам да го поднесам органски Нокта на Вештерките.Смачено ми е да гледам клања,крвишта бла бла.Го гледав и Егзорцист ама не ми фати око.Дали е до мене или до што е појма немам.Епа сега знаеш каков викаат, глуп избор за гледање = глуп филм
Шала на страна, ако веќе глеате хорори заебете ги новите бљувотини, и пребацете се на оние од 80/90-те
Еве ти предлог..
ако го немаш гледано Dark Water, римејкот му е овојJас искрено не можам да го поднесам органски Нокта на Вештерките.Смачено ми е да гледам клања,крвишта бла бла.Го гледав и Егзорцист ама не ми фати око.Дали е до мене или до што е појма немам.
Веке не знам кој филм да го гледам па да ме извади од петици
Во Хелоуин нема крвишта освем на неколку сцени, филмот се смета за еден од најдобрите хорори на сите времиња, вкусови се во прашање. Е сега ако сакаш нешто по психолошко т.е. да нема насилство а сепак да те извади од памет, тогаш овој или овој. Тешка параноја се двата..Jас искрено не можам да го поднесам органски Нокта на Вештерките.Смачено ми е да гледам клања,крвишта бла бла.Го гледав и Егзорцист ама не ми фати око.Дали е до мене или до што е појма немам.
Веке не знам кој филм да го гледам па да ме извади од петици
Да се разбереме...филмот не велам дека е лош ама сепак ми е веке видено.Истото го има и во Петок 13 така да не ми е веке интересно...Во Хелоуин нема крвишта освем на неколку сцени, филмот се смета за еден од најдобрите хорори на сите времиња, вкусови се во прашање. Е сега ако сакаш нешто по психолошко т.е. да нема насилство а сепак да те извади од памет, тогаш овој или овој. Тешка параноја се двата..
Сепак, во скоро секој хорор филм има барем малце насилство или некоја крвава сцена/убиство.
Благодарам:back:
Не те пратам баш, The Texas Chainsaw Masscare е најкрвавиот и најбуталниот филм со многу насилство, мислам дека нема да ти одговара. Ако веќе го гледаш, заборави ја новатa веризја (т.е. римејкот..) погледни го оргиналот!Да се разбереме...филмот не велам дека е лош ама сепак ми е веке видено.Истото го има и во Петок 13 така да не ми е веке интересно...
Едно време сакав да го гледам Масакрот во Тексас со Џесика Бил и почнав да гледам ама цедето не беше во ред и заебав.Го имаш ли гледано тој филм?
--- надополнето ---
Благодарам:back:
Не те пратам баш, The Texas Chainsaw Masscare е најкрвавиот и најбуталниот филм со многу насилство, мислам дека нема да ти одговара. Ако веќе го гледаш, заборави ја новатa веризја (т.е. римејкот..) погледни го оргиналот!
Јака идеја, просечна екранизација,едитинг па и фотографија. Но пред се, со исклучок на главната улога исто така просечна глума...Далеку далеку (светлосни години) е тој филм во споредба со Хеловин! ејј!! Џон Карпентер.... со Пила го спoредуваатИнаку ајде една мала информација во однос на хорор филмовите..Филмот ПИЛА е прогласен за најуспешен хорор серијал на сите времиња според гледаност и заработка...продуцентите на филмот биле помалку изненадени особено што овој серијал се покажал поуспешен од Ноќ на Вештерките.