Vo istocna mk na mrezata na A1 taa brzina ja ima samo ako si kacen na predavatelot hahVaka e dobro koga e se Ok.!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Vo istocna mk na mrezata na A1 taa brzina ja ima samo ako si kacen na predavatelot hahVaka e dobro koga e se Ok.!
Toa e do A1, sto ima so toa LycaMobile,?kolku sto telekabel moze nesto da smeni so problemi so mrezata od Telekom...ili green so A1, ili Mtel so a1......Vo istocna mk na mrezata na A1 taa brzina ja ima samo ako si kacen na predavatelot hah
Еве моментално кај мене колку е во Прилеп откако се префрлив на Nova SToa e do A1, sto ima so toa LycaMobile,?kolku sto telekabel moze nesto da smeni so problemi so mrezata od Telekom...ili green so A1, ili Mtel so a1......
Btw, eve uste eden speedtest so A1 sim postpejd, od istiot telefon ista lokacija ist server, brzinite mn,slicni ....taka da kolku sto ima vo momentot brzina/opteretenost baznata tolku deli za site a1,lyca,green,mtel korisnici....
Lokacija.??Еве моментално кај мене колку е во Прилеп откако се префрлив на Nova S
![]()
Јас сум Варош и незнам каде е базната на која сум врзанLokacija.??
Jas sum pod kuli....imam blisku bazna od a1,koja e isklucena 3 meseci otkako pocnaja so modernizacija i 5g
Varos,pokraj nea pominuvas sekoj den, kaj meanite na kujka e od a1Јас сум Варош и незнам каде е базната на која сум врзан
Гледам дека има базна, но не сум знаел дека е од А1. Фала за информацијатаKaj mene ocigledno i telefonot pravi problem ili ima bug, bidejki 2te sim se na ista mreza 294.03.... na 4 god, star honor koj e so share slot, nee 2+1za memoriska nema problem kolku na a1 tolku na lyca vadi....so toa sto samo promenuvas od koja sim ke koristis data....
A xaomi to so 2te sim aktivni i dual 4g, 35mbpa, ja isklucuvas ednata sim i skoka 100/130mbps
Автоматски споено мислење:
Varos,pokraj nea pominuvas sekoj den, kaj meanite na kujka e od a1
НеДали Lycamobile во Македонија поддржува 5G?
Nit 5g, nit VoLte ....za zalДали Lycamobile во Македонија поддржува 5G?
Булевар Гоце Делчев ПрилепKaj mene ocigledno i telefonot pravi problem ili ima bug, bidejki 2te sim se na ista mreza 294.03.... na 4 god, star honor koj e so share slot, nee 2+1za memoriska nema problem kolku na a1 tolku na lyca vadi....so toa sto samo promenuvas od koja sim ke koristis data....
A xaomi to so 2te sim aktivni i dual 4g, 35mbpa, ja isklucuvas ednata sim i skoka 100/130mbps
Автоматски споено мислење:
Varos,pokraj nea pominuvas sekoj den, kaj meanite na kujka e od a1
Да не има моментслно проблем со апликацијата?Кај мене не ја отвара.
Проблемот е во тоа што не ми бара апдејт а не ја отвара и истото се случува кај двајца пројатели,на play store ми ја дава опцијата open а не update.Mene mi pobara update taka da napravi update i ke raboti normalno.