Хорор филмови

Дефинитивно најдобар хорор филм е The Omen ама не новиот зборувам за тој од 76та..Подобар нема..

Еве го оригинал

Е ова е ѕверско... Прв пат ко го гледав филмот, притискам Плеј на далечниското и...

Целата таа сцена е мајсторски направена.

Да утка, срамота :pos2: на брзина барав, пошто сум го слушал 1000 пати само пишав на Јутјуб и постирав линк. Како и да е импресивно интро ако не и најдобро некогаш!!!

Кажете некој најстрашен хорор сакам да гледам таков само досега не сум сретнал или пак можи не се плашам од хорори:pos2:?

Кажете некој најстрашен хорор сакам да гледам таков само досега не сум сретнал или пак можи не се плашам од хорори:pos2:?

Прелистај ги страниците ке најдеш многу добри..

Прво да се извинам за :oftopic:и нема да ми се повтори :smir:
Барам било каков линк за најновито српски хорор филм кој е насловен како СРПСКИ ФИЛМ премиера имаше пред една недела во америка по што пред некој ден слушав на радио за критиките на американците дека бил убедливо најстрашниот филм во историјата и бил филм на ужасот и дека љуге со слабо срце не треба да го гледаат и дека давал нов вид на жанр во хорор филмовите :wink:

Прво да се извинам за :oftopic:и нема да ми се повтори :smir:
Барам било каков линк за најновито српски хорор филм кој е насловен како СРПСКИ ФИЛМ премиера имаше пред една недела во америка по што пред некој ден слушав на радио за критиките на американците дека бил убедливо најстрашниот филм во историјата и бил филм на ужасот и дека љуге со слабо срце не треба да го гледаат и дека давал нов вид на жанр во хорор филмовите :wink:

+1.:smir:

Ааа овој Шајнинг (shining) мора да го гледам, ептен ме бендиса интрово, секоја чест!!!

BTW на горе спомнатите саундтраци би ги ставил и петок 13 и елм стрит, не дека се нешто посебно страшни, но се уникатни и одлично склопени...

ЛОЛ Шајнинг не си го гледал? :nenene:

Вчера го гледав Паранормал и морам да кажам дека не е ништо посебно. Го гледав сам со изгаснато светло и в крај звук. На прсти се бројат ситуациите кои наводно треба да бидат страшни. Ништо посебно. Fourth Kind повеќе ме уплаши од овој. Следен ми е The Phoonk. Наводно најстрашниот хорор од индиската продукција. Ќе видиме...

Го има некој гледано The Wolfman? Според Трејлерот добар ми се гледа + Anthony Hopkins глуми. Чекам коментари.. добар, лош, вреди да се гледа ? ..

Па треба да е добар, али уште е на тиња снимка ја колку што знам :toe:

може ли некој накратко/долго да ми раскаже за Петок 13ти??? колку дела се? што е финтава... ја го глеав само овој од 2009... не е лош

може ли некој накратко/долго да ми раскаже за Петок 13ти??? колку дела се? што е финтава... ја го глеав само овој од 2009... не е лош

9 дела се. Од 2009 не сум го гледал, бидејќи знам дека не е на ниво, како и сите што се римејк.
Тебе очигледно ти се допаднал бидејќи не си ги гледал претходните.Гледај ги па да видиме дали ќе имаш исто мислење.

Долго објаснување не ти треба.Кратко, Џејсон како мал ќе се удави во езерото заради невниманието на неговата мајка..Откако ќе порасне ги убива сите кој што доаѓаат да кампуваат во околината на езерото.

Филмот Nightbreed на Клив Баркер конечно uncut со 25те отфрлени минути додадени. Утре ќе биде дел од репертоарот на некој американски хорор фестивал. (Извор: http://www.shocktillyoudrop.com/news/topnews.php?id=13981)

Се надевам дека ќе излезе во продажба и достапен на интернет во скоро време.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom