- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 39.400
- Поени од реакции
- 113.902
Па смени еднаш бе брат јехехеехехехехехе дасе на6алиме во овие тешки времиња миќо мој.само глуп човек не мења мислење
Па смени еднаш бе брат јехехеехехехехехе дасе на6алиме во овие тешки времиња миќо мој.само глуп човек не мења мислење
Па добро сум се избрукал овде, свака частAma mladinski kategorii be Io, ne za nasive, nema ni logika toa so edni pravila vo liga so drugi vo LS, baska sto ova pravilo rapidno ke go smeni stilot na igra.
Abe kakov Pereira, da ne bide on toj sto ke dojde posle Fratesi i da se slikame. Kako bez broz a so Fratesi (igra kaj sto se hakan i barela) plus Pereira ke sme bolji od lani, pa poslabi sme osven sto klupata e bolja ama startnata trojka ne.После носењето на Фратези, интензивни муабети има и за Переира како слободен играч, што како замена за Гаљо и 6та опција е одличен моментално. Исто така се збори и дека Самарџич е се уште опција покрај Фратези, но мали се шансите за тоа, да бидеме реални. Следен фокус би рекол ќе им е враќање на Лукаку и се надевам нема Онана да го истоварат.
и јас би го бирал Самарџич или Камада, само не верувам дека тоа ќе испорачаат.Abe kakov Pereira, da ne bide on toj sto ke dojde posle Fratesi i da se slikame. Kako bez broz a so Fratesi (igra kaj sto se hakan i barela) plus Pereira ke sme bolji od lani, pa poslabi sme osven sto klupata e bolja ama startnata trojka ne.
Neka dojde ovoj ako se zeme uste eden za sredina, dali Samardzic, Kamada nebitno, kaj so ovoj mrtviov cigan, ke se usrekime i ke zaglavime so uste edno vtororazredno, nakaj treto, nebitno starche naredni 2 godini.
Neka ispusat kur ako toa ni go dostavat u sredina.
Како и лани бро, пола сезона не играше Броз. Сегде може да игра Фратези, Хакан ќе игра на позицијата на Броз, а Фратези лево во сТредина. А еве едно прашање, ако Фратези испадне трансфер ко Барела што правиме, подобри сме или не? Михтаријан, евентуално Переира ако го земат нели, Аслани е ок од клупа, мада ја сум за уште еден да земат за ротација во средина, како Аслани некој што ќе ќути и што не јаде леб.Kako bez broz a so Fratesi (igra kaj sto se hakan i barela) plus Pereira
40 utakmici izigral Broz lani, sto znaci Inter izigrale 80, da ne navlagam u toa deka u liga krenavme forma i imavme rezultati on koga se vrati, odnosno vleze u forma poasalno zasto na pocetokot posle povredata bese los, so nego i bese napravena serijata na dobri rezultati sto ni obezbedija LS plasman, bukvalno se poklopi istata so negovoto vrakanje.Како и лани бро, пола сезона не играше Броз. Сегде може да игра Фратези, Хакан ќе игра на позицијата на Броз, а Фратези лево во сТредина. А еве едно прашање, ако Фратези испадне трансфер ко Барела што правиме, подобри сме или не? Михтаријан, евентуално Переира ако го земат нели, Аслани е ок од клупа, мада ја сум за уште еден да земат за ротација во средина, како Аслани некој што ќе ќути и што не јаде леб.
Значи 15 бодаОбјавен распоредот за наредна сезона.
Први пет утакмици :
1ª giornata | 20 agosto 2023 INTER-Monza
2ª giornata | 27 agosto 2023 Cagliari-INTER
3ª giornata | 3 settembre 2023 INTER-Fiorentina
4ª giornata | 17 settembre 2023 INTER-Milan
5ª giornata | 24 settembre 2023 Empoli-INTER
Serie A 23/24, il calendario: Inter-Monza alla 1ª giornata | Inter.it
На колку бил стартер? 38 во лига, 13 во ЛШ, во куп ме мрзи да бројам 5 или 6, значи 56-7 утакмци севкупно, од кои на 40 настапил. На колку од 40 бил стартер? Не знам, сериозно прашувам а ме мрзи да проверувам. Имам чувство ради некои текми што седеше на клупа дека повеќе време отсуствуваше.40 utakmici izigral Broz lani,
Ако се изземе првата сезона, минатата му беше најслаба по бројот на први 11 во Серија А и трета со најмалку минути вкупно.На колку бил стартер? 38 во лига, 13 во ЛШ, во куп ме мрзи да бројам 5 или 6, значи 56-7 утакмци севкупно, од кои на 40 настапил. На колку од 40 бил стартер? Не знам, сериозно прашувам а ме мрзи да проверувам. Имам чувство ради некои текми што седеше на клупа дека повеќе време отсуствуваше.
Чек сеа Урко сакам да ми одговори за да победам во дискусијата, иначе знам дека му е најслаба оваа сезона.Ако се изземе првата сезона, минатата му беше најслаба по бројот на први 11 во Серија А и трета со најмалку минути вкупно.
Само за споредба, од 2018-9 до 2021-22 во Серија А, просек му е 2724 минути по сезона додека 2022-23 ја заврши со 1769.