Хорор филмови

Nop, Далеку од многу страшен повеќе смешен и глуп..Ако сакаш добар хорор вистински, со језива атмосфера и слични моменти погледни го:

House of the Devil 2009.

Еден од ретките нови филмови кои вредат нешто во хорор сегментот.

Talk on the phone. Finish your homework. Watch T.V. DIE!

Nop, Далеку од многу страшен повеќе смешен и глуп..Ако сакаш добар хорор вистински, со језива атмосфера и слични моменти погледни го:

House of the Devil 2009.

Еден од ретките нови филмови кои вредат нешто во хорор сегментот.

Talk on the phone. Finish your homework. Watch T.V. DIE!

Го видов на IMDB, ми изглеа интересен, може и тој да го глеам, тенкс. :)

Го фати ли некој прееска филмот на Едо шо беше со огромните риби ???

Сместен во жанр хорор е филмот,крвишта,колежи такви работи,а повеке изгледаше филмот на научна фантастика...:toe:

Ееее тој е,ова ако е хорор јас не знам...не е за секој камерата изгледа веке...:tapp:

Не сум го гледал само сум слушнал за филмот...
А камера сигурно не е за Уве Бол, ама си цепа чоекот, гајле нема. :tv: Прееска го даваа BloodRayne (''Крвавата Рејн'' :tapp:) на Канал 5, што ќе гледаш, филмон благе везе немаше , глумцине шо ги собрал (Кристана Локен, Мајкл Медсен, Бен Кингсли...) ги кажуваа репликине ко да ги читаат, кореографија нула, само се кољеа цело време...

Уве бол е еден од најлошите режисери последниве неколку години. Сите тазе (последниве години) режирани филмови му се КАТАСТРОФА!

Не дека порано беше нешто бољи али ова е бре ужас!

Вчера го фатив тој хоророт на канал5 али не беше нешто посебно.Крвавата Рејн.

рајна ја имам гледано,глуп е филмот

Хорор филмови што убаво ме исплашиле
Blair Witch Project
Nightmare on Elm Street (ова како помал го имам гледано)
Paranormal Activity

Навистина вреди The House of the Devil, ја има вистинската атмосфера, одличен horror/suspense.
Добро напишал еден форумџија од IMDB, како загубен класик од 80-ите.

Навистина вреди The House of the Devil, ја има вистинската атмосфера, одличен horror/suspense.
Добро напишал еден форумџија од IMDB, како загубен класик од 80-ите.

Yep, филмот ме изненади стварно е добар веќе го препорачав неколку пати до сега :smir:

Многууу језив....

1191857431-Halloween.jpg

Halloween 1978

Го гледав првиот дел од мини серијалот Халоуин.Значи ова е класика.Овој филм многу ми наликува на Петок 13-ти, но разликата е што тука дејството се случува на Ноќта на вештерките.Има и многу добар саундтрак.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom