Хорор филмови

Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349
Не гледам многу хорори оти се глупи а тие што ги имам гледано Пила и Петок 13

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Не сум нешто голем љубител на хорор филмови. Мислам ок е некад во друштво да гледам, ама нешто многу многу да седнам и со желба да гледам - не. Егзорцизмот на Емили Роуз многу го сакам и то. :):manikir:

--N-SOUND--

Street Dragster
Член од
22 февруари 2009
Мислења
252
Поени од реакции
6
Wrong turn само првиот дел вториот ме разочара ама сеа глеам дека има и 3 дел мора да се глеа:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.711
Поени од реакции
22.672
Wrong turn само првиот дел вториот ме разочара ама сеа глеам дека има и 3 дел мора да се глеа:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Третиот дел е неверојатно дебилен и глуп филм не си трошете времето на него...

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
MIRRORS аууу мн добар хорор, иначе ја обожавам хорори омилени ми се

S

smart ass

Гостин
Јас го гледав Wrong turn 3 и навистина на почетокот филмот крши "филм"посебно кога имаш убави тиитс ииии..одненадеж стрела тууууу..а баш си реков биче боље...цццц:vozbud:

Инаку добар е...али сепак е дежаву:toe:

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.697
Поени од реакции
11.510

Добар е, сепак кецот никој не го заменува.

Член од
5 ноември 2008
Мислења
33
Поени од реакции
4
Не гледам многу хорори оти се глупи а тие што ги имам гледано Пила и Петок 13
Епа како нема да ти бидат глупи, кога си го гледал само пила?
Пробај на пример со My blody valentine, Texas chainsaw massacre, ако си за нешто по old school пробај со некој дел од „А nightmare on Еlm street“...
Не потценувај хорор, ќе те молам...:helou:

lamja25

Grande FIORENTINA !!!
Член од
5 декември 2007
Мислења
2.339
Поени од реакции
66
druze dabe objasnuvas za horori, koj ne znae da se vozi i da uziva vo horor, ne znae sto e toa horor. .KRAJ

pazi mu recenica..Не гледам многу хорори оти се глупи а тие што ги имам гледано Пила и Петок 13

pa so pisuvas na tema horor filmovi

nego kazete ima nesto novo, osven wrong turn 3 ???

D

DimoK

Гостин
Епа како нема да ти бидат глупи, кога си го гледал само пила?
Пробај на пример со My blody valentine, Texas chainsaw massacre, ако си за нешто по old school пробај со некој дел од „А nightmare on Еlm street“...
Не потценувај хорор, ќе те молам...:helou:
На my bloody valentine ама од хорор ни х немат така да нешо ко Final destination или пак paranormal activity мојт да пробат да ги глеaт!!!Texas chainsaw massacre е добар!!
Ак мојте да ми предложите некој нов???

Член од
5 ноември 2008
Мислења
33
Поени од реакции
4
На my bloody valentine ама од хорор ни х немат така да нешо ко Final destination или пак paranormal activity мојт да пробат да ги глеaт!!!Texas chainsaw massacre е добар!!
Ак мојте да ми предложите некој нов???
Немој да ме сватиш погрешно, што подразбираш ти под поимот хорор?

druze dabe objasnuvas za horori, koj ne znae da se vozi i da uziva vo horor, ne znae sto e toa horor. .KRAJ

pazi mu recenica..Не гледам многу хорори оти се глупи а тие што ги имам гледано Пила и Петок 13

pa so pisuvas na tema horor filmovi

nego kazete ima nesto novo, osven wrong turn 3 ???
Пробај со Dark Floors, не е нов ама како што гледам добар е, јас планирам да го симнам од наредниот месец.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Најдете го Mirrors,ептен добар хорор филм,со главна улога на Кифер Сатерленд од серијата 24,нема да се разочарате :):)

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.391
Поени од реакции
25.192
Сакам да прочитам повеќе мислења за Paranormal Activity.
Читав некои критики, повеќето позитивни... ама, дали е само бледо издание на Blair Witch Project? Има стопати поголем рејтинг на имдб, ама Блери Вич Проџект е класика.

Сакам да знам... затоа што хорори обично не гледам.

Kajgana Shop

На врв Bottom