Кока Кола Наградна Игра 2023

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.856
Поени од реакции
8.249
Која легенда си ти :pos: :pos: :pos: :pos:
Купоните не се наградата. Купоните ти ги даваат за да ги пополниш за да можеш да учествуваш во наградната игра.
Па да де си ги пополнив и ги оставив во кутијата за учество.
Автоматски споено мислење:

За некого е важно и ако само се учествува ;)
Па ако не учествуваш како ќе имаш шанса да се надеваш на добивнка? Глупости ти е размислувањево.

Член од
16 ноември 2020
Мислења
868
Поени од реакции
2.014
Сум имал 5 награди! Што ќе кажете вие дали некој од новата наградна игра му се има паднато нешто?Прегледај го приврзокот 382909
Минатата недела се видов со брат ми и сакаше да му регистрирам 8 кодови од 8 шишиња во апликациjата на Coca Cola. Ништо не се падна на сите 8 пати.

Член од
1 октомври 2022
Мислења
302
Поени од реакции
586
Јас искрено ги имам играно сите наградни игри и од кафе браво и од кока кола и од пепси абе шуќур една капа не ми се падна,цел живот играм и џабе така да наградиве си ги местет на тетки стрини брачеди пријатели то е ко ќе живејш во корумпирана држава каква власт таков народ.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
25.993
Поени од реакции
42.709
Браво кафе даваа, стариов мој собра едно 6 ѓезвиња и преку 12 чаши. Му викам шо ќе ти се? Нека има ми вика. Ако, му викам.

Тие барем даваа некакви какви такви награди. Ова кока колава толку помпезно со маркетинзи со све најавуваат секое лето и жив човек нема да се пофали.

Boksy be

Jolie
Член од
6 октомври 2022
Мислења
77
Поени од реакции
67
Па да де си ги пополнив и ги оставив во кутијата за учество.
Автоматски споено мислење:

Па ако не учествуваш како ќе имаш шанса да се надеваш на добивнка? Глупости ти е размислувањево.
Така е, секој што игра и што учествува во било кои наградни игри има две опции или ке има можност да добие или не! Но они кои никој пат не играле со гаранција нема да земат награда! Значиии некојјјј си сакаат да добијат ама без да играат! Е тоа бате никаде in World го Нема! Поззз до сите во Македонија и во светот, иселеници а посебно до Скопјаните!

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.856
Поени од реакции
8.249
Јас искрено ги имам играно сите наградни игри и од кафе браво и од кока кола и од пепси абе шуќур една капа не ми се падна,цел живот играм и џабе така да наградиве си ги местет на тетки стрини брачеди пријатели то е ко ќе живејш во корумпирана држава каква власт таков народ.
Од наградни игри
Брат ми играше Аргета наградна игра и доби ваучер од Gorenje и си зеде неколку работи.

Татко ми од Веро купон за наградна игра доби машина за перење алишта. Исто татко ми првиот пат кога се праќаа фискалните доби ваучер за пазарење во Тинекс.

Јас имам од наградна игра одговарање на прашања на интернет подарок добиено книга автобиографија на Сив Џобс, имам добиено пакет од Нескафе шољи и кафе. Пишав предходно од купување пиво Скопско чаши и од ред други работи добивано имам подароци.

Многу пати сум играл наградни игри со праќање кодови, со праќање преку пошта пликоа и не сум добивал ама тоа не значи дека било залудно трошење време. Кој не пробал неможе да се надева на добивка.

Boksy be

Jolie
Член од
6 октомври 2022
Мислења
77
Поени од реакции
67
Од наградни игри
Брат ми играше Аргета наградна игра и доби ваучер од Gorenje и си зеде неколку работи.

Татко ми од Веро купон за наградна игра доби машина за перење алишта. Исто татко ми првиот пат кога се праќаа фискалните доби ваучер за пазарење во Тинекс.

Јас имам од наградна игра одговарање на прашања на интернет подарок добиено книга автобиографија на Сив Џобс, имам добиено пакет од Нескафе шољи и кафе. Пишав предходно од купување пиво Скопско чаши и од ред други работи добивано имам подароци.

Многу пати сум играл наградни игри со праќање кодови, со праќање преку пошта пликоа и не сум добивал ама тоа не значи дека било залудно трошење време. Кој не пробал неможе да се надева на добивка.
Потполно во право сте!

Член од
1 октомври 2022
Мислења
302
Поени од реакции
586
Од наградни игри

Ок машини за перење ваучери за супер маркет,шољи за кафиња за ова имам слушнато дека се паѓа и мој роднина има добиено перална.Но мене ме интересира кој добил кола,милион денари ајфон 14 некој таков да се пофали оти таков некој не гледам.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.065
Поени од реакции
27.525
Ок машини за перење ваучери за супер маркет,шољи за кафиња за ова имам слушнато дека се паѓа и мој роднина има добиено перална.Но мене ме интересира кој добил кола,милион денари ајфон 14 некој таков да се пофали оти таков некој не гледам.
Тие работи ги "добиваат" блиските на директорите на фирмата што ја организира наградната игра.

Член од
1 октомври 2022
Мислења
302
Поени од реакции
586
Тие работи ги "добиваат" блиските на директорите на фирмата што ја организира наградната игра.
Прав си пред десет години вработена во истата фирма која што ја организираше наградната игра ја доби главната награда кола и ај сега не било местено.Јас мислам вработената била во ептен блиски односи со директорот поблиска и од жена му има бидено.Затоа ќутат овие коли шо добиле на лизинг ги имаат добиено.

Последно уредено:

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.065
Поени од реакции
27.525
Прав си пред десет години вработена во истата фирма која што ја организираше наградната игра ја доби главната награда кола и ај сега не било местено.Јас мислам вработената била во ептен блиски односи со директорот поблиска и од жена му има бидено.Затоа ќутат овие коли шо добиле на лизинг ги имаат добиено.
Па не знам дали памтиш пред 5 години одприлика кога беше наградната игра на Витаминка како некоја нивна вработена добила 140 -150 награди. Ништо посебно и специјално ама и 140 пакети со производи да има добиено по 1000 денари еден тоа се 140 000 ден. Сите имиња што ги пишала ги пишала на членовите од нејзината фамилија. Кога излезе списокот со добитници одма падна чудно како неколку ликови со исто презиме имаат 140 -150 награди вкупно и после цело семејно стебло направија со добитнците и нејзе.

Duduk

Korg Maniac
Член од
8 јули 2009
Мислења
953
Поени од реакции
99
Nemoj taka, mene mi se padna vaucer od tehnomarket od 3000 denari i si zedov toster. :pipi:

Boksy be

Jolie
Член од
6 октомври 2022
Мислења
77
Поени од реакции
67
Ништо од наградната игра го затворија вториот програм! Демек сите награди што биле вклучени до една се ги доделиле! Кого фарбат ја незнам! Кајгана е најмасовниот македонски форум ако многу имаат добиено ке имаше и овде постови! Ке се пофалеа луѓето!
Screenshot_2023-07-02-01-29-07-843_com.cocacola.app.cee.jpg

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.567
Поени од реакции
5.612
Пред многу години подаруваа ајфон на секој 2 саати од кока кола.
Требаше само код да се испрати.
Во рандом работен ден збориме, преку 80 кодови испративме во 5 и нешто сабајле. Добивме само по 10 кока коли од човек и залудно испратени смс пораки.
Ама барем си го напраивме меракот, вредеше да се дадат по 300-400 денари за шанса да добиеш ајфон. Детски памет.

Член од
12 ноември 2008
Мислења
2.095
Поени од реакции
2.923
Нај наместена наградна игра беше наградната игра што Велија ја организираше со неговиот весник Време. На секој весник имаше залепено грепка. Матната работа во целата приказна е што весниците се производ кој дневно се продава што значи оние грепки кои нема да бидат продадени пропаѓаат. Со самото тоа никој нема контрола колку навистина награди се доделени во тоа коло кое трае само еден ден за разлика од наградните игри на Браво кафе кои траат се додека не се продаде и последната кесичка која учествува во таа наградна игра.

Kajgana Shop

На врв Bottom