- Член од
- 9 февруари 2023
- Мислења
- 160
- Поени од реакции
- 331
/// Za svaku pohvalu je takva garancija ako ne postoji nesto "izmedju redova". Za 10 god ja bre za sebe ne znam gde cu da budemGree momentalno ima 10 godisna garancija bez godisen trosok, mislam deka pogolem argument nema
...........Sa druge strane klime i nisu neka mnogo pokvarljiva roba. .............. Imam cak i 1 kom Rowa on-off iz 2002. I dan danas radi kao i prvog dana. Nikada nikakav kvar ................ Moje je misljenje da cak i garancija ne moze da mi bude vaznija od kulture rada, modulacija i slicno. ...... Nijedan uredjaj mi nikada nije imao nikakav kvar, a koristim invertere vise od 10 godina. ....... Niti placam bilo kakav godisnji servis jer je to prodavanje magle. Tako da postoji takodje jos bitnih argumenata kao sto kazes. Ali to sam samo ja, ... nekome je mozda bitnije da ima dugu garanciju, a da li klima ne ume da spusti ispod 500-600w --- to mu nije toliko bitno.//// Najbitnije kod klima su po meni tri stvari: da spram prostora i gubitaka kupis tacan i proveren uredjaj za taj prostor, da ga pravilno pozicioniras, da ga kako treba pravilno i po pravilima struke instaliraju //////