- Член од
- 12 ноември 2008
- Мислења
- 2.095
- Поени од реакции
- 2.924
Мерко е типичен пример на граѓански националист, нели?
Мерко е типичен пример на граѓански националист, нели?
И немој да те лажел социопатот Апасиев и проруската Левица, што би рекол @SharpShooter, да гласаш за нив, туку гласај за Рамо (до Рамо), како што рече нивниот самопрогласен Месија - Црпе I Муртински Бескичмениот:Мерко е типичен пример на граѓански националист, нели?
Јас веќе сум платен со руски рубљи и нема бегање сега. Не е фер требаше порано да ми кажеш.И немој да те лажел социопатот Апасиев и проруската Левица, што би рекол @SharpShooter, да гласаш за нив, туку гласај за Рамо (до Рамо), како што рече нивниот самопрогласен Месија - Црпе I Муртински Бескичмениот:
Прегледај го приврзокот 382545
Вау, претседател на држава со 0.2% доверба, и тие се ваљда од неговите дома ... дно од политичка фигура !!!Не дека сметам дека се многу веродостојни но ајде.
ова. се додека тиреал и џонтра ми кликаат тажни реакции, знам дека сум на правиот пат. Тоа ми е водилка на некој начин. Замисли да те лајкаат такви, не. Не.
овај кано е шупак од 68 години, шо нема попаметна работа со животот. Изгледа е женет (или бил, минато сврешено) со азијатка. Оти белата жена, златото наше, таков не трпи. Ова е се почесто во, А-сра-ли-ја слушам. Се земаат со кинескињи и црномурести од Малазија и таму остало по Тхаи линија. Пола од тхаициве, се транс и со мажи одат само за пари, по некое време ко че го измолзи доволно, за да се осамостои, да отвори салон за нокти или бразилска депилација момата, го остава. Седи, уживај, поарно не заслужиле. Оваа фрустрација и гневење по форуми на 70се, не иди од убо во животот.
Velat koga rejtingot ti e poziven broj za Skopje...maf ti e rabotata...Вау, претседател на држава со 0.2% доверба, и тие се ваљда од неговите дома ... дно од политичка фигура !!!
Ги заболе вошкарот и неговите сопартијци за неговиот рејтинг, и онака немаат победено на избори со децении, со исклучок на 15 септември 2002 и октомври 2017.Velat koga rejtingot ti e poziven broj za Skopje...maf ti e rabotata...
Конечно еден токму на оваа тема, ме загрижуваше масата овде до сега.ова. се додека тиреал и џонтра ми кликаат тажни реакции, знам дека сум на правиот пат. Тоа ми е водилка на некој начин. Замисли да те лајкаат такви, не. Не.
овај кано е шупак од 68 години, шо нема попаметна работа со животот. Изгледа е женет (или бил, минато сврешено) со азијатка. Оти белата жена, златото наше, таков не трпи. Ова е се почесто во, А-сра-ли-ја слушам. Се земаат со кинескињи и црномурести од Малазија и таму остало по Тхаи линија. Пола од тхаициве, се транс и со мажи одат само за пари, по некое време ко че го измолзи доволно, за да се осамостои, да отвори салон за нокти или бразилска депилација момата, го остава. Седи, уживај, поарно не заслужиле.
Ехх...не е лесно да бидеш родител на лик кој афирмира се‘ што е очигледно негативно...затоа мајка му ретко излегува во град, а кога мора оди со наведната глава....
Велиш како двајца нормални, ќе гласате за Мерко, доколку се кандидира за премиер, според советите на вашиот месија?Конечно еден токму на оваа тема, ме загрижуваше масата овде до сега.
Уааааууу!...Македонија е како светилник на напредок и рамноправност на глобален план, смета лидерот на СДСМ
Одраз на вистинатаwww.mkd.mk
Овој како да живее во некоја тегла, цврсто затворена.
Како да не живее во земја во која 20 години неколку од албански доминатните региони речиси и да не плаќаат струја, а данок па ич.
Како да не живее во земја во која казните, давачките, ковид-мерките и се друго се применуваат по етничка линија.
Но, за среќа огромното мнозинство добро знае што се случува тука, овие 20 години.
Јас не сум рекол такво нешто, си измислуваш аргумент, очајно се глупираш .Велиш како двајца нормални, ќе гласате за Мерко, доколку се кандидира за премиер, според советите на вашиот месија?
Ne samo sho ke go glasate ako vi svirnet od partija nego I na kolena ke go dudlateЈас не сум рекол такво нешто, си измислуваш аргумент, очајно се глупираш .