- Член од
- 8 јануари 2012
- Мислења
- 10.443
- Поени од реакции
- 15.684
затоа мајка му ретко излегува во град, а кога мора оди со наведната глава....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
затоа мајка му ретко излегува во град, а кога мора оди со наведната глава....
www.instagram.com
Нормално дека знаел кога тој е еден од учесниците во целиот циркус. Во секоја представа мора да има најмалку по еден позитивен и еден негативен лик. Овде позитивниот лик го глуми Грујо а негативниот Црпнатиот. Статисти беа несреќите кои заглавија на робија. Народот е само публика.![]()
Македонски Весник on Instagram: "Не бил видовит, туку добро информиран, само кој да слушне... платеници и НВО ја сардисаа државата. @ngruevski "
2,335 likes, 122 comments - makedonski_vesnik on June 10, 2023: "Не бил видовит, туку добро информиран, само кој да слушне... платеници и НВО ја сардисаа државата. @ngruevski ".www.instagram.com
Гвујо знаел сè.![]()
Нормално дека знаел кога тој е еден од учесниците во целиот циркус. Во секоја представа мора да има најмалку по еден позитивен и еден негативен лик. Овде позитивниот лик го глуми Грујо а негативниот Црпнатиот. Статисти беа несреќите кои заглавија на робија. Народот е само публика.
Доаѓа некој на сила на власт и на сила без почитување на устав ја ебе државата и опозицијата е крива.....ова никаде го нмало у свет, само кај нас. Од една причина....да продолжат да живеат може само да им оправда ситуација у која ВМРО е соучесник. Ако не е така треба да рипнат у Вардар од причина што ги заебал циган од Струмица да се откажат од идентитет доброволно. Вака се тешат дека немало алтернатива и ВМРО е дел од играва.i koga vi crtaat na kraj pak e dzabe. ne zasluzuvate podobro.
Така е.Нормално дека знаел кога тој е еден од учесниците во целиот циркус. Во секоја представа мора да има најмалку по еден позитивен и еден негативен лик. Овде позитивниот лик го глуми Грујо а негативниот Црпнатиот. Статисти беа несреќите кои заглавија на робија. Народот е само публика.
ВМРО може да се ебе у гз, заедно сочленството и подржувачите. Со зажарено железо. Амнестија, албанско знаме, а сега и договоров ќе го прифатат.Доаѓа некој на сила на власт и на сила без почитување на устав ја ебе државата и опозицијата е крива.....ова никаде го нмало у свет, само кај нас. Од една причина....да продолжат да живеат може само да им оправда ситуација у која ВМРО е соучесник. Ако не е така треба да рипнат у Вардар од причина што ги заебал циган од Струмица да се откажат од идентитет доброволно. Вака се тешат дека немало алтернатива и ВМРО е дел од играва.
Од авион се гледа дека е платена анкета од ДПНЕ. Рејтингот на Груевски го нема а се крева рејтингот на умрената Алијанса.Не дека сметам дека се многу веродостојни но ајде.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Представа со Т се пишува, писмен антички Македонецу. Инаку конвертирај ги тоа рубљите од штаб у евра/долари дур не е прекасноВо секоја представа мора да има најмалку по еден позитивен и еден негативен лик.
.Кога веќе реши да ми се фатиш за правописов, во македонскиот јазик се користи прилогот за место во а не у, неписмено скопско северџанче со исушени бугарски корени. Уште фурни леб имаш ти машко за јадењеПредстава со Т се пишува, писмен антички Македонецу. Инаку конвертирај ги тоа рубљите од штаб у евра/долари дур не е прекасно.

Абе не се вади сеаКога веќе реши да ми се фатиш за правописов, во македонскиот јазик се користи прилогот за место во а не у, неписмено скопско северџанче со исушени бугарски корени. Уште фурни леб имаш ти машко за јадење![]()
. Едно е дијалектално да пишуваш, друго е да си неписмен
.Не му го претпоставувај родот!Уште фурни леб имаш ти машко за јадење![]()