Woke и cancel култура, SJW, safe spaces, политичка коректност...

Член од
12 ноември 2008
Мислења
2.095
Поени од реакции
2.924
Затоа шо мислат дека се прогресивни и различни од другите обични смртници.Егото им е напумпано до плафон.За овие лек е само да одат во работен камп во Ерековце да молзат крави,да чистат лепешки и да садат тутун.Само така ќе се вратат во реалноста.
По два декари рачно саден тутун, на ситно, за секој, и тоа нижење рачно без машина.

Член од
12 ноември 2008
Мислења
2.095
Поени од реакции
2.924
Фала што ги споделувате сликите од Прајд и на овој форум. :)
Нормално ќе ги споделуваме, да види народот кои будали беа во циркусот. Да не испадне утре во подрум биле.

Shakespear

Need moar drugs
Член од
25 јули 2015
Мислења
2.418
Поени од реакции
2.043
Нормално ќе ги споделуваме, да види народот кои будали беа во циркусот. Да не испадне утре во подрум биле.
И што будали? Сте нашле слика од една со зелена коса, а сите у позадината најобично изгледаат. Треба да се навикнете дека и обичните луѓе поддржуваат ЛГБТ, не само шаренокосите.

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.748
Поени од реакции
25.170
Овие на увезени ми личат, физиономијата не е како што треба. Има ли вакви фаци у Скопје да движат секојдневно?
se pofalija deka pola evropa na gosti im bila, plakale dnevnici letovi itn...

Член од
12 ноември 2008
Мислења
2.095
Поени од реакции
2.924
И што будали? Сте нашле слика од една со зелена коса, а сите у позадината најобично изгледаат. Треба да се навикнете дека и обичните луѓе поддржуваат ЛГБТ, не само шаренокосите.
Будалите немаат рогови :pos:

Член од
14 август 2018
Мислења
4.983
Поени од реакции
11.325
8ACD3719-DF71-4C55-82EE-B8B357B9D7C9.png
Шеки ај објасни ми ги пароливе, оти малку шизофренично ми делувате…

Првиот транспарент:”да ги избркаме полицајците, политичарите, компаниите од прајд секаде”!
Вториот:”против капитализмот, против христо-фашизмот”!

Додека истите полицајци ве чуваа, а им ги држевте на Шеќерка, Маричич, Агелер, и тоа пајтоните од ЛДП?
УСА ве спонзорира, апла си пишуваше на транспарентите..
А капитализмот ве рани!?

За христо-фашизам во нормална земја ќе лежевте затвор за говор на омраза..
Или црквата не ви чини ама ИВЗ ја обожавате штом нигде не ја спомнувате?!

Или па едноставно сте шизоидни, па нема врска сево ова погоре..?

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.948
Поени од реакции
41.127
Кажи ти дали те погодив со сликата од вчера дали си тоа ти и не објаснувај многу.

Член од
3 септември 2010
Мислења
6.658
Поени од реакции
9.260
Прегледај го приврзокот 382552
Шеки ај објасни ми ги пароливе, оти малку шизофренично ми делувате…

Првиот транспарент:”да ги избркаме полицајците, политичарите, компаниите од прајд секаде”!
Вториот:”против капитализмот, против христо-фашизмот”!

Додека истите полицајци ве чуваа, а им ги држевте на Шеќерка, Маричич, Агелер, и тоа пајтоните од ЛДП?
УСА ве спонзорира, апла си пишуваше на транспарентите..
А капитализмот ве рани!?

За христо-фашизам во нормална земја ќе лежевте затвор за говор на омраза..
Или црквата не ви чини ама ИВЗ ја обожавате штом нигде не ја спомнувате?!

Или па едноставно сте шизоидни, па нема врска сево ова погоре..?
Tикви со расол што ќе ти објасни.

1687696866500.png
1687697176979.png
1687697203003.png

Ги испомешале заспаниве околностите во САД со околностите во Македонија.

Shakespear

Need moar drugs
Член од
25 јули 2015
Мислења
2.418
Поени од реакции
2.043
Кажи ти дали те погодив со сликата од вчера дали си тоа ти и не објаснувај многу.
Со никои од сликите со кои ме споредувате секој втор ден не сте ме погодиле. Јас го претставувам најобичниот човек поддржувач на ЛГБТ права. Не сум од невладина, не сум активист и немам шарена коса.

Член од
14 август 2018
Мислења
4.983
Поени од реакции
11.325
Со никои од сликите со кои ме споредувате секој втор ден не сте ме погодиле. Јас го претставувам најобичниот човек поддржувач на ЛГБТ права. Не сум од невладина, не сум активист и немам шарена коса.

Член од
12 ноември 2008
Мислења
2.095
Поени од реакции
2.924
Розев еднорог што прди виножита и човек кој навистина верува во ЛГБТ+ идеологија се подеднакво веројатни појави.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.378
Поени од реакции
84.627
и ја сум за правата на таа заедница (а и на сите други заедници)

разликата помеѓу тебе и мене е во различното сфаќање на зборот права, во случајов

Член од
3 септември 2010
Мислења
6.658
Поени од реакции
9.260
Кажи ми зошто оние што се мешаат во секоја манџа не ви дале ваков транспарент за сите да видат како се бореле за правата на децата и оние кои не ги познаваат доволно нивниот алтруизам и борба за правдина и добросостојба, да може да ги запознаат подобро во вистинско светло?

1687701106911.png

Kajgana Shop

На врв Bottom