Овој па Ватрен, не му бил по кејф Турам, божем секој ден ја глеа Менхенгладбах па тотално и детално е запознаен со црниот.
Не кур замарај има да гази, разгоропадено чукаре со јаки гени. Пола да биде од татко му доволно е.
Задоволен сум јас од овој трансфер, само да не биде тоа единствено засилување у напад. Не смееме да се откажеме од Лукаку, не се глупирајте, си треба чукарето уште една сезона. Има да искине братот ако остане, да се докаже уште еднаш, пошто знае дека истрипа со трансферот у Челзи и затоа сеа гребе само за кај нас иако има страшна понуда од Арабија.
Само копилињата Интер да не се излингурат и да се откажат да речат ај бе Турам-Лаутаро плус Кореа и некој умрен се доволни.
Не се доволни, Турам не е ни класичен напаѓач као прво, као второ ќе му треба време да се привикне на нова позиција, нови соиграчи, нова лига, ново све а Инзаги е малце спор што се однесува на внесување на нови играчи у системот.
Класичен шпиц неаме и нека дојде Лукаку на нова позајмица, ме боли кур, 31 година ќе има сезонава, боље на уште една позајмица па ќе имаат простор цела сезона да бараат нов шпиц или друго.
Нека ги спакуваат СМС и Фратези бе нека не се глупираат, едниот е зицер за 40 милиони а другиот 2 годишна позајмица имаме наредено. Обично ваквите позајмици и трансфери никој не ги спомнува на крај коа ќе треба да се враќаат пари. Бастони, Барела, Сенси, Госенс ако не се лажам, се земени на позајмици првично па после тоа се плаќаа и тоа за над 30 милиони па еве до сеа не сум сретнал дека треба да се правдаат парите. Нарочито Бастони е земен како младинец од Аталанта за 30+.
Одбраната ми е малце крш а и нејќам Онана да се продава, ама реално, 50-60+ милиони за голман е и тоа како прифатлива понуда. Што кур, нека брани тој Мамарашвили или некој друг кој и да е.