Tiveriopol
Струмичанец
ne lupaj sogledaj gi vo koja faza se sega igracite, doziveaa raspad na karierite site zaedno da gi soberis nema 10 tekmi kompletni da soberish, prosto e, bog da im dojdi trener na ovie sega sho se kakvi sho se im nema spas
Абе другар шо е лупање според тебе... Тоа што губевме од Бугарија и Грузија, тоа што едвај ја тепавме факинг Малта, што изгубивме добиена утакмица од Украина или ова Бинго денеска од Англија... Доста го браневте Боби ко да го измислил фудбалот... Сите овде вклучувајќи ме и мене бевме за Боби да го наследи Мрме, но доживеавме 90% да го бараме Мрме назад... Имаше блесоци и Боби со Италија, па би рекол и со Португалија изиграме машки, но во последната година што се случува... Губевме на време и од Андора со играчи од Бугарско првенство, но со Англија знаевме да изиграме... Ваква нула како денес немаме никогаш изиграно, еј па батето се извинува на нацијата и нема доблест да си даде отказ...
Пад имале играчите, па шо кур не проба со нови... Проблем ни е одбраната упорен е со Муслиу и Велковски... Па пушти ги Манев и Серафимов барем ке видиме колку вредат сигурно не се полоши од овие... Го пушта факинг Брдаревски бе па до играчите било... До Боби е до никој друг...