UEFA Champions League - Season 2022/23

Кој ќе биде шампион во ЛШ?

• Вкупно гласачи
    113
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
7 август 2011
Мислења
4.941
Поени од реакции
15.046
Пошто рачунав за полуфиналето, па да освежиме. Овој пат не влегоа во игра кореа и гаљардини, па вкупната потрошена сума за сите 16 играчи кои настапија за Интер во финалето е 127 мил евра. Од порто не знам дали имало тим со волку мал влог да игра финале лш.

Член од
14 јули 2017
Мислења
662
Поени од реакции
1.344
Искрено ме интересира, дали на некого, освен на фановите на Барса, му е ќеиф што Сити освои ?
Онака, навиваше некој ЗА Сити ? Не против Интер, туку за Сити...
На никој, само на фановите на барса и Милан, Јувентус, плус по некој залутан сега за сити ако може да се најде, мислам толку се.

Ќе беше преубаво да освое Интер, една убава приказна ќе беше испишана ама ништо немаа среќа јебига. Денеска со екипата што го гледав финалето, 4 души беа за сити само јас за Интер, ама и разбирливо со оглед на тоа што сите се барса фанови (1 само е фан општо на пеп, а за барса никогаш не навивал). Покажаа муда Интер, и како лани Реал што освои иако беше подценет против секој тим шо играеше, ќе беше преубаво така и Интер да освоат ваа година, се надевав дур не свирна судијата дека ќе падне гол ама не бидна.

Јас стварно не сфаќам како некој би навивал за сити, али тоа е еби му мајката, нека си а напика таа титулата пеп у газот сега, да му а изебам ќерката.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.364
Поени од реакции
38.675
Еден час после полноќ, а навивачите на Барселона на тема за финалето во ЛШ зборуваат за машки полови органи.
Повторно.

Не сум сигурен, ама мислам дека знам кој не ја добил дозата. :pos:
Не судам, само да знаеш. Имате полна поддршка од мене.
Џабе верглаш, ќе те следи ова додека си на форумот. Еве гледам и обожаватели имаш лајкови ти остават, може и тука ќе си ја најдеш среќата.:ROFLMAO:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.483
Поени од реакции
114.435
A dobro zosto bi nemalo? Skoro 15 godini se na mapa, vlozhuvaat i dominiraat so PL vekje so godini, kako se menuvaat generaciite taka dobivaat fanovi i City i PSG kako “plasticni” proekti
Како бе зашто? 15 пати се казнети за финансиски малверзации и после им ги тргаа казните ради притисоци и слично. Од ПЛ навивачите нема еден што сакаше да освојат они, од другите земји неутралните фанови секако беа за Интер ем ради овие горенабројани работи ем дека Интер аутсајдер, едино Барса фан бојс и фановите на Милан и Јуве што беа за Сити.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.908
Поени од реакции
23.321
Ајде малце индиски хумор кекеккекекек
Прегледај го приврзокот 381240
Пиши тамо 1:4
Мора да додадемо и дека само 127мил вредел тимот на Интер ј финалето.

Пошто рачунав за полуфиналето, па да освежиме. Овој пат не влегоа во игра кореа и гаљардини, па вкупната потрошена сума за сите 16 играчи кои настапија за Интер во финалето е 127 мил евра. Од порто не знам дали имало тим со волку мал влог да игра финале лш.

Кој комплекс треба да го имаш за вакво нешто да изјавиш
Колку треба да си глуп за да не разбереш дека е и да го изјавил ова е класична заебанција?

Член од
28 јуни 2022
Мислења
2.740
Поени од реакции
9.608
Пиши тамо 1:4
Мора да додадемо и дека само 127мил вредел тимот на Интер ј финалето.

Колку треба да си глуп за да не разбереш дека е и да го изјавил ова е класична заебанција?
Тоа ти е типичен фан на Реал Мадрид, нема поглупо нешто.

Jankoff

Run that, pass that.
Член од
4 септември 2019
Мислења
1.731
Поени од реакции
2.823
Интер изигра со муда цел меч и ме изненадија ептен, особено оној Ди Марко, дечкото трчаше нон стоп и за мене он беше играч на мечот.. штета што Лукаку е тежок пацер, според играта и цел меч заслужија продолжетци. Сити ја имаше доминацијата на топката и неколку расположени поединци ко Бернардо Силва и Грилиш, но не покажаа таква доминација ко со Реал и беа под голем притисок(што се виде уште од првата минута).. ужас прво полувреме и многу поинтересно второ.

Член од
22 декември 2011
Мислења
2.329
Поени од реакции
5.374
Послем првава титула и триплетево мислам дека кај Сити ќе се изгуби тој притисок што го имаа и ќе играат многу подобро вакви финални утакмцици. Нема веќе што да изгубат, максимумот за една сезона го достигнаа и следен пат ќе идат со помисла и да изгубиме нема да не распнат до толку.

Вчера исто како и на мечот со Јунајтед во купот, нозете им се тресеа како на прв ден на прводеленче. Играчите напред не беа толку лоши, ама топка до нив не стигаше зошто одбрабените и Родри и Гундоган имаа страв во нозе и само грешни потези влечеа.

Член од
29 април 2015
Мислења
4.248
Поени од реакции
4.169
Колку треба да си исфрустриран, после финале во ЛШ на Сити - Интер да збориш за Барселона.. :facepalm:

Честитки за Сити, целокупно гледано сезонава издоминираа и заслужено освоија, али искрено Интер ме изненади позитивно утакмицава, влегоа машки и играа фудбал.
Браво и за нив. Нека си ја удри главата тој кинезот малку, со добар влог може овој тим на Интер константно да е меѓу топ8 екипите во Европа и да освојува Серија А, посебно што сега моментално Јуве е катастрофа.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
25.813
Поени од реакции
42.447
тоа е дечки, Шакира го проколна Интер и затоа изгубија.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom