vrati se na jadenje korenja
ti ni raskazuvase tuka za jakite evrei jas samo ti spomnav kako pominaa porano i kako ke pominat sledniot pat.
jas ne sum za konc kampovi, toa e premnogu dolgo i zaebancija e, 2-3 pecurki ke resat sve i onaka se nacija so povrsina na eden pogolem ranch...
Ти постојано јадиш лајна, па сега за корени ми викаш бе? Ајде момак, уозбили се малку, глупа ти е фората, не сфати досега?
Евреите повеќе никогаш нема да го врват тоа, во тоа да бидиш убеден 102,5%. Учени се тие да функционираат со хиени околу себе, 67ма ја покажаа својата моќ, не треба повеќе.
Премногу игрици играш, спомнуваш печурки.. Одмори малку, оди олади се некаде, не треси глупости..
Sega zborame za koj e najjak ili koj e najpraveden
Зарем не е доволно тоа што една шака луѓе и една педа народ против толкави непријателско расположени сунитски и шиитски држави околу себе, ќе функционира и ќе напредува ако не се најјаки? И тоа не само дека ја имаат поддршката од УСА, туку таков му е и менталитетот, егото му е во плафон, сакаат во се да се најдобри, и реално досега одлично им успева. Од 67ма наваму, освен камиказите палестински и Хезболах (кој намерно го држат статус кво, си го толчат кога ќе му текне, и го држат нестабилен Либан), на никој не им стиска да се рчне со Израел на Блискиот Исток. Ердо едно време проба, ама остана на вербално фрлање копја.