Premier League - 2021/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кои 2 екипи нема да завршат во топ 4?

• Вкупно гласачи
    91
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Лестер улезе у Премиер лига...освои ја, освои фа куп, комјунити шилд и испадна...и се тоа пред Тотенхем да освое нешто.

Си ја промашил поентата и двата освоено имаат освоено трофеи.
znam i beshe nameren svoeviden burn za fanovite na nekogashnite golemi klubovi :D
Автоматски споено мислење:

Малце си глуп ама шо знам можеби си и поглуп од шо мислам.
na arsenal si fan neli? mora da si za vakvi frustracii da frlash i da proektirash :icon_lol:

znam i beshe nameren svoeviden burn za fanovite na nekogashnite golemi klubovi :D

na arsenal si fan neli? mora da si za vakvi frustracii da frlash i da proektirash :icon_lol:
Челзи ти за голем клуб го сметаш :pos: . Поблиску бевте до Лестер отколку до тие некогашни големи клубови. Впрочем со бодојте шо ги освоивте годинава во македонска прва лига да ве префлеа со нив само така ќе бевте во горен дел на табела.

Ако е за тоа у тој период има исто трофеи како Челзи и Ливерпул. :D
chelsea ima 1 LSH i posledna u premier im e 2017 so Conte ako dobro se sekjavam, sedi kec

Челзи ти за голем клуб го сметаш :pos: . Поблиску бевте до Лестер отколку до тие некогашни големи клубови. Впрочем со бодојте шо ги освоивте годинава во македонска прва лига да ве префлеа со нив само така ќе бевте во горен дел на табела.
chitaj mi go gorniot post geniju

Ако се е точно частам. :pos:
За мемево ваљда е точно зошто дечкото 100 $ сигурно вреди. За Скај Спортс кажете вие што повеќе пратите англиски медиуми и нивната релевантност. :icon_mrgr:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom