ama ne kje da e samo TotenhamЛестер улезе у Премиер лига...освои ја, освои фа куп, комјунити шилд и испадна...и се тоа пред Тотенхем да освое нешто.
Кој друг?ama ne kje da e samo Totenham![]()
pa sho znam arsenal nema osvoeno PL od 2004Кој друг?
Си ја промашил поентата и двата освоено имаат освоено трофеи.pa sho znam arsenal nema osvoeno PL od 2004
manchester od 2013 a lester osvoi 2016ta![]()
Малце си глуп ама шо знам можеби си и поглуп од шо мислам.pa sho znam arsenal nema osvoeno PL od 2004
manchester od 2013 a lester osvoi 2016ta![]()
znam i beshe nameren svoeviden burn za fanovite na nekogashnite golemi kluboviСи ја промашил поентата и двата освоено имаат освоено трофеи.
na arsenal si fan neli? mora da si za vakvi frustracii da frlash i da proektirashМалце си глуп ама шо знам можеби си и поглуп од шо мислам.
Ако е за тоа у тој период има исто трофеи како Челзи и Ливерпул.znam i beshe nameren svoeviden burn za fanovite na nekogashnite golemi klubovi![]()
Челзи ти за голем клуб го сметашznam i beshe nameren svoeviden burn za fanovite na nekogashnite golemi klubovi
Автоматски споено мислење:
na arsenal si fan neli? mora da si za vakvi frustracii da frlash i da proektirash![]()
chelsea ima 1 LSH i posledna u premier im e 2017 so Conte ako dobro se sekjavam, sedi kecАко е за тоа у тој период има исто трофеи како Челзи и Ливерпул.![]()
chitaj mi go gorniot post genijuЧелзи ти за голем клуб го сметаш. Поблиску бевте до Лестер отколку до тие некогашни големи клубови. Впрочем со бодојте шо ги освоивте годинава во македонска прва лига да ве префлеа со нив само така ќе бевте во горен дел на табела.
Муабетот е за Премиер лига а после Лестер, Челзи има и Ливерпул остатокот е на Сити.chelsea ima 1 LSH i posledna u premier im e 2017 so Conte ako dobro se sekjavam, sedi kec
Бовен делува дека може да ја мавне сам цела гајба без проблем.Некои дури сега се загреваат за најјакиот момент.
Прегледај го приврзокот 380221
Ако се е точно частам.
За мемево ваљда е точно зошто дечкото 100 $ сигурно вреди. За Скај Спортс кажете вие што повеќе пратите англиски медиуми и нивната релевантност.Ако се е точно частам.![]()