Premier League - 2021/2023

Кои 2 екипи нема да завршат во топ 4?

• Вкупно гласачи
    91
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.910
Поени од реакции
30.881
Лестер улезе у Премиер лига...освои ја, освои фа куп, комјунити шилд и испадна...и се тоа пред Тотенхем да освое нешто.

Член од
20 април 2023
Мислења
988
Поени од реакции
2.430
Си ја промашил поентата и двата освоено имаат освоено трофеи.
znam i beshe nameren svoeviden burn za fanovite na nekogashnite golemi klubovi :D
Автоматски споено мислење:

Малце си глуп ама шо знам можеби си и поглуп од шо мислам.
na arsenal si fan neli? mora da si za vakvi frustracii da frlash i da proektirash :icon_lol:

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.963
Поени од реакции
9.593
znam i beshe nameren svoeviden burn za fanovite na nekogashnite golemi klubovi :D

na arsenal si fan neli? mora da si za vakvi frustracii da frlash i da proektirash :icon_lol:
Челзи ти за голем клуб го сметаш :pos: . Поблиску бевте до Лестер отколку до тие некогашни големи клубови. Впрочем со бодојте шо ги освоивте годинава во македонска прва лига да ве префлеа со нив само така ќе бевте во горен дел на табела.

Член од
20 април 2023
Мислења
988
Поени од реакции
2.430
Ако е за тоа у тој период има исто трофеи како Челзи и Ливерпул. :D
chelsea ima 1 LSH i posledna u premier im e 2017 so Conte ako dobro se sekjavam, sedi kec

Челзи ти за голем клуб го сметаш :pos: . Поблиску бевте до Лестер отколку до тие некогашни големи клубови. Впрочем со бодојте шо ги освоивте годинава во македонска прва лига да ве префлеа со нив само така ќе бевте во горен дел на табела.
chitaj mi go gorniot post geniju

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.316
Поени од реакции
28.272
Ако се е точно частам. :pos:
За мемево ваљда е точно зошто дечкото 100 $ сигурно вреди. За Скај Спортс кажете вие што повеќе пратите англиски медиуми и нивната релевантност. :icon_mrgr:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom