- Член од
- 6 ноември 2014
- Мислења
- 4.255
- Поени од реакции
- 10.353
Не го љути, ќе ги уплати сите 110 денари што му останале до први.Ај уплати ја на висока уплата и постави го тука тикетот ко си толкав мангуп.
Не го љути, ќе ги уплати сите 110 денари што му останале до први.Ај уплати ја на висока уплата и постави го тука тикетот ко си толкав мангуп.
Ќе клика до финалето, има време ќе направи стотина илјади.Не го љути, ќе ги уплати сите 110 денари што му останале до први.
После скриншот следи едно лагано избриши и пак како децана 'Еј брат ај сеа стави демек уплаќаш 100 000 да ја видиме добивката'... И на тоа следи само еден одговор 'еј ај сеа немам време мора да идам на clickbux да искликам за денес уште 0.44 центи, слушам овие стварно исплаќале'...
Леон мамичка, ти не направи log out forever?После скриншот следи едно лагано избриши и пак како децана 'Еј брат ај сеа стави демек уплаќаш 100 000 да ја видиме добивката'... И на тоа следи само еден одговор 'еј ај сеа немам време мора да идам на clickbux да искликам за денес уште 0.44 центи, слушам овие стварно исплаќале'...
@^^GoRiLLaZ^^
Да ти го купам тикетот за 3000? Барем 50вче в џеб ќе ставиш.
abe ova e privremen tiket si gi pravis na sportlife stranata,ne mu obrnuvaj vnimanie na kretenovбтв не знам дали е вистински тикетов или монтажа, ама во случај да е, два грама мозок немаш. Во Копачка е 23, во Евротип 24, а во Моцарт 28 квота. Или во превод + 160 000ден (неоданочени) во Моцарт.
Де види у MaxBet колку е, за другар прашувам.бтв не знам дали е вистински тикетов или монтажа, ама во случај да е, два грама мозок немаш. Во Копачка е 23, во Евротип 24, а во Моцарт 28 квота. Или во превод + 160 000ден (неоданочени) во Моцарт.
eve vaka probuva kretenov da pravi filmovi,nema sol da si frli vo ocite na 20 000 ja uplatil be hahah,eve mene togas na 100 000 mi e uplatena
Иначе тоа запирката е за илјадарки, не се пишува вака 20 денари, си утнал нешто.