Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Вечито втори така?Акциите на Дортмунд се релативно небитна ствар, начин за добивање пари. Туку се врати курсот каде што беше пред хајпот за титулата.
И како што се баксузи пак нема да влезат (недајбоже). 6 сезони неможат да мрднат од тоа трето место и тој бараж.
Хамбург против Штутгарт во баражот и пак нема да успеат да влезат во Бундеслигата.
Ама не разбираш ти, то се Германци. Нема таму нати го дај ми го, никој не зема под рака, не местат натпревари и сФе Је по јуз ... и тако даље.Друг интересен податок.
Играат Тетекс-Пелистер и паѓа гол во 108ма за опстсанок и сите се нафрлаат, местенка вака така, 15 мин продолжение итн...
Играат Регензбург-Хајденхајм и паѓаат два гола во 13минутното продолжение, АУФФФ НАЈЛУДА ЛИГА ВО СВЕТ.
Сериозно споредуваш ситуации во Макеоднија и Германија ?Друг интересен податок.
Играат Тетекс-Пелистер и паѓа гол во 108ма за опстсанок и сите се нафрлаат, местенка вака така, 15 мин продолжение итн...
Играат Регензбург-Хајденхајм и паѓаат два гола во 13минутното продолжение, АУФФФ НАЈЛУДА ЛИГА ВО СВЕТ.
Според Диди Хаман, Тухел утре ќе јаде отказ од Баерн![]()
Да.Сериозно споредуваш ситуации во Макеоднија и Германија ?
За Македонија не ме изненадува. Но зошто го мислиш истово за Германија ?Да.
И двете се местени.
Да.
И двете се местени.
Кажи му дека живееме во најпоштеното време, во кое што секојдневно се случуваат пресврти во сите лиги и сите спортови.I ne samo tie dve, tuku site prvenstva vo site ligi. Kazhi mu.
А зошто да нема сомнеж? Што ако е Германија? Балканциве да не го измислиле местењево?За Македонија не ме изненадува. Но зошто го мислиш истово за Германија ?
Не знам дали некогаш во Германија имало сомнеж за местење на натпревари во првите 2 лиги како што имало во Шпанија, Италија и Франција.
Кажи му дека живееме во најпоштеното време, во кое што секојдневно се случуваат пресврти во сите лиги и сите спортови.
Блазе нас, каква среќа имаме.
Па појакиот тепа, шампион стана.A kako treba, sekogash i sekade da pobeduvaat na hartija pojakite? Ili treba da ja naredat za pari da zemat, ko da ne postojat sponzori i tv prava. Mora da se redi.
Kraj kraeva, ako vekje znajsh i si siguren deka e se naredeno, zoshto sledish. Ne e malce povekje glupo?
А дали ја гледаше партијата за да кажеш дека продолжението било оправдано или не?
Па појакиот тепа, шампион стана.
Значи имаш:
2-1 резултат во полза на домаќинот во 90+. Другите утакмици завршуваат а на оваа утакмица случајно има 15 минутно продолжение. Случајно. Исто така случајно им тргнува и даваат два гола.
И ова тебе не ти е за сомнеж, поради тоа што е Германија, така? Ама ако е во Македонија, нема ни сомнеж ни бутур, тогаш е чиста местенка. Ко може да местат утакмица во Македонија за смешни пари, зошто да не се намести низ европава каде што се вртат поголеми пари? Или таму имаат чест и достоинство?
бтв никаде не реков дека сите утакмици во сите лиги се местени. Ти ако сакаш да си ја истуркаш таа агенда за да испаднеш нешто во право, тоа си е твој проблем. Ама цврсто стојам на тоа дека се отепуваат од местење, во сите лиги и спортови.