Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Алегри всков таков само тој го брани клубот по интервјуа и медиуми

Не ми треба Алегри да го брани клубот по медиуми, а реално не е ни ставен за тоа, јас очекував од Алегри да даде резултати на терен...не го видовме тоа од него, напротив он сигурно е пуздер направен и со сите играчи во соблекувалната.
Автоматски споено мислење:

@DeviAngel , муабетот со Сари, Пирло и Глобил... Едноставно нема споредба!!!

Последно уредено:
Не ми треба Алегри да го брани клубот по медиуми, а реално не е ни ставен за тоа, јас очекував од Алегри да даде резултати на терен...не го видовме тоа од него, напротив он сигурно е пуздер направен и со сите играчи во соблекувалната.

@DeviAngel , муабетот со Сари, Пирло и Глобил... Едноставно нема споредба!!!

Јас секогаш ќе му сум Благодарен на Алегри за првите 5 сезони и неможи никако да му се одземи успехот или препиши на др. Грешка беше враќањето и за него и за Јуве исто како што беше грешка бркањето на Сари и што не го подржаа.

Иначе да не е тоа негова работа ама никој др не го направи истото.

MILAN, May 19 (Reuters) - A court in Turin is set to rule in the coming weeks on an inheritance dispute dividing the Agnelli family, the founders of the Fiat car company and arguably the best known of Italy's business dynasties.

The case stems from the estate of Gianni Agnelli, the celebrated Fiat boss who was a symbol of Italy's post-war economic boom and died two decades ago.

It pits Agnelli's daughter Margherita, who inherited 1.2 billion euros ($1.3 billion), against three of her eight children including her eldest, John Elkann, the chairman of Ferrari (RACE.MI) and carmaker Stellantis (STLAM.MI).

Земање млад тренер и долгорочен план, Зидан, Тудор или млад италијанец треба да се опциите. И Гросо е добра опција за разлика од Спалети.

Последно уредено:
Само НЕ Спалети :вонзем: Нас ни треба тренер како Иван Јурич, Тудор или Де Зерби.

Само НЕ Спалети :вонзем: Нас ни треба тренер како Иван Јурич, Тудор или Де Зерби.
Ни треба елитен тренер. Луис Енрике е слободен.

Последно уредено:

Analiza na Gazzeta kako ke se odviva revolucijata vo Juve...Ima spisok na igraci koi spored nivniot analiticar Dela Vale ke ostanat 100%...Revolucijata moze da ja proglasime za umreno (ako e tocna prognozava) bidejki vo tie 100% sto ostanuvaat go ima imeto i na De Sciglio...Jas stvarno ne znam covekov dali stvarno mu e sin na Allegri, ama ako zaminva Alegri, verojatno na Lapo Elkann mu e dechko..Treto objasnivanje za negovava pojava vo klubov ne postoi...

Последно уредено:
Први контакти со Тудор...

Analiza na Gazzeta kako ke se odviva revolucijata vo Juve...Ima spisok na igraci koi spored nivniot analiticar Dela Vale ke ostanat 100%...Revolucijata moze da ja proglasime za umreno (ako e tocna prognozava) bidejki vo tie 100% sto ostanuvaat go ima imeto i na De Sciglio...Jas stvarno ne znam covekov dali stvarno mu e sin na Allegri, ama ako zaminva Alegri, verojatno na Lapo Elkann mu e dechko..Treto objasnivanje za negovava pojava vo klubov ne postoi...
Или пак ниска плата, играа три позиции и ќе е добар на клупа пошто играме само Серија А. Со самото неиграње ЛШ од старт сме минус -100м. Нема да има големи инвестиции. Ете денес вилат ако го продајме Влахович ќе сме оделе по Мората за да заштедиме оти wonderkid од Аталанта е скап.

Неможи 50 играчи да купат наеднаш..

Го накурчија Елкан изгледа

Последно уредено:
Не верувам ова да е вистина ама ако е, тогаш Чеферин стварно ќе продава костени во дрес од Јуве и Реал :)
И мене така ми делува дека не е вистина иако Безос и Маск се блиски пријатели со Елкан.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom