Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.
Мурињо се фрлил на една карта и натпреварот со Севиља. Не е луд потег, но со ваков Милан, можеше да проба и преку првенство да избори ЛШ.

Добро, ваму ќе има и трофеј и тоа доста позначаен од ланскиот, но сезонава колку и да се лоши Севиља, моментално можеби се и минимални фаворити. Во суштина доста изедначен двобој, во кој, тој самиот е најголема предност за Рома.

Полека бе во кафанава, аман.

Мурињо се фрлил на една карта и натпреварот со Севиља. Не е луд потег, но со ваков Милан, можеше да проба и преку првенство да избори ЛШ.

Добро, ваму ќе има и трофеј и тоа доста позначаен од ланскиот, но сезонава колку и да се лоши Севиља, моментално можеби се и минимални фаворити. Во суштина доста изедначен двобој, во кој, тој самиот е најголема предност за Рома.
Страшни незгодни се Салернитана! Ме мрзи да проверувам, ама мислам и првата не тепаа или така нешто.
Гледам се опоравил Ел Ша! Тоа е барем добро. Кец у рукав е он!
Друго, и да сака Мурџо нема избор…
Тие се играчите…
Ај уште едно полувреме има…
Автоматски споено мислење:

Рома губи на полувреме, во моментот ја промениле одлуката на -15.
Ја последно што чув е —11!
Решиле да го вадат Милан од калта… и ќе го извадат…

Последно уредено:
A zasto ne Roma a pa Milan , eve -10 boda , mec mecuseben , Roma so pobedaa ima sanca pre Milan da bide

Абе циркуз е ова што се дешава, ептен на Милан што им одговара колку толку па ме радуе, ама ипак ќе си решат наредно коло меѓусебе кој ќе иде у ЛШ ама реално ова у македонска лига нема... Им земаат 15 па им враќаат, па сеа пак 10 им земаат, греота и за лигата и за играчите на Јуве, ти обара морал у два наврата... Остај нека заврши лигата па казнувај, играње курташак.

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Ништо пд желбата на Алегри да бидат Интер.:kuracc::kuracc::kuracc::kuracc:

Абе циркуз е ова што се дешава, ептен на Милан што им одговара колку толку па ме радуе, ама ипак ќе си решат наредно коло меѓусебе кој ќе иде у ЛШ ама реално ова у македонска лига нема... Им земаат 15 па им враќаат, па сеа пак 10 им земаат, греота и за лигата и за играчите на Јуве, ти обара морал у два наврата... Остај нека заврши лигата па казнувај, играње курташак.

Што ќе решат у следно коло?

На ваков Јувентус, казни не му требаат. Сами се казнети.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom