The Savior
Is with me
- Член од
- 29 јули 2021
- Мислења
- 4.918
- Поени од реакции
- 9.618
Ако сака некој да ми помогне дали hp pavilion gaming laptop model 12nl price5-cx0012 освен за игри корисен е и за се друго?
Google Chrome.Ако сака некој да ми помогне дали hp pavilion gaming laptop model 12nl price5-cx0012 освен за игри корисен е и за се друго?
За која намена тебе ти треба лаптоп е вистинското прашање.Ако сака некој да ми помогне дали hp pavilion gaming laptop model 12nl price5-cx0012 освен за игри корисен е и за се друго?
Ќе вози и постара верзија на фотошоп, а би требало да успееш и да едитираш видеа со послаб квалитет (таман е за продукција на материјали за рамна земја )Ако сака некој да ми помогне дали hp pavilion gaming laptop model 12nl price5-cx0012 освен за игри корисен е и за се друго?
Ја очекував нешто повеќе да ми напишеш освен да ме зезаш.Ќе вози и постара верзија на фотошоп, а би требало да успееш и да едитираш видеа со послаб квалитет (таман е за продукција на материјали за рамна земја )
Мене не за дете е. Повеќе за учење на него отколку за играњеЗа која намена тебе ти треба лаптоп е вистинското прашање.
Какво прашање, таков одговор.Ја очекував нешто повеќе да ми напишеш освен да ме зезаш.
Нема лаптоп со солидна графичка за 500 евра, мин. 800 за да може да игра колку-толку, за таа цена или да пробаат да состават куќиште, или да земат готова конфигурација (полоша варијанта).Ако може препорака за лаптоп до 500евра.Да има солидна графичка.За комшиите е,имаат два сина кој полека влегуваат во тинејџерски години.Така да било која препорака би била корисна.
Mozhebi nesto nerealno ama mozhebi i vredi da go vidite,Ако може препорака за лаптоп до 500евра.Да има солидна графичка.За комшиите е,имаат два сина кој полека влегуваат во тинејџерски години.Така да било која препорака би била корисна.
За гејминг, за таа цена само на староАко може препорака за лаптоп до 500евра.Да има солидна графичка.За комшиите е,имаат два сина кој полека влегуваат во тинејџерски години.Така да било која препорака би била корисна.
Ок дечко е Димитар познавам луѓе што зедоа добри лаптопи од кај него, ама половен гејминг лаптоп со помината гаранција знае да биде поскап од нов.За гејминг, за таа цена само на старо
За што би го корисгел заиси ако е за броузање и слично е ти врши работа ако е за гејминг ќе се разочараш.знам дека работава испаѓа "по свадба тапани" бидејќи е веќе нарачан и платен (поради сплет на околности) ама мислења за лаптопов