Фан клуб - РК Вардар

Член од
11 март 2023
Мислења
1.451
Поени од реакции
1.887
Полициска бруталност беше ова, во буквална смисла на зборот. Ако сега не реагираат ЗАДОЛЖЕНИТЕ не знам кога! Одамна сме под дното, ама до толку...

Член од
4 септември 2019
Мислења
1.713
Поени од реакции
4.497
Се вративме и од пред сала. Чиста победа денес. Доминација 50 минути и потоа пад од замор, среќа на крај успешен. Две класи сме подобри од тунижанине и остатак екипа на битолчани ама ете таа намештаљка со Алкалоид... нема везе, одиме понатаму. Вардар!

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.164
Поени од реакции
18.206
Го знаеш, дај фотка, мангупот да биде славен ако не е веќе до сега
Многу кратко е делот со фацата, ама еден куп изнапримени нови генерации 2002, 2003, а и пола од Кичево во Охрид за децата на ДУИ да имале место.Трпение, се учат имиња кој шо, не е Охрид Њујорк...
Ама битно е сега од клубот целосна поддршка и адвокатски да се заложат за Талески, по цела Европа ја шират веќе снимкава :facepalm:

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.626
Поени од реакции
25.003
pokraj sipurkite vo mkd definitivno i nivnite braka od bitola vo idnina treba da gi oslovuvame so indijanci. takvi gomna sto so denovi kukaat demek nekoj igrac gi provociral nema na planetata, eve kazete dali znaete za drug takov slucaj? dosla bagra indijanci i pcue 90% od utakmicata protiv igracite, skopje, vardar, ne naviva za svojot klub i posle krivi im se igracite? ne be ovie difinitivno se mentalno poremeteni plus so ljockarski maniri... pravi indijanci

Член од
31 август 2021
Мислења
441
Поени од реакции
2.470
Убаво некој погоре кажа дека Битола ментално е заглавена во 90тите. Ако им се допаѓа, таму и нека останат, кој ги тркала. Ние да си гледаме нашиот двор, и кај нас не е сѐ сјајно.

Член од
24 јуни 2016
Мислења
1.211
Поени од реакции
2.422
Cestito titula (nebitno kako e osvoena si se broi) do odredeni decki so koj mozis na normalen nacin da debatiras. Na ostanatite provokatori od metropolata ne :)
Po svadba tapani kako bilo sho bilo dzabe e da se pisi.
Da si ja osvoime titulata nie ednas sho ni znaci mnogu i ja cekame edno celo polnoletstvo i da vidime dali mozime da igrame vo Bitola pa ke se kurcime a ako se sluci to pisete mi vo PP ke vi nabavam karti da ne bidi deka samo Superliga ke gledate v godina a za Borko, Butin i Vilipce vo VIP loza ke ima mesto samo da ne se palat ko vcera.

Pozdrav

Член од
30 ноември 2013
Мислења
2.162
Поени од реакции
4.709
Тешки комплексаши, поголеми плачковци испаднаа од патетиките на Металург со муабетите за „антички“. Ко да се замрзнати таму некаде 80-90ти години и сега одмрзнати, тотално надвор од реалноста.
Небитно, не би трошел енергија и зборови на нив и објаснувања во празно кои не водат нигде. Можам само да кажам секоја чест за момците, без Манасков и Чувара на лево и Џукиќ на десно крило, без измена на лев и десен бек, со единствена ротација на среден бек Дутра-Карапале и на пикерската позиција, изгинаа и освоија куп трофеј. Нереално е каков победнички менталитет и енергија се створи изминативе години, тотална спротивност на она што сме навикнати да го гледаме обично од македонските клубови и репрезентации, без разлика на спортот. Штета што титулата ни „клизна“ на таков начин, ама не може да им се замерува, тешко е да издржиш такво темпо со една иста постава на толку натпревари, да го немаше Алкалоид во приказната повторно лесно ќе дојдевме до титулата, ама вака е малце подруго и краткиот ростер си го зема данокот.
Единствено за што јас лично барем жалам, е што цела енергија оди кон ФК, и многу често РК делува запоставено, и би било стварно штета да го изгубиме ова што го имаме, едноставно мора да се пренасочи дел од енергијата таму и да се бара решение и излез од ситуацијата во која сме, поготово што е полесно изводливо. Вчера дефинитивно во Охрид заслужија поголема подршка, ама тоа е, останува да ги отпоздравиме во последно коло со Алкалоид како што доликува и да го осигураме второто место, со надеж дека ќе имаме право на настап во Европа следна сезона.

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.626
Поени од реакции
25.003
Cestito titula (nebitno kako e osvoena si se broi) do odredeni decki so koj mozis na normalen nacin da debatiras. Na ostanatite provokatori od metropolata ne :)
Po svadba tapani kako bilo sho bilo dzabe e da se pisi.
Da si ja osvoime titulata nie ednas sho ni znaci mnogu i ja cekame edno celo polnoletstvo i da vidime dali mozime da igrame vo Bitola pa ke se kurcime a ako se sluci to pisete mi vo PP ke vi nabavam karti da ne bidi deka samo Superliga ke gledate v godina a za Borko, Butin i Vilipce vo VIP loza ke ima mesto samo da ne se palat ko vcera.

Pozdrav
zavreseno treba da e toa ednas za sekogas. nitu nie vo bt nitu vie vo skopje. koga ke stanete navivaci a ne majmuni, pijanici i sto znam jas togas moze da diskutirame gostuvanja vo metropolata. do togas negledam zosto da se rizikuva reputacijata na klubot, da se odvraka normalna publika sto ide na rakomet za da vi se ugodi. na stadion e drugo, tamu moze, odvoeni ke ste si pa ako sakate odnesuvajte se ko plemenkovici, nema da imate dupir so nasa publika a u sala ne zasluzuvate da ste ni gosti.

Последно уредено:
Член од
15 јули 2016
Мислења
325
Поени од реакции
776
zavreseno treba da e toa ednas za sekogas. nitu nie vo bt nitu vie vo skopje. koga ke stanete navivaci a ne majmuni, pijanici i sto znam jas togas moze da diskutirame gostuvanja vo metropolata. do togas negledam zosto da se rizikuva reputacijata na klubot, da se odvraka normalna publika sto ide na rakomet za da vi se ugodi. na stadion e drugo, tamu moze, odvoeni ke ste si pa ako sakate odnesuvajte se ko plemenkovici, nema da imate dupir so nasa publika a u sala ne zasluzuvate da ste ni gosti.
Nie segde so Pelister, vie samo so pisenje pred kompjuter.
Arno so go izmislija internetot da mozi i ti nesto da pratis, daleku e Avstralija

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.626
Поени од реакции
25.003
Arno so go izmislija internetot da mozi i ti nesto da pratis, daleku e Avstralija
si ebalo majkata vas segde ve vidovme kolku gostuvate... ponataka i kaj sto ve pustaa veke nema. majmuni nikoj ne saka. pogotovo pijanici i narkosi...

arno sto go izmisilija internetot, ete i ti ke mozes nesto da pratis, dzabe sto zivees u mkd koga od selovo nadvor nikoj ve neke duri ni na fudbal. MNOGU SMRDITE izgleda.

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Вие у Битола не сте со Пелистер лепи, а камоли па сегде...

Kajgana Shop

На врв Bottom