- Член од
- 29 август 2008
- Мислења
- 5.981
- Поени од реакции
- 4.491
Taka e vo pravo si....Може е ефтино , али е нервозно, го користам како примарен број , али ќе мора да се бара ќаре ова е веќе многу често и нервозно
Taka e vo pravo si....Може е ефтино , али е нервозно, го користам како примарен број , али ќе мора да се бара ќаре ова е веќе многу често и нервозно
Многу е интересно и невредно во ова време да збориме нема мрежа.... а за ефтино има секаде ефтини оператори па мрежа имаат , користев MedionMobile (aldi) беше во ред никогаш мрежа да снемаСлучајно се разбудив во 03 часот и гледам уште нема мрежа. Си викам овие не се нормални. Во 03:42 проработи мрежата, Прво дојде интернет потоа можеше да се воспостави повик
Toa ne e divinata Makedonija.Многу е интересно и невредно во ова време да збориме нема мрежа.... а за ефтино има секаде ефтини оператори па мрежа имаат , користев MedionMobile (aldi) беше во ред никогаш мрежа да снема
Imam potencirano mnogu e zaebana aplikacijata koga stanuva zbor za kupuvanje paket direktno.
uspeav preku mobilnata app da kupam paket,falaImam potencirano mnogu e zaebana aplikacijata koga stanuva zbor za kupuvanje paket direktno.
Osobeno ako prviot pat e neuspesno sega ovaka ke ti vadi (ne znam kolku dolgo vreme)
Ako ti e za nekoj od obicnite paketi probaj najavi se kako gostin i stavi samo pari i posle so kod aktiviraj si nekoj od paketite.E problemot e ako sakas da aktiviras nekoj od paketite za podolg rok e tie ne mozat da se aktiviraat preku kod,kaj niv mora direktno.Probaj iscisti tamu cookies i probaj pak ama kako gostin aktiviraj paket.
Druze jasno e deka si fan na MTEL i gledas sekoja moznost da mrcish protiv drugite.Calm down malku.Paketite na podolg rok se nenormalno eftini za toa sto go nudat.Ne sme site nie budali sto gi imame aktivirano taka da te molam za toa da bideme na jasno.Sekoj den pagja mrezata a vie aktivirate paketi na podolg period
Koga snema mreza na lajka ne rekov odete site na mtel, si gi falam koga treba vo nivnata tema, ne mrči.Druze jasno e deka si fan na MTEL i gledas sekoja moznost da mrcish protiv drugite.Calm down malku.Paketite na podolg rok se nenormalno eftini za toa sto go nudat.Ne sme site nie budali sto gi imame aktivirano taka da te molam za toa da bideme na jasno.
Fali si gi MTEL na nivnata tema,ne mora sekoj problem sto ke izleze tuka odma da gi plukash.Nema poenta.
Blokirana tie plateznata,mozi poradi nekoja greska.....
na mobilnata app si projde bez problem, znaci ne e do karticataBlokirana tie plateznata,mozi poradi nekoja greska.....
Ne mislev na toa, ti si go kupil veke, ama nee pominati plajkajne i se drugo, zatoa pokasno ti go aktivira.... Ok,stom si aktiviral.,nareden pat odis na web i najava kako gostin....na mobilnata app si projde bez problem, znaci ne e do karticata
Druze nevozmozno e da im se objasni opsto na cel narod na balkanov,sekade e ist mentalitet.....Druze jasno e deka si fan na MTEL i gledas sekoja moznost da mrcish protiv drugite.Calm down malku.Paketite na podolg rok se nenormalno eftini za toa sto go nudat.Ne sme site nie budali sto gi imame aktivirano taka da te molam za toa da bideme na jasno.
Fali si gi MTEL na nivnata tema,ne mora sekoj problem sto ke izleze tuka odma da gi plukash.Nema poenta.
Toa e prekrasniot Nordistan ....koj site go osakatija 30god,+ i uste go kradatt....Toa ne e divinata Makedonija.
Prvo jas ne sum ti drugar pa mene da mi vikas ne mrci da se razbereme,takvo prosto odnesuvanje so drugi da si teras.Drugo ako veke ne koristis Lyca bidejki si imas podobri opcii ne znam sto bi te zasegalo vo ovaa tema da repliciras bez nikakva pricina.Jasno ni e se,krsh operator se ne gi biva za mnogu raboti ali za mnogu raboti i te kako se vishe od dobri.Koga snema mreza na lajka ne rekov odete site na mtel, si gi falam koga treba vo nivnata tema, ne mrči.
Sto se evtini kako prvo , i kako vtoro stavas za godina i ne mu ja mislisDruze jasno e deka si fan na MTEL i gledas sekoja moznost da mrcish protiv drugite.Calm down malku.Paketite na podolg rok se nenormalno eftini za toa sto go nudat.Ne sme site nie budali sto gi imame aktivirano taka da te molam za toa da bideme na jasno.