Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Знам кој е бе другар, класичен куртон. Знам кој беше и Лет3 *(му се сетив на никот) и слични амеби... не ми е целта да ги вадам со име и презиме, таквите одродени деца на комунисти, ја продадоа државата.@Генерал alma e nikola strezovski. nisto ne e zaboraveno.
Не го делам твојот ентузијазам дека нешто за брзо ќе се промени, иако го делам мислењето дека секој треба да си срка тоа што дробел + да му се даде репете. Од двете страни.Restartot doaga. Takvi amebi prvi ke go jadat. Ponataka ke vidime kolku i dali moze nesto da se ispravi.
за разлика од тебе мислам дека баш од емиграцијата ќе дојде таквата иницијатива и промена, не затоа што и сам станав дел од таа емиграција па сега да застанам да го бранам Кано или да се ставам во тој кош и да седам на тие трибини (тоа што се расправате тука и си реплицирате го гледам само како посматрач пошто ваша си е кавгата, не моја) туку ОД ЕДНОСТАВНА ПРИЧИНА што во мкд ретко кој остана што ако се крени на нозе нема да биди под репресија на системот
Пиши пропало ни е државичето и проблемот не е така само навидум еден референдумски глас,
И што дека си бил? Што после тоа? Дојде на форум и се вреѓаш со Кано, како тоа придонесе кон подобра Македонија? ШТО ТОЧНО си направил?Едно е да мислиш, друго е да си реален.
Сум бил на Македониа 2025, каде бил Мајк Зафировски, синот на Битов (милијардерот од Канада) и ред други, кога тие луѓе не успеале, вие па помалку влијателните и имотните имате 0 шанси да влијаете врз агендата Македониа без Македонци.
Втор ад хоминем, да ве поштедиме од проповедање и потенцирано да ве поштедиме од стрелање. Паника? Уплав нешто?Супер што си отишол во странство, со господ напред да си успееш да си ги оствариш целите, ама молим те поштеди не од проповедање што и како, посебно од стрелање, бидејќи баш на тој начин најлесно се остварува агендата без Македонци.
Едно е да мислиш, друго е да си реален.
...
Абе пропаднато е, ама да сме живи, здрави и побројни за да и пркосиме на ебаната агенда.
што дека си бил? Што после тоа? Дојде на форум и се вреѓаш со Кано, како тоа придонесе кон подобра Македонија? ШТО ТОЧНО си направил?
Абе ајван за РЕФЕРЕНДУМОТ ТЕ ЦИТИРАВ. Земи прочитај си.А ти што, дојде да ги браниш смрдените коали...
Кој почна прв да вреѓа, кој со години само вика дека ќе стрела Македонци.....
Ако тебе тоа не ти смета, плус како религиозен тогаш си лицемер и нема што повеќе да ме цитираш, терај магарето.
Заминати луѓе од Македониа што со својот труд ги јакнат баш државите кои сакаат да ги снема Македонците најмалку имаат право да мрчат.
Абе ајван за РЕФЕРЕНДУМОТ ТЕ ЦИТИРАВ. Земи прочитај си.
Ти прв ми реплицира, јас само ти одговорив за делот референдум!!!
Ништо за референдумот не ми одговори, почна да ми пишуваш за некој таму во австралија што се преселил.
ШО КУР МЕНЕ МЕ БОЛИ СО КАНО ШО МУАБЕТ СИ ИМАТЕ?
Те цитирав за референдум, ти тука ко некоја тинејџерка ми плачиш кано ми го закачи, ми беше прв и ме остави. МЕ БОЛИ КАНО ШТО ТИ НАПРАВИ.
Ај сега пак, ЗА РЕФЕРЕНДУМОТ СО ЦЕЛ ПАМЕТ МИСЛИШ ДЕКА АКО БЕШЕ МНОЗИНСКИ ИЗГЛАСАН НЕМАШЕ ДА ГО ПРОМЕНАТ ИМЕТО?
Тоа беше прашањето и да не беше толку саможив идиот можда и ќе прочиташе уште при ПРВИОТ коментар.
А делот околу тоа кој си заминал од државата нема право да коментира ти го сместувам во комплекси на мало куре, тоа утврдивме веќе. Сега само да утврдиме тоа лејката дали има 2 грама мозок и дали со цел памет мислиш дека Заев дојде на власт за да речи ПА ДОБРО, мало смо се шалили НЕМА да има промена на името, ете народот така одлучи.
Ебате логика за 3 одделенец ебате.
ШО КУР МЕНЕ МЕ БОЛИ СО КАНО ШО МУАБЕТ СИ ИМАТЕ?
Дојде на форум и се вреѓаш со Кано, како тоа придонесе кон подобра Македонија?
да ве поштедиме од проповедање и потенцирано да ве поштедиме од стр
Ајнштајне, зарем стварно мислеш дека е различно?
Дефинитивно се работи за дијагноза.Ај види си ги постовите па кажи дали те болело таквото за смрдените коали кои со години повикуваат да се убиваат Македонци.
Ова онака си го напиша, несакајќи.
Абе важи, уплав од вас пребеганите дека вие сте моќните, оф мори мајко
Тоа што 10пати потенцираш дека немаме сила да им се спротивставиме на големите за да не се смени името, што тогаш на мајка ви пичката обвинувате Македонци и барате нивно стрелање? Би требало да кажете, издржете, јак е притисокот, можеби кога ќе паднат САД и ЕУ, Русија и Кина ќе ни помогнат, а не предавници итн итн.
После стрелањето со 1 милион жители, држава ли ќе направите.
Не знам ни зашто ми објаснуваш за моќта на системот, кога си свесен за мојот став баш против системот.
Целиот мој муабет, акцент, е да се прекине со наративот за поделба на Македонците, демек едни патриоти, други предавници и да се повикува на стрелање, намалување на бројката на Македонецот.
Од една страна самите потврдувате што и да сме направеле големите немало да дозволат, а од друга страна ги обвинувате Македонците.
При тоа баш вие што обвинувате и повикувате на линч, сте преселени кај тие што кажувате дека се семоќни, им слугувате, ги јакнете со својот труд. Нели е тоа буљашки, ретардирано...
Олабајме од муабетите за моќта на системот и светските сили, јасно ми е. Но повикување стрелање на Македонци и тоа од смрдени коали, предавници, тоа нема да го преќутувам.
Штом знаеш дека ЕУ и после тоа ако народот масовно излегол и гласал против, испотепал некој пратеник, тогаш мора да си подобар и од баба Ванѓа. Све видовити, со оправдување за личната пасивност и незаинтересираност.
Дефинитивно се работи за дијагноза.
Не можам да ти помогнам, извини.
Очигледно си живееш во некој свој свет, Алиса во земјата на чудата.
Позз Алиса, со лесно.