Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас мислам криво им е на некои што некои женски не се ефтини имаат карактер и не одат во биртии.. Зошто повеќето машки само биртии можат да им понудат и ништо повеќе од тоа дно.. Ако женската не сака да оди во биртии и се цени и не сака најефтини работи а сака да се облекува поскапо а не најефтино "таа е дигната" зашто мажот нема што да и понуди и таа е на поголем левел од него и му е криво и љубомориepa ne e do zenskoto ego tuku sto ste nesposobni nagonot da go iskontrolirate a kriterium vi e nepoznat poim za razlika od vas nie imame kriteriumi i kriticki razmatrame sto bi se reklo uklucivas razum i svest zatoa toj soodnos na procenti e takov kakov sto e
pa posle cvicite obespraveni ste, zenite se krivine be brat iskontroliraj nagoni, nakaci kriterium, raboti na sebe pa ke imas sansa, ne samo kvicenje.

Точно такаЈас мислам криво им е на некои што некои женски не се ефтини имаат карактер и не одат во биртии.. Зошто повеќето машки само биртии можат да им понудат и ништо повеќе од тоа дно.. Ако женската не сака да оди во биртии и се цени и не сака најефтини работи а сака да се облекува поскапо а не најефтино "таа е дигната" зашто мажот нема што да и понуди и таа е на поголем левел од него и му е криво и љубомори
Јас мислам криво им е на некои што некои женски не се ефтини имаат карактер и не одат во биртии.. Зошто повеќето машки само биртии можат да им понудат и ништо повеќе од тоа дно.. Ако женската не сака да оди во биртии и се цени и не сака најефтини работи а сака да се облекува поскапо а не најефтино "таа е дигната" зашто мажот нема што да и понуди и таа е на поголем левел од него и му е криво и љубомори

Додуша 5 ме лајкнале ама ја не, колку да мислам дека од 200 бар неколку ме бендисале
 Додуша 5 ме лајкнале ама ја не, колку да мислам дека од 200 бар неколку ме бендисале  

Две работи не сфаќаат:Две ластовички пролет не прават
Престани да замараш, ако имаш нешто на тема пиши, не си лечи комплекси на се што е женско, цитирај ме пак на БАН одиш.I sho pisha ako ne ti e nishto posebno? Ja otvori si tema za Christian Mingle shom ti e u ista liga so Tinder. Auuu znam, alergichna si na otvaranje temi ili bilo kakva forma na kreativen akt...
Kako pagjat na lager i ne se povekje fuckable tolku povekje na lekarstva seПри толку многу избор, некако многу фрустрирани белите жени во САД
Прегледај го приврзокот 376808

Many People Taking Antidepressants Discover They Cannot Quit (Published 2018)
Long-term use of the medications is surging in the United States, according to an analysis by The Times. One reason: withdrawal symptoms that make it difficult to stop.www.nytimes.com

neli zenite posle 45ta god tvrdese deka se frigidni, kako sea bile depresivni posto ne bile fuckable?Kako pagjat na lager i ne se povekje fuckable tolku povekje na lekarstva se

даEdno prasanje dali moze na tinder samo eden mesec da se pretplatis i poveke da ne plakas?