Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тоа е друг муабет. Иначе колку за информација, Македонија е во врвот по легално оружје по глава на жител, па освен изолирани инциденти, не се случило ништо сериозно со легално оружје кај нас. Не ми се верува дури и дека има пример дека „ќе грмнат две три ракии и за политики можат да се испотепаат“.Зошто дозвола, сега има црн пазар и можиш се и свашта да купиш, за тоа мислев а не да се забранат дозволите за легално оружје.
Макар каква нација сме, ќе грмнат две три ракии и за политики можат да се испотепаат.
Која генерација се твоите и колкав си ти?znaat, nikogas ne sum ni kriel.
dali sum palel joint pred moite - da.
dali sum im kazal deka konzumiram - da.
dali se ok so sevo ova - ne, no svesni se deka marihuanata i ne e nekoja opasnost so obzir deka imam ispolnet i produktiven zivot, daleku posvesni se deka e podobro da znaat, otkolku da doznavaat od drugi lugje ili da se krijam doma.
mozebi otvorenata komunikacija vklucuvajci ja i za vakvi raboti pridonese za toa denes da ne sum zavisnik od nikakva hemija za razlika od 90% od moite poznanici i prijateli, da nemam tabla jadeno iako sum bil opkruzen so istata i lugje sto ja konzumiraat ili konzumirale i da vodam ispolnet zivot.
Болесници у пмПутине не се думај
Pa zatoa rekov pred nekoj post. Online nastava, od doma izleguvanje nikako do 18 godini, a posle 18 samo so roditel ili staratel i toa do 45 nekade i ke vidis se kako ke se sredi.Само што во тоа време под ист кров живееле 3 генерации, во околина сите се знаеле кои се, какви се, социјален живот пуштен на максимум, големи дружби, собиранки, сите си помагале, а сега се е обратно. Социјални битија кога се физички изолирани, доаѓа до психички проблеми. Да не заборавиме дека Акесо и тајфата со години тоа го поддржуваа, пак ќе ги поддржат тие мерки, а после ќе цацко е крив.
Само да не заборавиме и тогаш имало случаеви кога на некој ќе му пукне филм, па повеќемина ќе настрадале.
Zboruvav za ulaviot nokta, ne me razbra.Не му ојдоја дома да ги стрелаат, на училиште ги стрелаа децата.
Или треба децата в ранец пушки да носат, или в маркет кога одиме да носиме оружје за сваки случај оти на некоја будала можи да му текни масакр да напрај.
Путине не се думај
ќе има демилитаризација на цивилите у Србија.
Подобро метал детектори да стават него ли полицаец да го чува цело школо. Ако некој влезе со автоматско оружје внатре, цела чета полицајци нема да спречат убиства.
Pa zatoa rekov pred nekoj post. Online nastava, od doma izleguvanje nikako do 18 godini, a posle 18 samo so roditel ili staratel i toa do 45 nekade i ke vidis se kako ke se sredi.
Nema deca na uciliste, na ulica, nema ucilisno i ulicno nasilstvo.
Za se li treba da vi mislam![]()
Pa na tamu mi odi muabetot nekako.Ти ко во една продавничка, вересија само на 80 годишни во присуство на нивниот родител.