Пукање во школо во Белград

• Креатор на темата Креатор на темата Sladoledzija
  • Време на започнување Време на започнување
Ne se praj muabet za toa, tvoja obvrska kako tatko i soprug vo familijata e da sprecish takva rabota - obezbedish separacija na deteto od mama a nacinot na koj se pravi toa e da ne bidesh otsuten.... ednostavno ja sakash i svrshuvash i ko kje i visnat cickite.. pokazuvash ne zboruvash, ne barash razbirachka ami defokusirash.... poshto ona zivee u strav deka kje ja ostavish za pomlad bolji model.. poshto neli ti ko majmun nemash kontrola nad erekcijata... epa bafrich razvivash... za dobroto na decata.

Tuku aj da ne odime nedajboze oftopik, da ostavime prostor na rodenite uf 90's da ni kazat teoretski kako treba da se odgleduva dete..
:coffee:

Не е офтопик, баш е на место, бидејќи 13г дете не туку така зема да убива.

Друга работа, се согласувам дека како татко, сопруг и партнер треба да сме поистрајни, поснаодливи, да сме лидерите во врските, фамилиите, но ете ти дадов пример дека тоа е многу тешка обврска и најбитното мора и мајката, сопругата девојката да има разбирање, сфаќање, да е тимски играч.
Денешно време мажите дозволивме да не направат женски петлиња, жените лесно ги прелажаја да бидат "мажи", сега си доаѓаат последиците од тоа. Ниту еден закон нема да ги спречи последиците, ова се само почетоците од хаосот што доаѓа.

ја лично сум благодарен што со моите сум имал и сеуште имам отворена комуникација со моите, што и да сум направел посериозно во животот скоро секогаш сум им кажувал на моите, кога ми треба совет не ми е проблем да идам и да ги прашам, кога ќе згрешам нешто истотака не ми е проблем да им кажам затоа што знам дека ме чекаат со разбирање, совети и љубов, а не со шамари.
Знаат дека дуваш?

Знаат дека дуваш?
znaat, nikogas ne sum ni kriel.

dali sum palel joint pred moite - da.
dali sum im kazal deka konzumiram - da.

dali se ok so sevo ova - ne, no svesni se deka marihuanata i ne e nekoja opasnost so obzir deka imam ispolnet i produktiven zivot, daleku posvesni se deka e podobro da znaat, otkolku da doznavaat od drugi lugje ili da se krijam doma.

mozebi otvorenata komunikacija vklucuvajci ja i za vakvi raboti pridonese za toa denes da ne sum zavisnik od nikakva hemija za razlika od 90% od moite poznanici i prijateli, da nemam tabla jadeno iako sum bil opkruzen so istata i lugje sto ja konzumiraat ili konzumirale i da vodam ispolnet zivot.

Не е офтопик, баш е на место, бидејќи 13г дете не туку така зема да убива.

Друга работа, се согласувам дека како татко, сопруг и партнер треба да сме поистрајни, поснаодливи, да сме лидерите во врските, фамилиите, но ете ти дадов пример дека тоа е многу тешка обврска и најбитното мора и мајката, сопругата девојката да има разбирање, сфаќање, да е тимски играч.
Денешно време мажите дозволивме да не направат женски петлиња, жените лесно ги прелажаја да бидат "мажи", сега си доаѓаат последиците од тоа. Ниту еден закон нема да ги спречи последиците, ова се само почетоците од хаосот што доаѓа.

Balansot e najzaebanata rabota Bafrich no koga kje uvidish duboko deka oni se reakcija na nas kje ti stane jasno kako do nego..
Interesni vreminja, visokot ide od levo na desno.. pa na levo... i tako to.

Ајдеее 9 годишно дете..

Имаше пред малку конференција Вучич, делува изгубено ликот, го прашуваат едно збори друго.
Во секое школо од сега ќе има полицаец, не дека не можеш полицаецот да го ликвидираш и да влезеш пак и да потепаш се.
Ќе имало разорожување на популацијата, 40% од популацијата имала оружје. Ова ќе биде месец два па послем по старо, видена пракса. Гледам по статистики и Македонија не е далеку, 30% од популацијата. Сигурно во одредена заедница таа бројка е и 90%.
Моментално имало премногу лажни дојави, не можеле да постигнат.

Типот што го направил масакрот носел маици за Хитлер и рекол дека го направил тоа заради омаложување. Имал премногу оружје во себе, дури 4 бомби. Влегол во такси и го натерал таксистот да вози до Крагујевац кај вујко му, во спротивно ќе го разнел. Само не ја разбирам логиката зошто воошто не го убил кога таксистот веќе знаел кај го однел и го пријавил одпосле. Изгледа не бил многу бистар.

Идол му бил Кристијан Голубовиќ, се дружел со лик кој бил во задруга. Добитно комбо.

Ред се редат будалите моментално во Србија, се плашам и кај нас да не се поттикне некоја будала.
Страшно
Лол кај нас има само се прикрива до дрт како и сѐ.

Da imaa oruzja doma, masakrot ke bese sprecen.
Не му ојдоја дома да ги стрелаат, на училиште ги стрелаа децата.
Или треба децата в ранец пушки да носат, или в маркет кога одиме да носиме оружје за сваки случај оти на некоја будала можи да му текни масакр да напрај.

Абе што да ти кажам, лани кај од 199 кривични поврзани со оружје само една била со легално оружје 198 со нелегално. И легалното оружје да го забранеле, секоја будала добивала оружје.

@cholismo биди будала и дојди да те видам доби дозвола за оружје.
Зошто дозвола, сега има црн пазар и можиш се и свашта да купиш, за тоа мислев а не да се забранат дозволите за легално оружје.
Макар каква нација сме, ќе грмнат две три ракии и за политики можат да се испотепаат.

Подобро метал детектори да стават него ли полицаец да го чува цело школо. Ако некој влезе со автоматско оружје внатре, цела чета полицајци нема да спречат убиства.

Интересни ми се србиве и нивните измешани изјави за двата случаја, имаш една група што вика беше душа човек на мравка не газеше, друга група што вика дека бил забеган и чуден. У америка конкретно кога се дешаваат вакви работи у изјави има секогаш некаков консензус дека се работи за лудак.

Подобро метал детектори да стават него ли полицаец да го чува цело школо. Ако некој влезе со автоматско оружје внатре, цела чета полицајци нема да спречат убиства.

Знаеш ли дека на се ќе свири тоа :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom