Саем на книгата

• Креатор на темата Креатор на темата Emma
  • Време на започнување Време на започнување
Или Или скапички. :( Ќе земам нешто сигурно од македонските автори, веројатно Писмо за Глорија, и ако имам нешто испуштено од тие по стотче.

Литература:
-Од Урошевиќ ги имам и Невестата на змејот, и Мојата роднина Емилија и Вкусот на праските - други изданија, ама овие преубаво изгледаат и за 150 - веројатно би ги купил сите.
-Зелениот дворец од Сибо - добитникот на Пегаз иако нема попуст.
-не ги видов, што значи може и да се распродадени: Сто години самотија од Маркез и Господарот на мувите од Голдинг. Ако ги има ќе ги земам додека не ги снемало.

Внимавајте на ова со жолто кај Букленд, 25% попуст имаат на сите книги од другите издавачи кои засебно во својата понуда на некои од книгите (особено на поновите) имаат ПОМАЛ попуст од 25%. Излегува дека подобро е некои книги да ги купите оттука отколку од кај оригиналниот издавач.

1683012101596.png
Автоматски споено мислење:

Антолог: https://issuu.com/antolog/docs/_._2023
Автоматски споено мислење:

Топер: https://issuu.com/toperbooks/docs/saemski_katalog_2023

Последно уредено:
Темплум нешто објавија ама не ми изгледа на каталог тоа. Ниту пак видов цени.

Купивте нешто или чекате викенд чопоративно да нагрнеме?

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom