Дали се нервирате кога гледате фудбал?

Дали се нервирате кога вашиот фаворит губи?

• Да

Гласови: 180 88,7%
  • Не

Гласови: 13 6,4%
  • Како да не...Ми е гајле!

Гласови: 10 4,9%

• Вкупно гласачи
    203
Статус
Затворена за нови мислења.

MILAN4EVER

MIL@NIST
Член од
27 април 2008
Мислења
969
Поени од реакции
3
Пола што пишале се нервираат за кладилница затоа фудбалот одамна го изгуби шмекот:uvo: иначе да се нервирам доколку не заслужено ми губи тимот доколку не ќутам и признавам пораз:toe: :pirat:
jas si priznav poraz od arsenal a inaku na drugite mavav se po doma:toe:

Архивист

Ултрас
Член од
10 мај 2007
Мислења
2.926
Поени од реакции
608
Само кога играм кладилница се нервирам и нормално кога игра било кој наш тим во европа

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.707
Поени од реакции
11.529
Аууу, и тоа многу!!!
Кога губи Манчестер или кога промашува пенали, кога не искористува шанси поцрвенувам, се потам, го акам креветот, пцујам!! Вечерта дури и неможам да заспијам!!
А исто така ме боли душата и кога губат моите другите омилени клубови, како Барса, Фиорентина...

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.609
Се нервирам посебно на натпреварите на :juve::juuve:

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79
Аууу, и тоа многу!!!
Кога губи Манчестер или кога промашува пенали, кога не искористува шанси поцрвенувам, се потам, го акам креветот, пцујам!! Вечерта дури и неможам да заспијам!!
А исто така ме боли душата и кога губат моите другите омилени клубови, како Барса, Фиорентина...
Како К.Роналдо сo Барса :pos: :pos: :pos: :smir: :pirat:

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.707
Поени од реакции
11.529
да, и со Барса и со В.Хем

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Се нервирам, и те како се нервирам кога игра Реал, ама у последно време баш релаксирано си ги гледам утакмиците, некако многу кул ми играат.
Последен пат душата ми се расплака кога не тресна Рома на Бернабе а последен пат скршив нешто (филџаните за кафе) минатата година кога игравме со Баерн и на Рамос му поништија гол во Минехен.

Член од
21 јануари 2008
Мислења
2.782
Поени од реакции
33
па многу се нервирам кога го гледам фудбал .... јас сум фан на ЈУВЕНТУС и сеа ке играт ке ги гледам како што ги гледам многу грешат право температурата ми се дига ... ептен се нервирам особено ако имат шанси јувентус а неможат да дадат гол а на другата страна па јувентус прима БОТСКИ голови ..... :toe:

Unknown Artist

I reject your reality and substitute my own.
Член од
16 ноември 2007
Мислења
322
Поени од реакции
15
Порано да... сеа не му се секирам ич... си навивам... убаво е кога си победува твојот тим.
Па што, еве на пример Кака или Руни, Роналдо... они на крај на сезона биле-не биле шампиони ке си земат по 10 милиончиња, а ја да се нервирам ако не се...??? Ма јок!

*Може да се нервирам само кога имам ставено во кладилница и ја глеам уакмицата на ТВ.

Член од
29 април 2008
Мислења
184
Поени од реакции
9
ne se nerviram koga ke sogledam deka mojot favorit zasluzil da izgubi
no mn se nerviram koga zasluzil da pobedi ,no izgubil
A NAJVEKE SE NERVIRAM KOGA MOJOT TIM GUBI OD MAN UTD
ARSENAL FOREVER !!!!!!!

Член од
29 април 2008
Мислења
184
Поени од реакции
9
Последен пат душата ми се расплака кога не тресна Рома на Бернабе а последен пат скршив нешто (филџаните за кафе) минатата година кога игравме со Баерн и на Рамос му поништија гол во Минехен.[/quote]

kuti za krsenje muabet da ne pravime 2003-04 sezona igraat
MAN UTD vs ARSENAL i arsenal vodat 0-1 i rooney glumi penal
vo poslednite minuti i koga pokaza sudijata na belata tocka stanav od stolceto i vo nervoza mavam po vratata i rakata mi ispaga od drugata strana na vratata i od spicite od drvoto si ja isekov cela raka

ARSENAL FOREVER

Член од
5 април 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
14
Последен пат душата ми се расплака кога не тресна Рома на Бернабе а последен пат скршив нешто (филџаните за кафе) минатата година кога игравме со Баерн и на Рамос му поништија гол во Минехен.
kuti za krsenje muabet da ne pravime 2003-04 sezona igraat
MAN UTD vs ARSENAL i arsenal vodat 0-1 i rooney glumi penal
vo poslednite minuti i koga pokaza sudijata na belata tocka stanav od stolceto i vo nervoza mavam po vratata i rakata mi ispaga od drugata strana na vratata i od spicite od drvoto si ja isekov cela raka

ARSENAL FOREVER[/quote]
e ubavo si napravil da ti kazam
kaj mene najcesto strada dalinskoto i mobilniot i ednas naocarite na starite:):):)

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Во последно време премногу се нервирам... Не можам ни да гледам веќе важни мечеви на Манчестер, а и срцето ќе ми излезе, се нервирам, занигде е работава.

Со Барса кога гледав... Не можам ни да опишам како ми беше, ама кога судијата свирна, првпат заплакав на гледање утакмица. Не можев да издржам стварно.

Ама сега со Челзи финалето, не знам ни јас како ќе го поднесам, живците има да ми се скинат, ама тоа е.

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Во последно време премногу се нервирам... Не можам ни да гледам веќе важни мечеви на Манчестер, а и срцето ќе ми излезе, се нервирам, занигде е работава.

Со Барса кога гледав... Не можам ни да опишам како ми беше, ама кога судијата свирна, првпат заплакав на гледање утакмица. Не можев да издржам стварно.

Ама сега со Челзи финалето, не знам ни јас како ќе го поднесам, живците има да ми се скинат, ама тоа е.
Брат, ти ќе умреш на 20 години... :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom