Дали се нервирате кога гледате фудбал?

Дали се нервирате кога вашиот фаворит губи?

• Да

Гласови: 180 88,7%
  • Не

Гласови: 13 6,4%
  • Како да не...Ми е гајле!

Гласови: 10 4,9%

• Вкупно гласачи
    203
Статус
Затворена за нови мислења.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Se nerviram i toa mnogu, gledam obavezno sam zosto sum destruktiven i ne trpam provokacii dodeka natprevarot e vo tek. Potoa moze kolku sakaat.

Член од
4 февруари 2007
Мислења
1.640
Поени од реакции
16
Да.....МНОГУ:nerv::nerv::nerv:Особено кога губи тој за кој навивам.

Grev

Малиста Поликала
Член од
24 јануари 2006
Мислења
52
Поени од реакции
4
Уствари само тогаш можам убаво да се изнервирам.
Последнава година многу (за Милан и Валенсија навивам)
п.с. А и не само кога губи, се нервирам и за некои глупи потези на клубот или тренерот. Пример: Фавали во Милан:nesvest:, не купувањето на играчи, враќањето на Канеира, бркањето на Кани и Албелда итн.

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Еххххххеееееееееее. Не можеш да гледаш фудбал, а да не се нервираш.:) Најмногу се нервирам кога игра нашата репрезентација сепак наша си е ако ние не навиваме за неа тогаш кој. Сепак не се нервирам до толку да врескам на цел глас ама упатувам голем број пцовки:)

Famous Last W

I LoV3 YoU..
Член од
24 август 2007
Мислења
1.515
Поени од реакции
5
Кога екипата за која навивам губи или коа чекам уште една утакмица и на неа паѓам тоа ми е најнервозно..:nerv:

S

SSS-Stolica

Гостин
zavisi koj tim gubi, ako gubi Manchester United togas lupam vrati i sutiram so noga po skafovi:zid:

Член од
8 септември 2007
Мислења
335
Поени од реакции
1
само ако ми е играена утакмицата на спортска или ако ми губат баерн и арсенал

JFK

Член од
9 март 2007
Мислења
966
Поени од реакции
52
Уф, какво прашање. Ако игра Интер и ако води фала Богу нема шо да се нервирам. А ако играм нешто на спортска и ако не ми игра тимо како шо треба, кршам =)

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Da da i toa mnoooooooooogu. Osobeno ako Man.Utd. (timot za koj navijam) ne dade gol u prvo - poluvreme, a ne daj boze pak da primat - e togas stanuva intersno ... !!!* ;)

Член од
27 јуни 2007
Мислења
2.157
Поени од реакции
507
да!многу!нарочито ако играм спортска

Capitano

...
Член од
24 октомври 2007
Мислења
1.344
Поени од реакции
137
Ако чекам нешто во кладилница...... кога игра Македонија , Италија , Интер, Челзи и Валенсија.
Тогаш може и лупање и кршење, секакви други утакмици без емоции проследувам.:salut:

MILAN4EVER

MIL@NIST
Член од
27 април 2008
Мислења
969
Поени од реакции
3
pa mnogu se nerviram dalinskoto go mavam od eden do drug kraj koga igra milan normalno

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79
Пола што пишале се нервираат за кладилница затоа фудбалот одамна го изгуби шмекот:uvo: иначе да се нервирам доколку не заслужено ми губи тимот доколку не ќутам и признавам пораз:toe: :pirat:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom