Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
За Шкендија нема врска политиката. Повеќе е лошото менаџирање и ПР на Еколог, и некако претворајќи го во приватен клуб, одалечени од публиката, се изгуби жарот од порано, кога беше и кауза, повеќе од клуб. Јас бев еден од тие не повеќе од 1000 гледачи во сите трибини, а имаш право, во запад немаше повеќе од 30 деца, ама нема врска со политиката, туку тоа што ти спомнав погоре.
Што кур сакате од Еколог повеќе?

Се борите за титула сезони по ред? да
Плата зимаат редовно играчите? да

Стадион да не сакате да ви изгради нов?

И треба стадион да им изгради, толку пари има а нема ништо инвестирано ни во инфраструктура ни во младинска школа. Со тие пари што ги има може цел комплекс да им изгради. Вака како што е сега мене лично ми изгледа на перење пари и ништо друго, ама перење пари онака банално.

Ова дерби има одамна што не се гледаше во Прва фудбалска македонска лига,
а сега овие три екипи ке играт меѓу себе за титула

МУ ПОСАКУВАМ УСПЕХ НА ТРИТЕ ЕКИПИ, НЕКА ПОБЕДИ НАЈДОБРИОТ :duel:

IMG_6242.jpeg

Немој така, битно ми е и вие да бидете задоволни и Шкендија да биде океј.
Не сум ја толку лош каур.
Ај оди таму погрижи се за темата Соживот...да не ти избега нешто.
П.с. Ти поминаа траумите од детство, или сеуште не?

Ај оди таму погрижи се за темата Соживот...да не ти избега нешто.
П.с. Ти поминаа траумите од детство, или сеуште не?
Ич да не се секираш за мене. Ќе има све повише такви.

Прегледај го приврзокот 377207
А бе се е ова вештачки, ќе ви дојде крајот кога тогаш.

За Шкендија нема врска политиката. Повеќе е лошото менаџирање и ПР на Еколог, и некако претворајќи го во приватен клуб, одалечени од публиката, се изгуби жарот од порано, кога беше и кауза, повеќе од клуб. Јас бев еден од тие не повеќе од 1000 гледачи во сите трибини, а имаш право, во запад немаше повеќе од 30 деца, ама нема врска со политиката, туку тоа што ти спомнав погоре.
дали е точно дека газдата Д им дал пари на управата толку и толку и им рекол да ви стигнат до 2030 г ,а јас појма немам од фудбал и не ви се мешам во работата,информацијава е од Х /фудбалер?

Прегледај го приврзокот 377207

Пушти да видиме слики од Кратово, нели се враќавте на најјако:)
Или изгледа и ова коло бојкот:)

Некој да има слика да сподели од Ѓаоли Кичево од оваа година? Како што знам се реактивираа на ракомет.

Некој да има слика да сподели од Ѓаоли Кичево од оваа година? Како што знам се реактивираа на ракомет.
Немат ништо од то... Два пати најавија еднаш на почеток на сезона, еднаш сега во Плеј Оф и се појавиа 9/10 души и не ни истадоја коцка... Немат здрав дечко шо мојт да потегнит таму. Познавам еден лик таму појќе пати на пријателска добронамерна база сум пробал нешто да му укажам ама џабе немат материјал...

Омер не им пуштил од бесплатните автобуси па продолжиле со бојкотот.. Ќе ги видиш како ќе се реактивираат и оживеат викендов против браќата и почнат N.1 и кој го држи и е закон во Скопје додека налетаат на тврдо и им гори газето. :D

Се гледа дека твојата навивачка група потфрли, сега само нас те интересираме како поминавме во Кратовo :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom