Навивачки групи во Македонија!

Статус
Затворена за нови мислења.
A

Ali Pasha

Гостин
Балисти и Шверцери пред распаѓање едвај живуркаат по 30 луѓе, а тимовите им се борат за титула во прва лига. Денес на ТВ пуштив малце Шкендија-Македонија ГП попразен стадион не сум видел одамна во Тетово. Политиката си го зема својот данок.
За Шкендија нема врска политиката. Повеќе е лошото менаџирање и ПР на Еколог, и некако претворајќи го во приватен клуб, одалечени од публиката, се изгуби жарот од порано, кога беше и кауза, повеќе од клуб. Јас бев еден од тие не повеќе од 1000 гледачи во сите трибини, а имаш право, во запад немаше повеќе од 30 деца, ама нема врска со политиката, туку тоа што ти спомнав погоре.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.454
Поени од реакции
84.867
За Шкендија нема врска политиката. Повеќе е лошото менаџирање и ПР на Еколог, и некако претворајќи го во приватен клуб, одалечени од публиката, се изгуби жарот од порано, кога беше и кауза, повеќе од клуб. Јас бев еден од тие не повеќе од 1000 гледачи во сите трибини, а имаш право, во запад немаше повеќе од 30 деца, ама нема врска со политиката, туку тоа што ти спомнав погоре.
Што кур сакате од Еколог повеќе?

Се борите за титула сезони по ред? да
Плата зимаат редовно играчите? да

Стадион да не сакате да ви изгради нов?

Член од
14 декември 2021
Мислења
856
Поени од реакции
3.330
И треба стадион да им изгради, толку пари има а нема ништо инвестирано ни во инфраструктура ни во младинска школа. Со тие пари што ги има може цел комплекс да им изгради. Вака како што е сега мене лично ми изгледа на перење пари и ништо друго, ама перење пари онака банално.

Член од
27 јули 2022
Мислења
49
Поени од реакции
301
Ова дерби има одамна што не се гледаше во Прва фудбалска македонска лига,
а сега овие три екипи ке играт меѓу себе за титула

МУ ПОСАКУВАМ УСПЕХ НА ТРИТЕ ЕКИПИ, НЕКА ПОБЕДИ НАЈДОБРИОТ :duel:

IMG_6242.jpeg

A

Ali Pasha

Гостин
Немој така, битно ми е и вие да бидете задоволни и Шкендија да биде океј.
Не сум ја толку лош каур.
Ај оди таму погрижи се за темата Соживот...да не ти избега нешто.
П.с. Ти поминаа траумите од детство, или сеуште не?

Член од
14 август 2006
Мислења
45.454
Поени од реакции
84.867
Ај оди таму погрижи се за темата Соживот...да не ти избега нешто.
П.с. Ти поминаа траумите од детство, или сеуште не?
Ич да не се секираш за мене. Ќе има све повише такви.

Член од
14 декември 2021
Мислења
856
Поени од реакции
3.330

Прегледај го приврзокот 377207
А бе се е ова вештачки, ќе ви дојде крајот кога тогаш.

Член од
11 октомври 2014
Мислења
2.672
Поени од реакции
2.766
дали е точно дека газдата Д им дал пари на управата толку и толку и им рекол да ви стигнат до 2030 г ,а јас појма немам од фудбал и не ви се мешам во работата,информацијава е од Х /фудбалер?

Член од
26 март 2022
Мислења
613
Поени од реакции
5.668

Прегледај го приврзокот 377207
Пушти да видиме слики од Кратово, нели се враќавте на најјако:)
Или изгледа и ова коло бојкот:)

Член од
28 јуни 2022
Мислења
2.873
Поени од реакции
9.935
Некој да има слика да сподели од Ѓаоли Кичево од оваа година? Како што знам се реактивираа на ракомет.

Член од
27 ноември 2021
Мислења
415
Поени од реакции
4.378
Некој да има слика да сподели од Ѓаоли Кичево од оваа година? Како што знам се реактивираа на ракомет.
Немат ништо од то... Два пати најавија еднаш на почеток на сезона, еднаш сега во Плеј Оф и се појавиа 9/10 души и не ни истадоја коцка... Немат здрав дечко шо мојт да потегнит таму. Познавам еден лик таму појќе пати на пријателска добронамерна база сум пробал нешто да му укажам ама џабе немат материјал...

Член од
30 мај 2012
Мислења
2.005
Поени од реакции
3.057
Омер не им пуштил од бесплатните автобуси па продолжиле со бојкотот.. Ќе ги видиш како ќе се реактивираат и оживеат викендов против браќата и почнат N.1 и кој го држи и е закон во Скопје додека налетаат на тврдо и им гори газето. :D

Член од
27 јули 2022
Мислења
49
Поени од реакции
301

Се гледа дека твојата навивачка група потфрли, сега само нас те интересираме како поминавме во Кратовo :tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom