Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
ЗА ИМЕТО СВЕТО НА ДРЕСОТ!
Комити Карпош со нов графит.
Прегледај го приврзокот 377151
Браво за дечките од Карпош. На доста ударни локации никнаа многу добри графити. На трибина се повеќе има членови од таа населба. Со поддршка од постарите, полека се раѓа ударна екипа. Карпош во Вардарови бои!

Балисти и Шверцери пред распаѓање едвај живуркаат по 30 луѓе, а тимовите им се борат за титула во прва лига. Денес на ТВ пуштив малце Шкендија-Македонија ГП попразен стадион не сум видел одамна во Тетово. Политиката си го зема својот данок.
За Шкендија нема врска политиката. Повеќе е лошото менаџирање и ПР на Еколог, и некако претворајќи го во приватен клуб, одалечени од публиката, се изгуби жарот од порано, кога беше и кауза, повеќе од клуб. Јас бев еден од тие не повеќе од 1000 гледачи во сите трибини, а имаш право, во запад немаше повеќе од 30 деца, ама нема врска со политиката, туку тоа што ти спомнав погоре.

За Шкендија нема врска политиката. Повеќе е лошото менаџирање и ПР на Еколог, и некако претворајќи го во приватен клуб, одалечени од публиката, се изгуби жарот од порано, кога беше и кауза, повеќе од клуб. Јас бев еден од тие не повеќе од 1000 гледачи во сите трибини, а имаш право, во запад немаше повеќе од 30 деца, ама нема врска со политиката, туку тоа што ти спомнав погоре.
Што кур сакате од Еколог повеќе?

Се борите за титула сезони по ред? да
Плата зимаат редовно играчите? да

Стадион да не сакате да ви изгради нов?

И треба стадион да им изгради, толку пари има а нема ништо инвестирано ни во инфраструктура ни во младинска школа. Со тие пари што ги има може цел комплекс да им изгради. Вака како што е сега мене лично ми изгледа на перење пари и ништо друго, ама перење пари онака банално.

Ова дерби има одамна што не се гледаше во Прва фудбалска македонска лига,
а сега овие три екипи ке играт меѓу себе за титула

МУ ПОСАКУВАМ УСПЕХ НА ТРИТЕ ЕКИПИ, НЕКА ПОБЕДИ НАЈДОБРИОТ :duel:

IMG_6242.jpeg

Немој така, битно ми е и вие да бидете задоволни и Шкендија да биде океј.
Не сум ја толку лош каур.
Ај оди таму погрижи се за темата Соживот...да не ти избега нешто.
П.с. Ти поминаа траумите од детство, или сеуште не?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom