- Член од
- 2 ноември 2022
- Мислења
- 159
- Поени од реакции
- 347
Л У Д И Л О браво момци супер бројка дај боже вака а и повеќе да се зголемувате
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Л У Д И Л О браво момци супер бројка дај боже вака а и повеќе да се зголемувате
Браво за дечките од Карпош. На доста ударни локации никнаа многу добри графити. На трибина се повеќе има членови од таа населба. Со поддршка од постарите, полека се раѓа ударна екипа. Карпош во Вардарови бои!
За Шкендија нема врска политиката. Повеќе е лошото менаџирање и ПР на Еколог, и некако претворајќи го во приватен клуб, одалечени од публиката, се изгуби жарот од порано, кога беше и кауза, повеќе од клуб. Јас бев еден од тие не повеќе од 1000 гледачи во сите трибини, а имаш право, во запад немаше повеќе од 30 деца, ама нема врска со политиката, туку тоа што ти спомнав погоре.Балисти и Шверцери пред распаѓање едвај живуркаат по 30 луѓе, а тимовите им се борат за титула во прва лига. Денес на ТВ пуштив малце Шкендија-Македонија ГП попразен стадион не сум видел одамна во Тетово. Политиката си го зема својот данок.
Што кур сакате од Еколог повеќе?За Шкендија нема врска политиката. Повеќе е лошото менаџирање и ПР на Еколог, и некако претворајќи го во приватен клуб, одалечени од публиката, се изгуби жарот од порано, кога беше и кауза, повеќе од клуб. Јас бев еден од тие не повеќе од 1000 гледачи во сите трибини, а имаш право, во запад немаше повеќе од 30 деца, ама нема врска со политиката, туку тоа што ти спомнав погоре.
Што кур те боли тебе?Што кур сакате од Еколог повеќе?
Се борите за титула сезони по ред? да
Плата зимаат редовно играчите? да
Стадион да не сакате да ви изгради нов?
Немој така, битно ми е и вие да бидете задоволни и Шкендија да биде океј.Што кур те боли тебе?
Ај оди таму погрижи се за темата Соживот...да не ти избега нешто.Немој така, битно ми е и вие да бидете задоволни и Шкендија да биде океј.
Не сум ја толку лош каур.