CecaXYZ
rookie
- Член од
- 26 ноември 2022
- Мислења
- 200
- Поени од реакции
- 87
Уф далеку од тајна, моја скромна шпекулација.Ja ima ama za 29 bona a so se ocekuvase ako ne e tajna?
Уф далеку од тајна, моја скромна шпекулација.Ja ima ama za 29 bona a so se ocekuvase ako ne e tajna?
Ако ти е неопходна да се договориме за блок- трансакција ако сакаш...Probably, as expected, денес НЛБ ја нема на понуда на МСЕ.
А рок на траење ? да не ти се расипе , а толку скапИ компирот вреди 5 денари ама на пазар е 60
Nemoze da ti se rasipe non stop go kupuvas za da se prehranis i moze da bite samo poskapА рок на траење ? да не ти се расипе , а толку скап![]()
Neli trebase da sme zagrizeni imatelite na akcii od TNB a sega velis dobra e,resi se na sto si tocno ZA ili PROTIVTNB 2187,9 нето, добра е...
За на крај на денот да се стави црешата на шлагот.UNI растур систем![]()
Со здравје да си ја трошиш батко, си веруваше во неа и си ќари. А овој крипто мијакон што се клештеше како амигдалата да му е фатена сега тежок јад ќе го изеде, ако веќе не е приклучен на апаратиWAAUU, ne e greska ako za TNB se kaze deka e ZLATNA KOKOSKA![]()
Автоматски споено мислење:
Neli trebase da sme zagrizeni imatelite na akcii od TNB a sega velis dobra e,resi se na sto si tocno ZA ili PROTIV
Si navivase,se nadevase,veruvase vo nea i konecno si se penzionira so boracka penzija i sekoj da si zeme sto vlozil.Со здравје да си ја трошиш батко, си веруваше во неа и си ќари. А овој крипто мијакон што се клештеше како амигдалата да му е фатена сега тежок јад ќе го изеде, ако веќе не е приклучен на апарати![]()