Eurovision Song Contest (официјална тема)

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.325
Поени од реакции
38.120
Злате, многу ги браниш овие сектава некако, а не се за бранење. Меѓу нив најмалце имаш регуларни педери и лезбачи. Највеќе се некои фетишисти, воајери и педофили кои под капата на лџбт роварат наоколу.
За кои зборуваш, за Maneskin? Или за ESC? Не ги бранам ESC, напротив, вие тврдевте дека станале секта последниве години, јас само ве исправив дека секта се уште од 90-тите. Јас прв пат се сретнав со поимот трансексуалец благодарение на сектата, ко што ја викаш. :D

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.546
Поени од реакции
43.494
За кои зборуваш, за Maneskin? Или за ESC? Не ги бранам ESC, напротив, вие тврдевте дека станале секта последниве години, јас само ве исправив дека секта се уште од 90-тите. Јас прв пат се сретнав со поимот трансексуалец благодарение на сектата, ко што ја викаш. :D
секта е, поготово последниве години секој пациент се прогласува како лџбт лице. Сите сексуални и психички девијации станаа дел од ова.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.325
Поени од реакции
38.120
Речиси ништо немам слушнато годинава од песните, ама ова го слушнав и ми влезе во уво. Според мене е најдобрата песна која Словенија некогаш ја пратиле. Стискам палци за нив, иако уште одамна се знае дека годинава Шведска победува:

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.886
Поени од реакции
20.537
Речиси ништо немам слушнато годинава од песните, ама ова го слушнав и ми влезе во уво. Според мене е најдобрата песна која Словенија некогаш ја пратиле. Стискам палци за нив, иако уште одамна се знае дека годинава Шведска победува:

Монескин од Балканот :icon_lol:

Coca Cola

Пашламарка
Член од
4 јануари 2009
Мислења
1.009
Поени од реакции
1.689
Вечер ли е евровижн ? И ке има ли пренос годинава пошо неаме кандидат?

Член од
26 февруари 2016
Мислења
5.419
Поени од реакции
13.592
Вечер ли е евровижн ? И ке има ли пренос годинава пошо неаме кандидат?
Ќе има преноси на МТВ и од двете полуфиналиња и од финалето.

Првото полуфинале за мене е поинтересно ради Лет 3 ама нема да гледам вечер. Сепак во конкуренција на Реал - Манчестер Сити нема дилема што ќе се гледа.

Miss.Independent

Me,Myself & I
Член од
26 јуни 2013
Мислења
1.392
Поени од реакции
3.420
Како бе и Србија и Хрватска влегоа со онакви лоши песни, немам коментар.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.325
Поени од реакции
38.120
Како бе и Србија и Хрватска влегоа со онакви лоши песни, немам коментар.
Мене па тие 2 и Чешка ми беа единствени што ми отскокнуваа од сивилото. Јас пак не знам што гледаат во тоа монструозното нешто од Финска со недефиниран звук. Шведска ми е generic as always, Норвешка исто, на Португалија не се ни сеќавам, а за таа од Израел би се оженил! :love:

1683748753204.png

Член од
26 февруари 2016
Мислења
5.419
Поени од реакции
13.592
Стасав набрзина да погледнам што се случувало вчера. Пишав веќе за Лет 3, песнава не ми е нешто посебно, ама ради тоа што бендов го пратам со години и што отскокнуваат во оригиналноста океј ми е што влегоа во финале. Од друга страна овој Лук Блек ми е нестварно одвратен лик, ама се очекуваше да влезе. Гледам имал конкуренција во одвратноста во овој ликот од Финска. Како бе Финска да прати ваква глупост? Ова е една од ретките години кога немаат добра песна.

Летонија и Чешка ми се позитивни изненадувања, претходно ги немав слушнато песните. Штета што Летонците не влегле во финале ама на Евросонг ретко поминуваат вакви песни.

ovs

Член од
4 јануари 2021
Мислења
349
Поени од реакции
506
Шведска ми звучеше ко да е најдобра вчера и песната беше добра и вокалот,Португалија Хрватска и Израел исто добри, останатите не ми оставија некој впечаток.

Член од
15 јули 2007
Мислења
16.093
Поени од реакции
8.398
Искрено хрвативе ми се ужас. Знам од порано кој се Let 3 и знам дека имаат откачени песни ажа од секогаш ми биле безвезе.

Единствена песна која би можел да ја слушам нивна е Djete u vremenu.

Не ги имам слушнато сите песни од евровизија ама од тие што ги имам мислам дека Loreen пак ќе победи.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.546
Поени од реакции
43.494
ја пуштив шведската песна, ако може да ми ги врати некој тие 3 минути кои ги потрошив на ова нешто.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.325
Поени од реакции
38.120
Инаку, не знам дали знаете - има измени во гласањето. Нема жири, но наместо тоа има Rest of the World, што значи може да гласа секој, без разлика дали неговата држава учествува или не. Вклучително и ние. Знаејќи дека ESC е многу популарен во Јужна Америка, мислам дека огромен процент од Rest of the World гласовите ќе дојдат од таму. 1 евро е глас, а може да се гласа за максимум 20 песни.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.325
Поени од реакции
38.120
Поооо, вечерва уште полошо!

Само Словенија и Австрија ми се допаднаа, буквално ништо друго.

Kajgana Shop

На врв Bottom