Tinder

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.614
Поени од реакции
24.988
Поентата ми е ако си ок ќе ти функционира и ќе бидеш задоволен. Не дека нешто ќе фатам тука.
znaeme de stefus da ne e taka nema da postoi aplikacijata... ocigledno raboti samo ne sekade isto i ne sekade se koristi za ista namena.

druga rabota e sto ti podrazbiras pod ok i so sto ke bides zadovolen? razlicni karakteri ovde kolku sakas, razlicni izgledi, razlicni zhelbi... za da e OK treba da imas mesavina na se za na kraj da ima na sekoe lonce kapace. mene mi izgleda epten limitiran pazarot vo mkd za da vredi voopsto zamaranjeto.

Член од
20 јули 2016
Мислења
7.787
Поени од реакции
5.062
znaeme de stefus da ne e taka nema da postoi aplikacijata... ocigledno raboti samo ne sekade isto i ne sekade se koristi za ista namena.

druga rabota e sto ti podrazbiras pod ok i so sto ke bides zadovolen? razlicni karakteri ovde kolku sakas, razlicni izgledi, razlicni zhelbi... za da e OK treba da imas mesavina na se za na kraj da ima na sekoe lonce kapace. mene mi izgleda epten limitiran pazarot vo mkd za da vredi voopsto zamaranjeto.
Не дека е совршено ама функционира. Се наоѓа. Многу се нафилмани луѓето со работи кои се ретки и ги нема треба да се задоволни со тоа што го имаат. Национално хоби ни станало жалењето.

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.762
Поени од реакции
5.046
пушти ти љубоморат, може да се види кој вистината ја збори и нема комплекси, од километар се гледа дека не патиш по пичка а ни по кур (не е иронично*)

@МоралноПолитичкиНеподобен кога ќе излезеш од плакарот и признаеш тука пред сите кој си и дека под никнејмот хеј пишуваш секстинг со други мажи

кога ќе признаеш дека имаш женски профили на фемина и даваш совети за фустанчиња? :icon_lol:
па да ставиме крај на дилемата зашто морално политички неподобен има хејт кон жени. :icon_lol:
Не патат тие од кур и пички .. гз имаат продадено на дуи и невладини сосве миленичиња дома и двеста тендери вазелин.

Да ти се усреќи ти посакувам ваков северџанин да земеш и да го трпиш цел живот :icon_lol: , од шо мисли дека некој сериозно ги мрзи жените до тој степен идеш.

И издади го морален ако испадне дека е тоа шо велиш да се реши дилема.Може ќе има смисла:icon_lol:

И на крај издади се себеси кои ти се другите никови и од каде знаеш толку информации за други членови како со години да си тука :icon_lol:

Член од
17 април 2023
Мислења
275
Поени од реакции
362
Не патат тие од кур и пички .. гз имаат продадено на дуи и невладини сосве миленичиња дома и двеста тендери вазелин.

Да ти се усреќи ти посакувам ваков северџанин да земеш и да го трпиш цел живот :icon_lol: , од шо мисли дека некој сериозно ги мрзи жените до тој степен идеш.
ni sam nema da razberes sto si pisal ako preprocitas,

ako mislis na deckoto se gleda deka ne e iskompleksiran vo vrska so zeni a u koja politicka partija e ne pratam ni pa me zanima, off topic si.

од каде знаеш толку информации за други членови како со години да си тука :icon_lol:
you talkin' to me?
neam nieden clen spomnato. ;)
osim moralen samo nego go znam.

Последно уредено:

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.614
Поени од реакции
24.988

ako mislis na deckoto se gleda deka ne e iskompleksiran vo vrska so zeni a u koja politicka partija e ne pratam ni pa me zanima, off topic si.

you talkin' to me?
neam nieden clen spommato. ;)
ma ne, stefus si e top. odamna on si go resi toj problem, se razvede od vesterkata sto mu ja cicashe energijata na vremeto. od togas procveta, stana finanski guru so zavidno diversificirano portfolio na investicii sto bitkoin, sto internet zlato i sekavi dolari i juani (mada ne saka nekretnina sto mu e loso)... u posledno vreme pocna i da sheta, porano do vranje mu bese super ali sega pusta dusha i do troa podaleku. :zver:

Ocajna

Domakjinka
Член од
29 јануари 2007
Мислења
1.870
Поени од реакции
3.083
Могуче е и да сме генерација или највише пар години разлика, welcome to granny club. Не сум знаела дека 35 до 39 години би биле сместени во група баби, изгледа овде сте уште во пелени, со цуцлите в уста,:noze: бабе ќе ве научи вас полно работи, од се гореспоменато не знам само да шијам,:cool:питајте паталец не гаталец.

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.762
Поени од реакции
5.046

you talkin' to me?
neam nieden clen spomnato. ;)
osim moralen samo nego go znam.
Ubavo razbiram i jas i ti.
Od mars se gleda deka imas drugi akaunti na forumov.

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.937
Поени од реакции
25.398
Могуче е и да сме генерација или највише пар години разлика, welcome to granny club. Не сум знаела дека 35 до 39 години би биле сместени во група баби, изгледа овде сте уште во пелени, со цуцлите в уста,:noze: бабе ќе ве научи вас полно работи, од се гореспоменато не знам само да шијам,:cool:питајте паталец не гаталец.
Не знам зошто се чувствуваш повикана и се ставаш во категорија на "elderly women", ама океј, не можам јас да ти кажувам како да се чувствуваш.

Ocajna

Domakjinka
Член од
29 јануари 2007
Мислења
1.870
Поени од реакции
3.083
Не знам зошто се чувствуваш повикана и се ставаш во категорија на "elderly women", ама океј, не можам јас да ти кажувам како да се чувствуваш.
Во право си, се чувствувам доста постаро, може и таков впечаток оддавам, едноставно уморна сам од живота:icon_lol::smirce:

Член од
20 април 2023
Мислења
988
Поени од реакции
2.430
Не велам дека не може, веќе спомнав ако има добра швајцарска/германска/австралиска пензија ќе најде многу кандидатки кои ќе сакаат да му менуваат пеленки, и да му варат јајца за доручек. Ако нема тогаш е проблем, тогаш ќе се засмрди.
Мене лично ми е дегутантна идејата некој да седи и пие кафе со мене заради интерес, но хеј сите со своите вкусови, преференции и желби, не сме сите исти.
cel tvoj zivot e zbirka na interesi i jas jas jas muabeti, toj shto kje sedi so tebe i pie kafe kje ima interest za tvojata dunda i normalno kje izgubi interest niz godinite bidejki kje bide uslovuvan za taa "epopeja" narechena vagina so mienje sadovi, slusanje muabeti i trachevi za komshivkata i vikanje da dusho, vo pravo si kako nekoja debilchina sho se moli da ne te zdoboli glava
Автоматски споено мислење:

Паметен сум, убав сум, фин сум, образован и со пари ме бива. :)
Capture.JPG

Ocajna

Domakjinka
Член од
29 јануари 2007
Мислења
1.870
Поени од реакции
3.083
cel tvoj zivot e zbirka na interesi i jas jas jas muabeti, toj shto kje sedi so tebe i pie kafe kje ima interest za tvojata dunda i normalno kje izgubi interest niz godinite bidejki kje bide uslovuvan za taa "epopeja" narechena vagina so mienje sadovi, slusanje muabeti i trachevi za komshivkata i vikanje da dusho, vo pravo si kako nekoja debilchina sho se moli da ne te zdoboli glava
Автоматски споено мислење:

Прегледај го приврзокот 376475
Вау јест неко је устао на лева нога, ова беше гром од сончево небо, па нормално дека захтевам, јас и само јас сум главен протагонист во мојот роман, главна и споредна актерка во мојот филм, а тие таквите како тебе сакаат да се они главни, да ти мие некоја нозе во леген, дур буцкаш од саламата со веѓета, и мислиш дека си оската на светот, умре тоа време, или бар е во изумирање.

Член од
20 април 2023
Мислења
988
Поени од реакции
2.430
Вау јест неко је устао на лева нога, ова беше гром од сончево небо, па нормално дека захтевам, јас и само јас сум главен протагонист во мојот роман, главна и споредна актерка во мојот филм, а тие таквите како тебе сакаат да се они главни, да ти мие некоја нозе во леген, дур буцкаш од саламата со веѓета, и мислиш дека си оската на светот, умре тоа време, или бар е во изумирање.
prven zaprashaj se dali mozesh sexualno da go zadovolish partnerot, oti zena za toa e samo, porano i za gotvenje ve bivashe i domakjinluk sea i za toa ne ve biva

McLovin

Politically Incorrect/Comedian/Mastrubator
Член од
11 август 2016
Мислења
3.572
Поени од реакции
14.001
На Нова Година можеш да си го смениш никот во Неебана. Очајна е слаба карактеристика за тебе.
Види и го српскиот, "јест неко устао на лева нога".

Ocajna

Domakjinka
Член од
29 јануари 2007
Мислења
1.870
Поени од реакции
3.083
prven zaprashaj se dali mozesh sexualno da go zadovolish partnerot, oti zena za toa e samo, porano i za gotvenje ve bivashe i domakjinluk sea i za toa ne ve biva
Се појасно ми станува дека проституцијата во Македонијае нужно и неопходно под итно приоритетно да се легализира. Одкако пишав пред некој ден по некој пост, бев бомбардирана со навреди, секс муабети, и секс секс секс, само тоа ви се мота во глава, па оди Германија на секој чекор ги имаш пуфови и ќе си задоволен.

Kajgana Shop

На врв Bottom