Tinder

Член од
14 август 2018
Мислења
4.956
Поени од реакции
11.210
@Ocajna ...kade bese dosega na forumov....carica si, se utepav od smeenje(y):pos:
Да, да.. точно такви како неа ни фалеа тука…
Да ве дополнат вас “женски домаќински муабети”..

Туку, ај пак ќе бидам добар, и ќе те упатам за што прават муабет.
Тетке, тоа Тиндерот ти е како фејсбук, ам ич неубав! Ни еден роѓенден не можеш да честиташ! Замисли!? Ни на Станка комшиката нема да видиш кога ќе и дипломира внуката. Ништо! А најлошо од се, ни еден рецепт! Ни торта, ни колаче! А па недај боже да сакаш да се пофалиш какви сарми си завиткала!
Е за тој се караат овие горе :rolleyes:

Член од
28 август 2013
Мислења
4.460
Поени од реакции
13.607
лепотициве се раскараа за пивскиот стомак и ќелавицата на Митре со мрсната брада како на миленко неделковски и мртвиот хумор како на жаре еден на еден и интелектот на моралниот :love:
Мирка заборави да ја спомниш...

Член од
6 декември 2022
Мислења
960
Поени од реакции
1.463
лепотициве се раскараа за пивскиот стомак и ќелавицата на Митре со мрсната брада како на миленко неделковски и мртвиот хумор како на жаре еден на еден и интелектот на моралниот :love:
Милионерите се раскараа за уличарскиот лик неизлезен од хеланки немиен и небањат недела дена носител на јајцеклетки @Miss S. со карактер што базди бетер од телесен товар што го испуштил Кундаше на улица недела дена пред да го најдат.

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.937
Поени од реакции
25.398
Да, да.. точно такви како неа ни фалеа тука…
Да ве дополнат вас “женски домаќински муабети”..

Туку, ај пак ќе бидам добар, и ќе те упатам за што прават муабет.
Тетке, тоа Тиндерот ти е како фејсбук, ам ич неубав! Ни еден роѓенден не можеш да честиташ! Замисли!? Ни на Станка комшиката нема да видиш кога ќе и дипломира внуката. Ништо! А најлошо од се, ни еден рецепт! Ни торта, ни колаче! А па недај боже да сакаш да се пофалиш какви сарми си завиткала!
Е за тој се караат овие горе :rolleyes:
342985577_1261316668148002_8539786463429165773_n.jpg

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.079
Поени од реакции
27.573
Џабе и лепота и кеш ако не знаеш да напраиш муабет и не знаеш како со луѓе.
Нит сум убав, нит сум богат, нит барам убава нит барам богата.
Барам некој што нема да ми јебе психичко здравје и ќе ми биде интересно со неа и во парк на фиљан/пиво, и дома на нетфликс и на возење со кола низ ск или некоја лабава шетња. Убаво да ми биде и да праиме муабет за глупости и сериозни теми а и да седиме и гледаме у точка/телефони.

Има разлика. Кеш се праи, лепота поминува. Вајбот што го дава човек е најбитен!
" И сите среќно и весело си живееа до крајот на својот живот "
Автоматски споено мислење:

Незафркавај Поздравче не беше наапана до толку, Очајна влегува со клизачи и со очигледен хејт кон машки
Конечно добивме и женска верзија на Морално Политички Неподобен. Чисто да има баланс у хејтањето мажи против жени и обратно.
Не дека другиве женски ни се сожалиле или пробале да не разберат.

Последно уредено:
Член од
20 јули 2016
Мислења
7.787
Поени од реакции
5.062
Жените се ок и Тиндер е добар. Мене ми е убаво. И жени ме сакаат и имам другари и другарки и пари и здравје. Надвор е убаво...уживанција.

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.616
Поени од реакции
24.988
Жените се ок и Тиндер е добар. Мене ми е убаво. И жени ме сакаат и имам другари и другарки и пари и здравје. Надвор е убаво...уживанција.

1682309479106.png

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.616
Поени од реакции
24.988
Тоа се вика pump and dump стратегија од wolf of Wall Street хахаха. Ај нека продолжат да пљукаат по жени. Толку од мене.
abe fino toa ama ROR na temata ti e 0 bez izgledi da se smeni. dzabe marketingot, strategijata i vremeto ako veke taka gledas na rabotite.

Член од
20 јули 2016
Мислења
7.787
Поени од реакции
5.062
abe fino toa ama ROR na temata ti e 0 bez izgledi da se smeni. dzabe marketingot, strategijata i vremeto ako veke taka gledas na rabotite.
Поентата ми е ако си ок ќе ти функционира и ќе бидеш задоволен. Не дека нешто ќе фатам тука.

Член од
17 април 2023
Мислења
275
Поени од реакции
362
Паметен сум, убав сум, фин сум, образован и со пари ме бива. :)
пушти ти љубоморат, може да се види кој вистината ја збори и нема комплекси, од километар се гледа дека не патиш по пичка а ни по кур (не е иронично*)

@МоралноПолитичкиНеподобен кога ќе излезеш од плакарот и признаеш тука пред сите кој си и дека под никнејмот хеј пишуваш секстинг со други мажи

кога ќе признаеш дека имаш женски профили на фемина и даваш совети за фустанчиња? :icon_lol:
па да ставиме крај на дилемата зашто морално политички неподобен има хејт кон жени. :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom