НБА сезона 2022/2023

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
12 ноември 2022
Мислења
840
Поени од реакции
1.208
Ej covekot uplatil 1500 evra i ovaj mu vika kur ke fatish... mnogu jak humor bravo.

За вечер уплатена е Мемфис со купен хендикеп -4.5 2.5 коефициент на 80к.Нема да бидам во можност да ја гледам поради работни обврски ама најубаво е чуството кога ќе се разбудиш од спиење добитен.Среќно на сите што ќе го испратат типов и со здравје да ги трошите парите.
Morant se povredi upiten e za vecer, ne gledam zasto si se zaletal taka na Memfis

Член од
23 август 2010
Мислења
39.868
Поени од реакции
116.143
Епа добро од сеа ќе се грижам за уплаќачите на тикети и ќе навивам против клубот за кој навивам од мал. Ме заболе и милион евра да уплатил, негови пари негов проблем.

Член од
24 март 2012
Мислења
651
Поени од реакции
741
За вечер уплатена е Мемфис со купен хендикеп -4.5 2.5 коефициент на 80к.Нема да бидам во можност да ја гледам поради работни обврски ама најубаво е чуството кога ќе се разбудиш од спиење добитен.Среќно на сите што ќе го испратат типов и со здравје да ги трошите парите.
И јас рокнав 30к со плус Milwaukee и Denver кецој ајде GL :cool:

Добитни сме :D

Член од
12 ноември 2022
Мислења
840
Поени од реакции
1.208
Kako mozes da zaspies i da ne ja gledas utakmicata a si uplatil 1500€...
Jas koga uplakjam na pojaka uplata ne mozam da ne pratam i sakam nikoj do mene da nema treva i alkohol na masa i neka trcaat :)
Автоматски споено мислење:

Grkot nema da igra vecerva... dobra shansa za Heat da napravat uste eden brejk...

Последно уредено:
Член од
30 јуни 2020
Мислења
3.160
Поени од реакции
11.866
Со здравје да се трошат друже, добар тип.

Член од
11 април 2023
Мислења
2.158
Поени од реакции
7.220
Епа добро од сеа ќе се грижам за уплаќачите на тикети и ќе навивам против клубот за кој навивам од мал. Ме заболе и милион евра да уплатил, негови пари негов проблем.
@Stefan-kobe ПИЧКА ТИ МАТЕР

Jankoff

Run that, pass that.
Член од
4 септември 2019
Мислења
1.732
Поени од реакции
2.823

Моите Сакраменто си газат... Иначе, дечково што ги прави видеава го знам веќе 15 години, кум е на @InTeR FaN :D Пред 2 недели заедно бевме на момачка :D
Одлична дефанзива изиграа и двата меча, имаат огромна шанса и со еден брејк у Сан Франциско мислам дека ќе имаат добиена серија.. иначе за типов го пратам некоја година, секое клипче му е врв, алал да му е на Стефан.

Член од
1 март 2009
Мислења
8.636
Поени од реакции
10.380
Некој фати кур а некој 80к(се надевам не и бан:pos:). Браво друже @BigМас

Мемфис очекувано подобри без Морант. Се надевам брзо ќе се врати.

Член од
12 ноември 2022
Мислења
840
Поени од реакции
1.208
Vecer site pari na Feniks 1.70 koef

Nikoj ne ti brani da navivas za tvojot klub tuku so sila sakash da si smeshen... forumski kobnik... drugarot igra rulet na 1500€ ti mu vikas kurot. Zatoa lapna pari a ti da mu go lapas kurot na @BigМас

Последно уредено:
Член од
23 август 2010
Мислења
39.868
Поени од реакции
116.143
Vecer site pari na Feniks 1.70 koef

Nikoj ne ti brani da navivas za tvojot klub tuku so sila sakash da si smeshen... forumski kobnik... drugarot igra rulet na 1500€ ti mu vikas kurot. Zatoa lapna pari a ti da mu go lapas kurot na @BigМас
Хаха ок. Така му искоментирав зашо темава е НБА а не кладилница, само треба да имаш 2 грама мозок за да резонираш, што ти секако немаш. Ај он прв пат труе со типови на темава, а тебе 2 години те трпиме и по сите параметри треба бан од тема да јадеш.

Инаку не, не сакам да го банираат бигмек, ме заболе за една пцовка башка имал големи пари уплатено така да нека пројде без последици.

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.931
Поени од реакции
17.945
Хаха ок. Така му искоментирав зашо темава е НБА а не кладилница, само треба да имаш 2 грама мозок за да резонираш, што ти секако немаш. Ај он прв пат труе со типови на темава, а тебе 2 години те трпиме и по сите параметри треба бан од тема да јадеш.

Инаку не, не сакам да го банираат бигмек, ме заболе за една пцовка башка имал големи пари уплатено така да нека пројде без последици.
Пострашно е што замара со змијата и со брадата. Дрка на нив како тинејџерка на просечен македонски пејач на новокомпониранава музика.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.429
Поени од реакции
39.040
Бидејќи во темата кладилница ич не им серете, само овде.:LOL:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.868
Поени од реакции
116.143
Бидејќи во темата кладилница ич не им серете, само овде.:LOL:
Јас барем не сум им пишувал кур ќе фатиш, само хаха им рокам на смешни типови и чао. Како да не му се смееш на илз кога секој ден истото го пишува, брадата зицер дурант зицер, а не е свесен дека некој што не го прати форумот може да препише и да се заебе. Не е проблем да утнеш тип, ама глупо е секој ден истото, тоа се вика глупирање. Ко ја сеа секое коло да викам Интер зицер пошо навивам за нив, па од 38 кола ќе убодам 20 и нешо пати..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom