Бодибилдинг суплементи

Harald

King of Norway
Член од
12 јули 2009
Мислења
3.410
Поени од реакции
9.728
za tie so koristat Whey Gold na ON, imam jagoda koristeno, so voda piev
dobar mi bese vkusot moze deka naviknat na jagoda, najcesto toj vkus go zemam.

sakam sega da probam drugo so imaat. ova imam dostapno od vkusovi:
vanila, banana, cokolado lesnik, double-rich cokolado, i uste nekoi koi pomutavi mi se gledaat.

cokolado lesnik nekoj da koristel da spodeli iskustvo, ili nekoe drugo da preporaca?
bi zemal od tie 900g malite za proba sefte.

Член од
26 октомври 2016
Мислења
2.026
Поени од реакции
1.521
@Harald Од чоколадо и од банана се предобри вкусовите. Од ванила е благ и се осеќа блажина во устата после пиење. Пробајго од чоколадо нема да згрешиш....

Забрането е да се збора за оваа тема но некој дали знај дали дават тестостерон од галеника по аптеките без рецепта? Не е замене,за повозрасен човек е.

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.511
@Harald Од чоколадо и од банана се предобри вкусовите. Од ванила е благ и се осеќа блажина во устата после пиење. Пробајго од чоколадо нема да згрешиш....

Забрането е да се збора за оваа тема но некој дали знај дали дават тестостерон од галеника по аптеките без рецепта? Не е замене,за повозрасен човек е.
Само ако кандисаш некоја мала аптека, или ако најдеш некој познат што работи во аптека, во големите ланци не си го губи времето.

Член од
23 септември 2015
Мислења
876
Поени од реакции
439
Прегледај го приврзокот 375778
Ми е здосадено и од повреди/неспиење/стресови, шо ги ебам ќе се враќам во форма :D
Хемијата ја курдисав, сега уште да не забушавам.
Ке ти испадне косата од олку хемија и не само тоа туку и стерилен се останува од ова, ако не веруваш слободно зборувај со матичниот лекар и тој ке ти го потврди ова сигурен сум.

Член од
26 октомври 2016
Мислења
2.026
Поени од реакции
1.521

Lester Freamon

Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.511
Ке ти испадне косата од олку хемија и не само тоа туку и стерилен се останува од ова, ако не веруваш слободно зборувај со матичниот лекар и тој ке ти го потврди ова сигурен сум.
Треба да ја имаш за да падне :D
Со здравје да се пија :ojeaa:
Аа од тие шишенцата стаклени немаше на залиха или ги заборај :pos:
Сполајти побратиме, овие шишенца? :D
IMG20230417202854.jpg

Harald

King of Norway
Член од
12 јули 2009
Мислења
3.410
Поени од реакции
9.728
Прегледај го приврзокот 375778
Ми е здосадено и од повреди/неспиење/стресови, шо ги ебам ќе се враќам во форма :D
Хемијата ја курдисав, сега уште да не забушавам.
site imame po nekoj defekt. jas imam maka so reflux od stomak (GERD), koj znae da ti go unisti treningot kompletno.
imam pauzirano samo poradi toa, vidov ne biva, pa gledam kolku mozam da go menadziram.
mora da se vezba :cool:

Треба да ја имаш за да падне :D

Сполајти побратиме, овие шишенца? :D
Прегледај го приврзокот 375781
i ti li lambe shema teras sega :ROFLMAO: otvori vo drugata tema za masinka i bric

i ne se pravi mutav, drugi se staklenite sisenca :D

Lester Freamon

Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.511
site imame po nekoj defekt. jas imam maka so reflux od stomak (GERD), koj znae da ti go unisti treningot kompletno.
imam pauzirano samo poradi toa, vidov ne biva, pa gledam kolku mozam da go menadziram.
mora da se vezba :cool:

i ti li lambe shema teras sega :ROFLMAO: otvori vo drugata tema za masinka i bric

i ne se pravi mutav, drugi se staklenite sisenca :D
Да бараме инвалидска? :D

Нема лага, нема превара, тие се шишенцата, имам уште неколку со алкохол ама тие се за на друга тема :D

Член од
23 септември 2015
Мислења
876
Поени од реакции
439
Да бараме инвалидска? :D

Нема лага, нема превара, тие се шишенцата, имам уште неколку со алкохол ама тие се за на друга тема :D
Тоа дали си природен и мускулите ти се од работа во нива , планина и работа со дрва или не си натурал т.е вежбаш во теретана земаш протеини и друго.

Ке го процениме кога ке ставиш слика.

Но како што гледам земаш доста хемија (протеини,креатин,ЦитрулинМалат,бета Аланин)и косата ти испаѓала...

Негде спомна дека си висок 173 а тоа е дека си вежбал не природно претпоставувам од помала возраст пред 18 години си кревал тегови додека уште си бил во раст а кревањето тегови ти го застанува растот, дека теговите те притискаат на долу кога креваш и така не можеш да растеш.
А тие вежбите за грб исто се многу лоши...место во висина да ти оди растот сега ти го насочуваш во ширина.

Последно уредено:
Член од
26 октомври 2016
Мислења
2.026
Поени од реакции
1.521
Тоа дали си природен и мускулите ти се од работа во нива , планина и работа со дрва или не си натурал т.е вежбаш во теретана земаш протеини и друго.

Но како што гледам земаш доста хемија (протеини,креатин,ЦитрулинМалат,бета Аланин)и косата ти испаѓала...

Негде спомна дека си висок 173 а тоа е дека си вежбал не природно претпоставувам од помала возраст пред 18 години си кревал тегови додека уште си бил во раст а кревањето тегови ти го застанува растот, дека теговите те притискаат на долу кога креваш и така не можеш да растеш.
А тие вежбите за грб исто се многу лоши...место во висина да ти оди растот сега ти го насочуваш во ширина.
Сериозен си ? :shook:

Lester Freamon

Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.511

Само од мешање малтер.
1681770440788.png

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.704
Поени од реакции
11.521

Главен ќе си пред кооперација со муабетов :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom