Lester Freamon
A man of focus, commitment, sheer will...
- Член од
- 14 јануари 2015
- Мислења
- 16.238
- Поени од реакции
- 36.511
Стимуланс, нешто слично како кофеинот.Во која категорија на суплемент спаѓа ако се зема одделно?
Стимуланс, нешто слично како кофеинот.Во која категорија на суплемент спаѓа ако се зема одделно?
Кофеин на стероиди.Стимуланс, нешто слично како кофеинот.
Само ако кандисаш некоја мала аптека, или ако најдеш некој познат што работи во аптека, во големите ланци не си го губи времето.@Harald Од чоколадо и од банана се предобри вкусовите. Од ванила е благ и се осеќа блажина во устата после пиење. Пробајго од чоколадо нема да згрешиш....
Забрането е да се збора за оваа тема но некој дали знај дали дават тестостерон од галеника по аптеките без рецепта? Не е замене,за повозрасен човек е.
Ке ти испадне косата од олку хемија и не само тоа туку и стерилен се останува од ова, ако не веруваш слободно зборувај со матичниот лекар и тој ке ти го потврди ова сигурен сум.Прегледај го приврзокот 375778
Ми е здосадено и од повреди/неспиење/стресови, шо ги ебам ќе се враќам во форма
Хемијата ја курдисав, сега уште да не забушавам.
Со здравје да се пијаПрегледај го приврзокот 375778
Треба да ја имаш за да паднеКе ти испадне косата од олку хемија и не само тоа туку и стерилен се останува од ова, ако не веруваш слободно зборувај со матичниот лекар и тој ке ти го потврди ова сигурен сум.
Сполајти побратиме, овие шишенца?Со здравје да се пија
Аа од тие шишенцата стаклени немаше на залиха или ги заборај
site imame po nekoj defekt. jas imam maka so reflux od stomak (GERD), koj znae da ti go unisti treningot kompletno.Прегледај го приврзокот 375778
i ti li lambe shema teras sega otvori vo drugata tema za masinka i bric
Да бараме инвалидска?site imame po nekoj defekt. jas imam maka so reflux od stomak (GERD), koj znae da ti go unisti treningot kompletno.
imam pauzirano samo poradi toa, vidov ne biva, pa gledam kolku mozam da go menadziram.
mora da se vezba
i ti li lambe shema teras sega otvori vo drugata tema za masinka i bric
i ne se pravi mutav, drugi se staklenite sisenca
Тоа дали си природен и мускулите ти се од работа во нива , планина и работа со дрва или не си натурал т.е вежбаш во теретана земаш протеини и друго.Да бараме инвалидска?
Нема лага, нема превара, тие се шишенцата, имам уште неколку со алкохол ама тие се за на друга тема
Сериозен си ?Тоа дали си природен и мускулите ти се од работа во нива , планина и работа со дрва или не си натурал т.е вежбаш во теретана земаш протеини и друго.
Ке го процениме кога ке ставиш слика.
Но како што гледам земаш доста хемија (протеини,креатин,ЦитрулинМалат,бета Аланин)и косата ти испаѓала...
Негде спомна дека си висок 173 а тоа е дека си вежбал не природно претпоставувам од помала возраст пред 18 години си кревал тегови додека уште си бил во раст а кревањето тегови ти го застанува растот, дека теговите те притискаат на долу кога креваш и така не можеш да растеш.
А тие вежбите за грб исто се многу лоши...место во висина да ти оди растот сега ти го насочуваш во ширина.
Само од мешање малтер.Тоа дали си природен и мускулите ти се од работа во нива , планина и работа со дрва или не си натурал т.е вежбаш во теретана земаш протеини и друго.
Но како што гледам земаш доста хемија (протеини,креатин,ЦитрулинМалат,бета Аланин)и косата ти испаѓала...
Негде спомна дека си висок 173 а тоа е дека си вежбал не природно претпоставувам од помала возраст пред 18 години си кревал тегови додека уште си бил во раст а кревањето тегови ти го застанува растот, дека теговите те притискаат на долу кога креваш и така не можеш да растеш.
А тие вежбите за грб исто се многу лоши...место во висина да ти оди растот сега ти го насочуваш во ширина.
Главен ќе си пред кооперација со муабетовТоа дали си природен и мускулите ти се од работа во нива , планина и работа со дрва или не си натурал т.е вежбаш во теретана земаш протеини и друго.