Бодибилдинг суплементи

Член од
10 март 2014
Мислења
1.027
Поени од реакции
1.286
7.500 ден е вреќата од 4.5 кг, трае 2.5 месеци, фактички доаѓа по 3.000 ден на месец.

*ако се пијат по 2 дози на ден.
Брат се мислам меѓу голдот и сајтек меѓутоа сумлива ми е цената 3,900, генерално тој е опсегот што сакам да го издвојам 3 и пол до 4 илјади за протеин.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.707
Поени од реакции
11.529
Брат се мислам меѓу голдот и сајтек меѓутоа сумлива ми е цената 3,900, генерално тој е опсегот што сакам да го издвојам 3 и пол до 4 илјади за протеин.
Вчера ми пиша еден член што му биле сумљиви Малена, им пишал на официјалната страна на ON, им праќал слики и кодови од пакувањето, од таму му вратиле дека производот бил автентичен.

Член од
14 август 2018
Мислења
4.811
Поени од реакции
10.676
Бегај од сцитек! Или треба да се бам-бадијала ефтини, па да ги избереш…
За мала разлика имаш Голд стандард!

Финтата кај ОН зошто е толку “ефтин”, е веројатно оти им се останати само грдите вкусови! Јас земав јагода(не е лоша), ама на избор ги имаше само тие и тофу-мофу, карамели што се грди.
На вреќата од 4.5кг имаш и чоколадо на избор, ама ми беше скапо наеднаш да лупнам толку пари…
Да имам некој со кој би ја делел, ич не се мислам, само вреќички ќе купувам!

Едит: Јас бев тој сумљивиот што правеше product autentication…
Се е тамам ;)

Член од
10 март 2014
Мислења
1.027
Поени од реакции
1.286
Бегај од сцитек! Или треба да се бам-бадијала ефтини, па да ги избереш…
За мала разлика имаш Голд стандард!

Финтата кај ОН зошто е толку “ефтин”, е веројатно оти им се останати само грдите вкусови! Јас земав јагода(не е лоша), ама на избор ги имаше само тие и тофу-мофу, карамели што се грди.
На вреќата од 4.5кг имаш и чоколадо на избор, ама ми беше скапо наеднаш да лупнам толку пари…
Да имам некој со кој би ја делел, ич не се мислам, само вреќички ќе купувам!

Едит: Јас бев тој сумљивиот што правеше product autentication…
Се е тамам ;)
И мене тоа со вкусовите ми падна на ум :vozbud:.Најмногу некако логика има.Веќе го нарачав со вкус на јагода, одамна се сеќавам дека имам тестер пиено од голдот токму од јагода и не беше лош.За волја на вистината други вкусови немам пробано претпоставувам тој од чоколадо најмногу се троши.Образложение за Сајтекот?

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.707
Поени од реакции
11.529
На ОН од јагода ако се меша со млеко е врв, со вода е крш, најгадниот вкус што го имам пробано.

Член од
14 август 2018
Мислења
4.811
Поени од реакции
10.676
На ОН од јагода ако се меша со млеко е врв, со вода е крш, најгадниот вкус што го имам пробано.
Не е толку лош… баш сега пиев само со вода.
Да, повеќе има вкус на мастика за џвакање или пез бомбони отколку на јагода, ама не е да не се пие :ROFLMAO:
(ај баш утре со млеко ќе го пробам! Ама ја како што знам, млекото уште толку го потенцира вкусот..)

И мене тоа со вкусовите ми падна на ум :vozbud:.Најмногу некако логика има.Веќе го нарачав со вкус на јагода, одамна се сеќавам дека имам тестер пиено од голдот токму од јагода и не беше лош.За волја на вистината други вкусови немам пробано претпоставувам тој од чоколадо најмногу се троши.Образложение за Сајтекот?
Потешко се раствара, и е генерално поблаг!
Инаку тука се сите мање-више, некој грам повеќе-помалку протеини, шеќер и остало…
Ипак некако повеќе им верувам на ОН во контрола на квалитет!
Плус и многу значи што се затрчаа да проверат за таму некој си од Македонија..!!
Значи им е стало до клиентите!

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.512
Ако даваш таква сума на пари тогаш земај некој поасален бренд: Dimatize, Optimum (Goldot), Biotech, Animal или Myprotein.

Член од
23 септември 2015
Мислења
876
Поени од реакции
440
Ако даваш таква сума на пари тогаш земај некој поасален бренд: Dimatize, Optimum (Goldot), Biotech, Animal или Myprotein.
На овој првиов суплемент, тоа tartrazine прв пат го гледам по суплементите.
А пишува можно е да предизвика хиперактивност кај деца.
Стално чим направат нешто квалитетно и со добар состав, мора да стават барем една сомнителна супстанца, во случајов синтетичка боја за храна.

Lester Freamon

Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.512
На овој првиов суплемент, тоа tartrazine прв пат го гледам по суплементите.
А пишува можно е да предизвика хиперактивност кај деца.
Стално чим направат нешто квалитетно и со добар состав, мора да стават барем една сомнителна супстанца, во случајов синтетичка боја за храна.
Ако се ситничиш до толку, бегај од подфорумов :D
Ова е гола вода во однос на тоа што се користи, на времето имавме прилика да ја имаме оваа супстанца 1,3-Dimethylamylamine, се осеќав како оние галите Астерикс и Обеликс со магичниот напиток после пиење од ова :D

Член од
23 септември 2015
Мислења
876
Поени од реакции
440
Ова е гола вода во однос на тоа што се користи, на времето имавме прилика да ја имаме оваа супстанца 1,3-Dimethylamylamine, се осеќав како оние галите Астерикс и Обеликс со магичниот напиток после пиење од ова :D
Мхм значи во граници на нормала е.
Знам за aspartame, sucralose и слични дека ги има во скоро сите суплементи, но ова не ми беше познато воопшто.

Член од
10 март 2014
Мислења
1.027
Поени од реакции
1.286
jack3d-advanced-lemon-lime-248-gr.jpg

Тука ли?

Lester Freamon

Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.512

Kajgana Shop

На врв Bottom