Италијанско првенство

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар италијански клуб?

• Вкупно гласачи
    746
Статус
Затворена за нови мислења.
Хахах... Еј дечкото нема факти, па враќа на стара тематика... Хахаха.. Ми работи брат мене, не мисли ти за тоа, само за екипи како твојата што не знаеше како изгледа титула веќе 2 децении, не сакам и да го употребувам.. А и што ке ми е.. Во последниве години Јуве од Интер пораз нема.. Или има можеби кога се осамостои Македонија... Ајде ти гледај уште од врвот и сити се.. Зошто после едно 14 години треба да гледаш од доле...:pos2::pos2::pos2::pos2:

Што ќе ти е мозокот? Готово. Нема што да се дискутира повеќе :pos: :pos: :pos:
Ок Баба Ванга :pos:

Реков не се инатам со 15 годишници кој за тимот навиваат од проста причина шо некогаш некаде слушнале дека јуве имал највеќе трофеи!
Ке се видиме на крај година кога ке ни честитате во фан клуб интер како последниве три години уназад!!!

Ех Никола, Никола. Читај едно две-три страни назад па да видиш со кого ти дискутираш тука. Тој стварно помисли дека Интер имал 313233 титули, ја му појаснуам за утакмицата во Истанбул, џабе.:tapp:

Реков не се инатам со 15 годишници кој за тимот навиваат од проста причина шо некогаш некаде слушнале дека јуве имал највеќе трофеи!
Ке се видиме на крај година кога ке ни честитате во фан клуб интер како последниве три години уназад!!!
Абе Адриано ти колку што знаеш за историјата на Интер, јас толку си знам за Јуве... Сигурно повеќе години навивам, и сум верен навивач на Јуве, од колку што си ти на Интер... Нема што да распаравм.. Секогаш ве тепаме, повеќе титули имаме.. Треба нешто повеќе?
Ова болдираново ти беше добар виц...:pos2::pos2:

Што ќе ти е мозокот? Готово. Нема што да се дискутира повеќе :pos: :pos: :pos:
Ок Баба Ванга :pos:
А да си споделим мсн брате?? Гледам многу ти се прави Чамче Муабет.. Али тоа е... Пред фактите и боговите молчат(само што Интер не биле, не се, а нема ни да бидат богови)...:pos2::pos2:

А да си споделим мсн брате?? Гледам многу ти се прави Чамче Муабет.. Али тоа е... Пред фактите и боговите молчат(само што Интер не биле, не се, а нема ни да бидат богови)...:pos2::pos2:

Не ти треба мозок!
Еве ти еден совет, пред да постираш ѕирни и информирај се малку
клик Google

Не ти треба мозок!
Еве ти еден совет, пред да постираш ѕирни и информирај се малку
клик Google
Го прифатив овој твојов совет, и на google напишав wikipedia, и побарав за Сериа А, и го најдов ова http://en.wikipedia.org/wiki/Serie_A#Champions, a побарав за Дербито на Италија, и за меѓусебните дуели на Јувентус и Интер и го најдов ова
http://en.wikipedia.org/wiki/Derby_d'Italia :baeh::baeh:

Баш си паметен бате... Јас немам 30 години, но имам мозок постар од Думан... Мојот е 17 години стар.. А неговиот е 15... А и ти гледам стварно си паметен... Хаха јас како што знам, па макар ете и од 8 години што навивам за Јуве од 2000 година година не се сеќавам на титула во серија А да има освоено Интер?? Или грешка сум??? Еххх... Само колку таленти има по светов.. :vozbud::vozbud:

Не се сеќаваш кога Интер освоил Сериа А во 21 век? Ти 3 години дан беше во кома ?

Како мали деца што се расправаат и се повоцираат со глупости.

Јувентус има повеќе титули од Интер. Небитна работа, некој и за Цитадела и за Кастел ди Сангро си навива, негово право.
На двете жолто-златни звездички на дресот Јувентус има и црни дамки кои го уништуваат нивниот сјај.
Звездата која ја има на дресот на Интер е блескава и чиста.

Јувентус има повеќе титули од Интер. Небитна работа, некој и за Цитадела и за Кастел ди Сангро си навива, негово право.
На двете жолто-златни звездички на дресот Јувентус има и црни дамки кои го уништуваат нивниот сјај.
Секој си навива за својот тим... `Црните дамки` за кои споменуваш ги нема повеќе, бидејќи си ја издржаа казната за тоа што местеле,и нема повеќе приговор, а всушност и тебе те сваќам..Едино што Интер се подобри од Јуве е неиграњето во Сериа Б,и нормално само тоа од уста не го ваѓате еве веќе три години (пред тоа ќутевте ко мисири).И нормално кога ќе немаш друго како аргумент одма се ваѓаш на тоа, зошто да не заминеше Јуве во Сериа Б, Интер уште 17 години немаше титула да земи...Небитна работа дека Јуве има најмногу титули? Па и мене не ми е битно што 17 години не можевте титула да земите, а и гледам трофеите ви зарѓале (на сликата со потписот на Кварезма, со Мурињо во позадина се гледа убаво еден стар и зарѓан трофеј)..

Браво.Е ова е содржаен и паметен пост !! Секоја чест.

Секој си навива за својот тим... `Црните дамки` за кои споменуваш ги нема повеќе, бидејќи си ја издржаа казната за тоа што местеле,и нема повеќе приговор, а всушност и тебе те сваќам..Едино што Интер се подобри од Јуве е неиграњето во Сериа Б,и нормално само тоа од уста не го ваѓате еве веќе три години (пред тоа ќутевте ко мисири).И нормално кога ќе немаш друго како аргумент одма се ваѓаш на тоа, зошто да не заминеше Јуве во Сериа Б, Интер уште 17 години немаше титула да земи...Небитна работа дека Јуве има најмногу титули? Па и мене не ми е битно што 17 години не можевте титула да земите, а и гледам трофеите ви зарѓале (на сликата со потписот на Кварезма, со Мурињо во позадина се гледа убаво еден стар и зарѓан трофеј)..

Па ондак што коментираш ако не ти е битно.Фановите на Интер не спомнуваат дека немале освоено 17 год. титула, туку вие.Значи прво постираш и постираш дека сме немале освоено 17 години, а сеа пишуаш не ти било битно :pop: аман, размисли малку :pos:

Прво помисли дека Интер имале 313233 титули, после пишуаш што ќе ти бил мозокот, а сега глеај што постираш.
Дете средисе малку, размисли па пиши или ич не пишуј.

Браво.Е ова е содржаен и паметен пост !! Секоја чест.

Па ондак што коментираш ако не ти е битно.Фановите на Интер не спомнуваат дека немале освоено 17 год. титула, туку вие.Значи прво постираш и постираш дека сме немале освоено 17 години, а сеа пишуаш не ти било битно :pop::pos:

Прво помисли дека Интер имале 313233 титули, после пишуаш што ќе ти бил мозокот, а сега глеај што постираш.
Дете средисе малку, размисли па пиши или ич не пишуј.
Епа ти бате зошто 3 години ми мрсиш муда со тоа местењето во Сериа А??И ние не спомнуваме местење на утакмици, вие споменувате не ние... Јас среден сум... Знам дека боли вистината бате... Боли!!!Туку што напраивте со таа титулата зарѓана?? Дај малку со брусалица исчистетеа... Вака не ја бива...:duel:
Пс. Ова е Форум Кајгана, не е ни Црква ни Манастир попови да пастираш тука..

Епа ти бате зошто 3 години ми мрсиш муда со тоа местењето во Сериа А??И ние не спомнуваме местење на утакмици, вие споменувате не ние... Јас среден сум... Знам дека боли вистината бате... Боли!!!Туку што напраивте со таа титулата зарѓана?? Дај малку со брусалица исчистетеа... Вака не ја бива...:duel:
Пс. Ова е Форум Кајгана, не е ни Црква ни Манастир попови да пастираш тука..

А ти прочита некаде ја да имам постирано дека не ми е битно местењето утакмици на Јуве и играњето во Серие Б ??? Тука ти е разликата :pos:
Титули со брусалици се чистеле ? ЛОЛ проста работа, ти дан си се збркал, дан си го видел трофејот од лани или годинашниов супер куп?

Ајдееее, Форум Кајгана било, ја мислев некое борилиште за луѓе со мечови :tapp:? Чим е ставена анимацијата логично е да се користи, а затоа што логиката не ти работи не ме чуди многу твоето размислување.

еее, доста бе за глупости се карате аман, и шо Јуве беше во 2ра лига и ???
Што сега, помина тоа.
F|eR брате не се замарај!

еее, доста бе за глупости се карате аман, и шо Јуве беше во 2ра лига и ???
Што сега, помина тоа.
F|eR брате не се замарај!

Баш така. Ако е за тоа кој има подолг, дај најдете друго решение.

А ти прочита некаде ја да имам постирано дека не ми е битно местењето утакмици на Јуве и играњето во Серие Б ??? Тука ти е разликата :pos:
Титули со брусалици се чистеле ? ЛОЛ проста работа, ти дан си се збркал, дан си го видел трофејот од лани или годинашниов супер куп?

Ајдееее, Форум Кајгана било, ја мислев некое борилиште за луѓе со мечови :tapp:? Чим е ставена анимацијата логично е да се користи, а затоа што логиката не ти работи не ме чуди многу твоето размислување.
Простено ти е...:jaj:

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom