Италијанско првенство

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар италијански клуб?

• Вкупно гласачи
    746
Статус
Затворена за нови мислења.
Па тоа сакаше да каже де...им бил здрвен вратот од многу нагоре гледање, и променава им била многу нагла демек:pos2:.
Вкочанет врат, болки бо рамената и половината... Сето тоа се симптоми на 4 годишното гледање од врвот... А вртоглавицата што му останува за цел живот е 17 годишното гледање од доле...:pos2::pos2::pos2:

хахах а не ги дупете бе :icon_lol:
Не бе пејо.. Кој ги дупи.. Тој сам кажа дека имал болки во вратот.. Сега јас како стручно лице бидеќи Интер му се редовни пациоенти на Јуве, па еве почнува и на Милан, сакам да му ги одредам симптомите... Ај ке му помине и тоа.. Ке дојдат во нормала.. 4 години од врвот, 14 од доле... Ке има тука промени... Нема да имаат болки во вратот...:pos2::pos2::pos2:

Доста се прчите една недела ве оставивме да осетите како е прво место и тоа го изгубивте!:pos2::pos2::pos2: Од Лече!

Не бе пејо.. Кој ги дупи.. Тој сам кажа дека имал болки во вратот.. Сега јас како стручно лице бидеќи Интер му се редовни пациоенти на Јуве, па еве почнува и на Милан, сакам да му ги одредам симптомите... Ај ке му помине и тоа.. Ке дојдат во нормала.. 4 години од врвот, 14 од доле... Ке има тука промени... Нема да имаат болки во вратот...:pos2::pos2::pos2:

Почнува?
Од кога знам Интер се редовни пациенти на Милан, како во Сериа А така и во Лига на Шампиони.:vozbud:

Доста се прчите една недела ве оставивме да осетите како е прво место и тоа го изгубивте!:pos2::pos2::pos2: Од Лече!
Хахахаха... Ама тие во 4 години еднаш беа на врвот.. Така?? Дали 1 недела или Месец беа... Али вие дали во 17 години бевте на врвот некогаш?? Тоа ме интересира... А извини rosoneri што згрешив... Ете имам уште еден стручен со мене, само дијагнова на пациентиве да му дадеме... Ви една му дадовте...Па сега и ние...:pos2::pos2:

Хахахаха... Ама тие во 4 години еднаш беа на врвот.. Така?? Дали 1 недела или Месец беа... Али вие дали во 17 години бевте на врвот некогаш?? Тоа ме интересира... А извини rosoneri што згрешив... Ете имам уште еден стручен со мене, само дијагнова на пациентиве да му дадеме... Ви една му дадовте...Па сега и ние...:pos2::pos2:

Cool dude.
Што разбираш бе ти брат? Тебе да ти работеше една мозочна ќелија во твојата глава ќе сватеше дека за 100 години нема тероетски шанси да се освојат 313233 титули, или може? ... прашањето е сега! :pos: :pos: :pos:

Cool dude.
Што разбираш бе ти брат? Тебе да ти работеше една мозочна ќелија во твојата глава ќе сватеше дека за 100 години нема тероетски шанси да се освојат 313233 титули, или може? ... прашањето е сега! :pos: :pos: :pos:
Хахах... Еј дечкото нема факти, па враќа на стара тематика... Хахаха.. Ми работи брат мене, не мисли ти за тоа, само за екипи како твојата што не знаеше како изгледа титула веќе 2 децении, не сакам и да го употребувам.. А и што ке ми е.. Во последниве години Јуве од Интер пораз нема.. Или има можеби кога се осамостои Македонија... Ајде ти гледај уште од врвот и сити се.. Зошто после едно 14 години треба да гледаш од доле...:pos2::pos2::pos2::pos2:

Cool dude.
Човек не се инатам веќе со децава!
Нема смисла до лани играа втора лига сеа најдоа совети да делат како требало да биде и како било!
Алооооооооооооооо никој не го интересира како било или како ке биде сите гледаат сегашност а сегашноста можеш да си ја погледнеш во табелата!

Човек не се инатам веќе со децава!
Нема смисла до лани играа втора лига сеа најдоа совети да делат како требало да биде и како било!
Алооооооооооооооо никој не го интересира како било или како ке биде сите гледаат сегашност а сегашноста можеш да си ја погледнеш во табелата!
Адриано, искрено, гледано во твојот и во потписот на Думан можам да заклучам две работи...

1. Уште патите од комплексот наречен Јувентус...
2. Од толку омраза,кога го пишувавте односно препишувавте од песната потписот, почнавте и правописни грешки да правите...

Тоа што сте 3 години први, не ве прави ама ништо подобри од Јуве ..

Едина статистика во која сте подобри од Јуве е што немате играно во Сериа Б .. Во сите други се знае исходот !:toe:

И искрено многу сум радосен што на некој моќници во Италија не му успеа проектот нарачен `уништување на Јувентус...`

Во последниве години Јуве од Интер пораз нема..

Па нема,како можело да игра во последни две години Серија А тим,против Серија Б тим?

Де размисли малку,не беа во иста лига :)

Хахахахах колку сте смешни... 4 години не гледате од врвот така?? А 17 што не гледавте од доле???? Хахахахаха:pusk::pusk:И торпедо немој не плачи, дечкото е 30 години со мозок од 15...:pos2::pos2:Не замерувај...:nesvest:
Ти имаш 29-30 години :nesvest:? Бидејќи јас (и скоро сите кои ги имам прашано) почнав да гледам на 8, можеби на 9 години.
Па како вие не гледавте одозгора кога ти беше во тестисите на татко ти пред тие "добри" 17 години...

П.С. Според твоите постови што ги имам читано на форумов, максимум ти давам 16 години :smir:.

П.П.С Ми се допаѓа потписот на Адриано и Думан. Ќе си го ставам и јас :smir:.

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
Ти имаш 29-30 години :nesvest:? Бидејќи јас (и скоро сите кои ги имам прашано) почнав да гледам на 8, можеби на 9 години.
Па како вие не гледавте одозгора кога ти беше во тестисите на татко ти пред тие "добри" 17 години...

П.С. Според твоите постови што ги имам читано на форумов, максимум ти давам 16 години :smir:.

П.П.С Ми се допаѓа потписот на Адриано и Думан. Ќе си го ставам и јас :smir:.
Баш си паметен бате... Јас немам 30 години, но имам мозок постар од Думан... Мојот е 17 години стар.. А неговиот е 15... А и ти гледам стварно си паметен... Хаха јас како што знам, па макар ете и од 8 години што навивам за Јуве од 2000 година година не се сеќавам на титула во серија А да има освоено Интер?? Или грешка сум??? Еххх... Само колку таленти има по светов.. :vozbud::vozbud:

Реков не се инатам со 15 годишници кој за тимот навиваат од проста причина шо некогаш некаде слушнале дека јуве имал највеќе трофеи!
Ке се видиме на крај година кога ке ни честитате во фан клуб интер како последниве три години уназад!!!

Реков не се инатам со 15 годишници кој за тимот навиваат од проста причина шо некогаш некаде слушнале дека јуве имал највеќе трофеи!
Ке се видиме на крај година кога ке ни честитате во фан клуб интер како последниве три години уназад!!!
Адриано, ти да не си волшебник и на топката да гледаш кој каков навивач е?

Јас лично познавам едно десетина и повеќе навивачи на Интер, кои `кажаа` дека навиваат за Интер по освојувањето на првата титула пред некоја година, пред тоа никаде ги немаше...

Ова е нова сезона, ново првенство.. Лани реално да не беа головите на Ибро во колото со Парма, ќе се туфкаше сега овде, а за годинава тек ќе видиме.. Има време, `прво скокни па викај оп`

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom