- Член од
- 16 април 2014
- Мислења
- 7.316
- Поени од реакции
- 11.692
Не ја гледав. Кур да пушат сите до еден.
Ова. Јас искрено се надевав дека има капацитет да еволуира кога отиде во Интер, особено што е уште млад, да си ги приметува недостатоците и да се обиде да коригира. Он напротив зема да дееволуира. И тоа шо му чинеше го упропасти, таман е сега заедно со брат му за у серија Ц. Штета.кај ликот нема еден милиметар напредок, иста формација, исти измени, еден ебан шаблон и тоа е тоа.
Многу потценет тренер е Сари, јас откако го знам, а верувам и 99% од тука, од мандатот во Наполи па навака, ликот сегде бележи добри резултати и наметнува систем на игра кој е убав за око и плус се истакнува на тактички план. Можеби Интер требаше да оди со негов ангажман наместо со Инзаги, али бидна веќе.А она што често го збори Син за стратегија на терен е многу воочливо во Лацио откако е тука Сари. Секој точно знае што и каде игра во секој момент. Огромен апгрејд
И јас мислам дека Сари далеку подобра работа ке завршеше од стаорецов. Јбг во Челзи се очекува премногу од било кој тренер, страдале за глупости и поголеми имиња, во Јувентус тешко е на крај да изледеш со Роналдо, а овде можеа само оризарите да го ебат со засилувања, мада како се у минус со финансии ке го ебеа и Пеп Гвардиола да беше тренер.Многу потценет тренер е Сари, јас откако го знам, а верувам и 99% од тука, од мандатот во Наполи па навака, ликот сегде бележи добри резултати и наметнува систем на игра кој е убав за око и плус се истакнува на тактички план. Можеби Интер требаше да оди со негов ангажман наместо со Инзаги, али бидна веќе.
Едит: Сеа гледам и @RATM пишал сличен пост во Серија А темата.