Италијанско првенство

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар италијански клуб?

• Вкупно гласачи
    746
Статус
Затворена за нови мислења.
abe ovoa istorisko stana

A:koj e podobar: 1.inter 2.milan
B:konecen odgovor pod eden(1) inter
A:zalam vasiot odgovor e netocen,milan e tocniot odgovor mnogu mi e zal:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

abe ovoa istorisko stana

A:koj e podobar: 1.inter 2.milan
B:konecen odgovor pod eden(1) inter
A:zalam vasiot odgovor e netocen,milan e tocniot odgovor mnogu mi e zal

Пупонче, ти да си го гледаше твоето тимче сезонава, сепак, ти си фан на Рома а не на Интер, Милан или Јуве .
Најдобро да ти ја опишам ситуацијата на Рома сезонава

На сликата десно слуша еден убав ремикс од Бритни - Оoops , Inter did it again

Attachments

• 4071_11224449969.jpg
    4071_11224449969.jpg
    67,6 KB · Прегледи: 4
  • 4071_21224449969.jpg
    4071_21224449969.jpg
    55,5 KB · Прегледи: 5
Најдобри 10 трансфери во Серија А за оваа сезона се:

10. Џанлука Замброта (од Барселона во Милан)
9. Тиаго Мота (од Барселона во Џенова)
8. Стефан Лихштајнер (од Лил во Лацио)
7. Фелипе Мело ( од Алмерија во Фиорентина)
6. Кристиан Маџио (од Сампдорија во Наполи)
5. Роналдињо (од Барселона во Милан)
4. Алберто Џилардињо (од Милан во Фиорентина)
3. Амаури (од Палермо во Јувентус)
2. Диего Милито (од Сарагоса во Џенова)
1. Мауро Сарате (од Ал Сад во Лацио)
(епа 7 гола во 11 натпревари:))

1. Мауро Зарате (од Ал Сад во Лацио)
Колку сум само горд на детево :vozbud:

на што да бидеш горд бе што ќе бевте плус 5 на врв да не беше себично копиле зарате , диего милито или џила еден од нив треба прв да биде

на што да бидеш горд бе што ќе бевте плус 5 на врв да не беше себично копиле зарате , диего милито или џила еден од нив треба прв да биде
Дечкото поседува извонреден потенцијал за да стане идна звезда,се труди многу и претерано е борбен,ама во иднина треба да поработи на тимска игра и да го потсмири тоа латино темпераментот,уште во Бирмингем беше потенциран како многу проблематичен...
Не би сакал да коментирам за Џилардино,доволно вчера се нагледав од Бориело,тие што пратат фудбал редовно веднаш ќе сфатат за што зборам... :)
Диего Милито го бараа Реал и Барса ко што знам,значи и не е големо изненадување што дава толку голови...

Дечкото поседува извонреден потенцијал за да стане идна звезда,се труди многу и претерано е борбен,ама во иднина треба да поработи на тимска игра и да го потсмири тоа латино темпераментот,уште во Бирмингем беше потенциран како многу проблематичен...
Не би сакал да коментирам за Џилардино,доволно вчера се нагледав од Бориело,тие што пратат фудбал редовно веднаш ќе сфатат за што зборам... :)
Диего Милито го бараа Реал и Барса ко што знам,значи и не е големо изненадување што дава толку голови...

викаш до клубот ќе да е .......

хаха мора да принзам дека мај нига Крешо е прав,колку слични кадри имаа,почнаа флешови да ме удираат од минатото :)
Иначе мислам дека Замброта и Џила се најкорисни трансфери летово.Зарате за разлика од Пандев не е опериран од амбиција и прва прилика кога ке се осети дека ја надраснал таа средина(кој бтв е лесно надранлива :))летово ке им кидне ко еден и два :)

хаха мора да принзам дека мај нига Крешо е прав,колку слични кадри имаа,почнаа флешови да ме удираат од минатото :)
Иначе мислам дека Замброта и Џила се најкорисни трансфери летово.Зарате за разлика од Пандев не е опериран од амбиција и прва прилика кога ке се осети дека ја надраснал таа средина(кој бтв е лесно надранлива :))летово ке им кидне ко еден и два :)
Исто тука можеме да го вметнеме и Амаури, бидејќи на него можат да се препишат неколку победи кои ги оствари Јувентус досега..Игра во добра форма.. Џилардино, како да се препороди во Фиорентина, а за Замброта знаев дека ќе се снајди, и морам да признаам дека едноставно му оди добро во Италија, и затоа неразјаснива ми беше секогаш неговата одлука да се пресели во Шпанија (изгледа добра школа му дадоа во Јуве, иако тој го напушти во најтешки моменти) .. Зарате, има квалитет во него, само не можам да ја сватам неговата себичност, и сака се да прави сам, треба да му се каже дека фудбалот е тимска игра и дека некогаш треба да стегне на копчето `поддавај`...

Исто тука можеме да го вметнеме и Амаури, бидејќи на него можат да се препишат неколку победи кои ги оствари Јувентус досега..Игра во добра форма.. Џилардино, како да се препороди во Фиорентина, а за Замброта знаев дека ќе се снајди, и морам да признаам дека едноставно му оди добро во Италија, и затоа неразјаснива ми беше секогаш неговата одлука да се пресели во Шпанија (изгледа добра школа му дадоа во Јуве, иако тој го напушти во најтешки моменти) .. Зарате, има квалитет во него, само не можам да ја сватам неговата себичност, и сака се да прави сам, треба да му се каже дека фудбалот е тимска игра и дека некогаш треба да стегне на копчето `поддавај`...

На Sony тоа е на X-от:)

Не ме чуди што нема играч на Интер на овој список:pos2:Стално посерувале со трансфери(секоја чест за исклучоци).Интер посра многу играчи што дошле.

Пупонче, ти да си го гледаше твоето тимче сезонава, сепак, ти си фан на Рома а не на Интер, Милан или Јуве .
Најдобро да ти ја опишам ситуацијата на Рома сезонава

На сликата десно слуша еден убав ремикс од Бритни - Оoops , Inter did it again

abe u red si e ama mnogu se karat fanovite na inter i milan posebno ovaa godina i doprva ke se karat,pa ja da se izjasnam so mislam

-kaj mojot tim rabotite ke si dojdat na mesto
-a slikata me potseti da ti ja cestitam pobedata na inter nad roma
-ama kazi mi najrealno prviot gol na ibrahimovic dali bese ofsajt?

abe u red si e ama mnogu se karat fanovite na inter i milan posebno ovaa godina i doprva ke se karat,pa ja da se izjasnam so mislam

-kaj mojot tim rabotite ke si dojdat na mesto
-a slikata me potseti da ti ja cestitam pobedata na inter nad roma
-ama kazi mi najrealno prviot gol na ibrahimovic dali bese ofsajt?

Не беше зашто Сисињо на горниот дел од теренот касно се повлече али камерите тоа не го фатија, убава анализа направија коментаторите од ОБН посебно за таа ситуација. А и по мечот никој од Рома не говореше за првиот постигнат гол а чим Де Роси не се изјаснил тогаш порегуларно и не може да биде .

Не беше зашто Сисињо на горниот дел од теренот касно се повлече али камерите тоа не го фатија, убава анализа направија коментаторите од ОБН посебно за таа ситуација. А и по мечот никој од Рома не говореше за првиот постигнат гол а чим Де Роси не се изјаснил тогаш порегуларно и не може да биде .

ok si e veruvam ti

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom