Италијанско првенство

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар италијански клуб?

• Вкупно гласачи
    746
Статус
Затворена за нови мислења.
Постирајте нешто од оваа година а е зачинето со титули . :toe: Вака до утре може да се оди , сега и некој од Јуве да си ги постира своите титули , 2 ѕвездички, некој нека постира слики од Серија Б и воала . . .
Не за друго, овие дискусии на форумов т.е. '' дискусии '' се свртеле едно 100 пати и биле безначајни .

фала, од прееска се спремав ова да го пишам... ме поштеди :)

Ова 31-32-33 што е ако смеам да прашам?? Можби се надевате дека ке освоите 33 титули со Сериа А?? Брате кога ке освоите 33 титули јас и ти ке бидеме многу, многу стари, а не би ме и чудело и 3 метра под земја да сме:pos2::pos2::pos2:

Не е тоа 33 титули, тоа е 313233 титули во сите конкуренции :helou: :tapp:

едноставно нелиии........my personal favorite :icon_lol:

Да, има добри и лоши времиња во фудбалот :toe:

The Great мудрецу еден сеа ја ќе те почестам со една слика за патење

Интересна работа е ова фотошопот. ЕЕЕЕЕЈ па нели тоа зад Морати е трофејот за кој сега се борите? Хммм

Не е тоа 33 титули, тоа е 313233 титули во сите конкуренции :helou: :tapp:
Моментално не сум надуван, а и не се осеќам како таков, ама оваа бројка на титули што ја напиша ти ја нема никаде во универзумов.. Па што не закачи уште еден 1 пред тројката тогаш ке беа 1 313 233милиони титули страшна работа.. Кај се Милан, Јуве и другите екипи да видат колку титули има освоено Интер.. Па за ова слободно можат и марсовците да ви завидат...Ехххх само уште ова го немав видено и чуено.. Страшана Работа!!!:ija::ija:

Др слики позади Силвио за вас се само вашата младост и сам вам разбирлива радост интер...кој нема да ги имате никад...додека тоа позади морати грдиот единствено ни фали на сликата

Моментално не сум надуван, а и не се осеќам како таков, ама оваа бројка на титули што ја напиша ти ја нема никаде во универзумов.. Па што не закачи уште еден 1 пред тројката тогаш ке беа 1 313 233милиони титули страшна работа.. Кај се Милан, Јуве и другите екипи да видат колку титули има освоено Интер.. Па за ова слободно можат и марсовците да ви завидат...Ехххх само уште ова го немав видено и чуено.. Страшана Работа!!!:ija::ija:

Не бе, јас убаво ти пишав 313233 :pos: :tapp:
Абе види сега вака, ти чудисе ама тоа е тоа :), триста илјади не е мала бројка.

Бтв, се зависи од тоа колку се сеќаваш на финалето на ЛШ во Истанбул во 2005та.
Се надевам ќе укончаш :pos: :pos: :pos:

Др слики позади Силвио за вас се само вашата младост и сам вам разбирлива радост интер...кој нема да ги имате никад...додека тоа позади морати грдиот единствено ни фали на сликата

Болд: Хммм, извини не разбирам
Сино: Почекај, сонцето ќе грее уште милијарди години
Црвено: Мислев дека тоа е пехарот од Купот на Уефа и го имате освоено али ај нема везе, да не влагам во факти зошто е потребно прво да се информираш па да постираш.

Не бе, јас убаво ти пишав 313233

Лол луд чоек чим се враќаш во минато кажи ми интер коа последен пат ја освоиа титулата 1963:uvo::uvo: А и ти текнува од која екипа последен пат коа стигнаа далеку испаднаа? И уште нешто коа ќе стигнете некогаш во финале барем во финале за да освоите тоа ќе биде 8 светско чудо

Не бе, јас убаво ти пишав 313233 :pos: :tapp:

Само едно ако може... Дајми линк на тие 313233 титули, средена работа.. Позз

Лол луд чоек чим се враќаш во минато кажи ми интер коа последен пат ја освоиа титулата 1963:uvo::uvo: А и ти текнува од која екипа последен пат коа стигнаа далеку испаднаа? И уште нешто коа ќе стигнете некогаш во финале барем во финале за да освоите тоа ќе биде 8 светско чудо
Со To be continue кон 9 светско чудо и тоа ке биде кога ке освојат Лига на Шампиони:pos2::pos2::pos2:

Не коментирам кога ние сме освоиле, за тоа убаво објаснив во претходните постови со ,,Аустриска граница'', само сакав да му појаснам на F|eR за сликата, ништо друго.

Што се однесуа до 8 светско чудо, кога ќе дојде време ќе ви стаам линк за да гласате.

Само едно ако може... Дајми линк на тие 313233 титули, средена работа.. Позз

Жими се, све имам сретнато ама чоек како тебе уште немам.Ќе оставам другиве на форумот да оценат кој е dumb овде.Незнам само дали треба да ти нацртам за да ти стане јасно.ЛОЛ ЛОЛ ЛОЛ

Со To be continue кон 9 светско чудо и тоа ке биде кога ке освојат Лига на Шампиони:pos2::pos2::pos2:

Као демек Јуве има 313233 титули освоено во ЛШ
:pos: :pos: :pos:

ne gledam futbal , onaka navivam za millan :) :salut:

Не коментирам кога ние сме освоиле, за тоа убаво објаснив во претходните постови со ,,Аустриска граница'', само сакав да му појаснам на F|eR за сликата, ништо друго.

Што се однесуа до 8 светско чудо, кога ќе дојде време ќе ви стаам линк за да гласате.

Жими се, све имам сретнато ама чоек како тебе уште немам.Ќе оставам другиве на форумот да оценат кој е dumb овде.Незнам само дали треба да ти нацртам за да ти стане јасно.ЛОЛ ЛОЛ ЛОЛ

Као демек Јуве има 313233 титули освоено во ЛШ
:pos: :pos: :pos:
KOJ???
A од Интер во севкупно имаме дупло повеќе титули... ШШШШШ

во лига на шампиони мислиш ?

Интер оваа година зема Лига на Шампиони...........кур ќе уложим на него.................100% зема само за инат на душманите што овдека го негираат:baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh: Go Inter! Go Inter! Go Inter!

Интер оваа година зема Лига на Шампиони...........кур ќе уложим на него.................100% зема само за инат на душманите што овдека го негираат:baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh: Go Inter! Go Inter! Go Inter!

Чекај да отворам кладилница па дојди.:vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom