Со коментаров погоди во центар. Во моментов поддршката е поважна од било кога друг пат.Втор ден после поразот кој ни ги сведе шансите за титула на 50/50, горчината останува кај секој од нас кој го сака и следи Вардар на свој начин, верувам и кај оние кои барем еднаш во животот осетиле „клик“ за Вардар. Но, и покрај разочарувањето кое е големо, неможат да се најдат коментари/постови со навреди, закани, клетви кон играчите, тренерот, Михо, управата, судиите, РФМ, економот во салата. Свесни сме дека тоа беше сплет на лоши околности, за кои во најголем дел сами придонесовме, но гледаме напред и даваме поддршка. Не плукаме по клубот кој го сакаме, не повикуваме на бојкот, не бараме друга омилена боја на дресот. Тоа е она кое не одвојува од масата, кое не прави различни од луѓето искомплексирани.
Еден е Вардар!!
Го заболе него таквото за Пелистер. Кај шо плаќат, таму дудла.
Битолчанецот од гол.мк последниве два дена од како изгуби Вардар и секој втор пост му е за Алкалоид.
Се надевам дека се олесни друже и ти дојде малку подобро после тие 7+ од Скопје.
Па не верувам некој да го плаќа за ова, сигурен сум дека се води од лично задоволство за поразаот и од длабока омраза кон двојниот Европски шампион.Го заболе него таквото за Пелистер. Кај шо плаќат, таму дудла.
Мишевски медиумски одработува за Киро преку 10 години. Сеа само се доби на сила со преземањето на Алкалоид и репрезентацијата. Нема врска ова со Пелистер...Па не верувам некој да го плаќа за ова, сигурен сум дека се води од лично задоволство за поразаот и од длабока омраза кон двојниот Европски шампион.
Точно. Тие се познават уште од времето Кире ко учеше во горната гимназија во Битола. Не се сеќавам само дали беа школски или не. Слична генерација се. Ко ќе ми текни пред едно 10,12 години ко играше Кире во Атлетико Мадрид, тогаш уште не постоеше гол.мк. Мишевски работеше на Тера и од Битола се закренваше да му прај ексклузивни ТВ-репортажи во Шпанија.Мишевски медиумски одработува за Киро преку 10 години. Сеа само се доби на сила со преземањето на Алкалоид и репрезентацијата. Нема врска ова со Пелистер...
Не знам колку знаат од вас, он дудла и на ФК Вардар на Спорт клуб секоја домашна текмаГо заболе него таквото за Пелистер. Кај шо плаќат, таму дудла.
treba da pocneme edna peticija da go smenat od sport klub. koj go ebe i nego, ako saka da pravi pari na nas grb ne smee da se odnesuva taka, na kraj krajeva neka stavat nekoj vardarec, nase dete da komentira.Не знам колку знаат од вас, он дудла и на ФК Вардар на Спорт клуб секоја домашна текма
i nie nekjime skopjani da go komentirat pelister na mrt pa mora da ve trpime sho e polosho plateni od nashi paritreba da pocneme edna peticija da go smenat od sport klub. koj go ebe i nego, ako saka da pravi pari na nas grb ne smee da se odnesuva taka, na kraj krajeva neka stavat nekoj vardarec, nase dete da komentira.
iskreno kur me boli sto vie sakate ili nekete. ova e dogovor na VARDAR so Sport Klub i tuka nie imame i te kako sto da kazeme i ke kazeme. vas ako vi smeta, ne e problem ke izdejstuvame voopsto da ne ve emituvaat pa gledajte si tamu na tera ili nekoja miki maus televizija.i nie nekjime skopjani da go komentirat pelister na mrt pa mora da ve trpime sho e polosho plateni od nashi pari
Ти дома неможиш да издејствуваш манџа да ти направат ќе дејствувал кај Спорт Клуб.iskreno kur me boli sto vie sakate ili nekete. ova e dogovor na VARDAR so Sport Klub i tuka nie imame i te kako sto da kazeme i ke kazeme. vas ako vi smeta, ne e problem ke izdejstuvame voopsto da ne ve emituvaat pa gledajte si tamu na tera ili nekoja miki maus televizija.
Со младинци игралеПартизан сериозно победил со Веспрем 15 разлика? Па кој играл за Веспрем? Физиотерапевтот?