- Член од
- 14 август 2018
- Мислења
- 5.433
- Поени од реакции
- 12.434
Ете тоа е друже… Потполно се согласувам!Heheh. Ne e taka. 6 klimi od gree imam ama 3 mi se domasega uste pogolem pacient ke stanam hahahah.
Od site sum zadovolen. Isto taka i imam navedeno koi maani gi imaat. Jasno kazuvam kako spored mene se rangirani proizvoditelite. Edinstvenata frustracija mi e odnosot na gree klanov tuka i kako se obiduvaat da lazat a koga ke bidat fateni ili vregjaat ili se pravat nevesti. Lugjeto kaj nas nemaat pari za frlanje i mnogu od niv si kratat od mn raboti za da kupat klima pa zatoa ne e vo red da se lazat i naveduvaat na toj nacin
Ne me poznavas licno pa zatoa te razbiram ako ne mi poveruvas ama toa e vistinata. Isto ne e vo red i taka da se pluka za bez vrska vrz gree. Odlicni klimi vo sredniot segment po kvalitet i performansi. Nepravda me vadi od patiki
Тука сме да кажеме и да исправиме. За жал ретко кој проверува форум(и не само овој туку генерално), и луѓето се препуштени на продавачите! А за жал тоа е 99.% од случаите.
Ама бар за тој 0.1% што ќе дојде и праша, не дозволувам дотичните да сеат магла туку одма кажувам што е и како е!
И не, никогаш не сум рекол дека грее се лоши клими/ватевер оти и не се! …ама си има граница до кај може да се фалат..!
Топлотните, дали им се добри не знам, ама со цена како и Мидеа(мање-више), се далеку, далеку поефтини од марките! Тука секогаш ќе препорачам кинеска, иако и таа е упитно дали ќе се исплати некогаш, а за да воопшто и има шанса да се инсталира и исплати… треба миљон услови претходно да се исполнети! И нормално дека дотичниве го кријат тој факт, оти нив им е битен само таргет! Само да продадат и увалат!
П.С. по ново јас сум продавач на котли на дрво ако добро ги разбрав